reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Nie wiem jaki fotelik chciałas kupic, bo oni kupili recaro i ponad 100zl mniej zaplacili niż w sklepie, jeszcze nie jest im potrzebny ale za ta cenę kupili wcześniej:-p:-p:-p
właśnie recaro ;-)
w sklepie kosztuje 599 zł
a nam na targach zaproponowali 565zł

Tak była pływalnia kolo przedszkola Elfik....my zauważyliśmy bo zajęcia bedzie prowadził Pawła kolega więc znajoma twarz się nam w oczy rzuciła....:-):-):-)
to to stoisko przegapiłam a przedszkola stoisko widziałam :sorry2:
Oj ja chyba też nie odwazyłabym się...jakby mi tak powiedzieli
prawda ;-)

A kurteczka sliczna....
prezentuje się całkiem całkiem ;) i jeszcze mam troche miejsca na brzuch :-D

reklama
KARLITA ŚLICZNA KURTECZKA!
ups sorki za capslock...

Madzieńka moja Nela ciągle czeka na Julię... ciągle stoi pod drzwiami i krzyczy Juja... :-)

A mnie ocś nosi... nie chce mi się siedzieć w domu a nigdzie już nie mogę sie ruszyć bo zaraz kąpiele czekają...

no właśnie - Marta a gdzie ty się podziewasz? jak się czujesz?... nie przepracowuj się Kobitko teraz... prosimy..

no i popisałam bo moja maruda też ma dzień marudy... idą kolejne zębale bo ślini się niemiłosiernie...

A Madzieńka zapomniałam napisać - na koncert nie dojechaliśmy bo dzieciaki wróciły do domu po 16... i zanim zjedli obiad to już stwierdziliśmy że nie było po co jechać...

Madziara współczuję ząbkowania znam ten ból ... :sorry2:

właśnie Martusia gdzie jesteś nas brzuchatku ???

ogólnie gdzie reszta ????????? :-D:tak:

wiecie od 2 dni Gabi ćwiczy chodzenie do tyłu :-D ależ to komicznie wygląda :-D a ile ma przy tym zabawy :-D:-D:-D:-D

gdzie ten mój mąż .... obiad się rozgotuje :laugh2:

ależ mam dziś lenia, najchętniej nic bym nie robiła za wyjątkiem jedzenia. Ciapię cały dzień i ciągle mi mało, a najchętniej nutellę z ogórkami kiszonymi. ;-):-D:-D Ciąża pełną parą. :-D:-D:-D

Fogia super że wizyta w szkółce udana....a jakiego przedmiotu uczysz???
angielskiego :sorry2: ale bardzo bym chciała mojego ukochanego polskiego albo sztuki albo wiedzy o kulturze :sorry2::sorry2:

misia są fajne zestawy czapka, szaliki rękawiczki dla takich brzdąców :-) Gabi dostała czapkę wiązaną hello kitka ;) taki golfikzamiast szaliczka i rękawiczki, Małemu kupiłam skarpetki frotte i takie zwykłe

kupiłam sobie tą kurtkę :-D:-D:-D:-D

Gabi już z podciętą grzywką byłam w tym salonie w Plazie ... nic specjalnego ... wiecie że tak zwykłe czesanie czyli na szczotkę zaczyna się od 60 zł a taki np zakręcenie loków bez upięcia 150zł ?????????? :szok:

więc zapisałam się do mojej fryzjerki :-D:-D

dzięki, muszę coś Natalce poszukać:sorry2::sorry2:
superowa kurtka:tak::tak::tak:
no niezłe mają ceny...ale ze słyszenia wiem, że potrafią też nieźle zniszczyć fryzurę,ale sama nie odważyłam się spróbować:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Witajcie
Ale pogoda pod psem jest tak zimno ze siedzę opatulona w koc i nic mi się nie chce
Misia gratulacje dla Natali
Karlita Gabi jest prze słodka i będzie super siostrą dla Małego
Mandziula ja grzyby lubię zbierać ale przez ostatnie 2 lata nie byłam w lesie i w tym roku też chyba nie będę ale zapach grzybów w domu jest super
Sundey zawsze chyba jest stres z praca ale najważniejsze ze jest i ją lubisz a co do grafika to może się jednak zmieni
Fogia co do kołatania serca to pewnie miało wpływ twoje oststnie sytuacje stresowe ale lepiej zasięgnąć poady lekarza tak dla swojego spokoju
Justyna za rodziłam dużo po terminie ale jak masz mieć lekarza przy sobie to czasami warto a nóż coś się w trakcie rozwinie trzymam kciuki
Izka fajnie ze już się powoli aklimatyzujecie tutaj i ze Karolek już polubił przedszkole
Biedronka przez 32 lata mieszkałam w akademikach na Felinie wiec mam sentyment do tamtych okolic ale fakt trochę daleko do miasta
KasiaAlex głos oddany
Madzienka my troszkę za mali na takie wyjścia ale musi być to fajna impreza
Ta pogoda popsuła mi cały plan mam stertę prania a tutaj nic nie schnie i nie wiem co mam robić a tak w ogóle skończyła mi się kawa i nie chce mi się iść do sklepu bo jest taka zimnica i nie chce Nikosia ciągać po dworze. Gdzie tak prawdziwa Polska Złota Jesień

hehe....pogoda jak w listopadzie:no::no::no:ja niestety teraz muszę wychodzić:crazy:rodzice wyjechali i jeżdżę karmić kota:sorry2:i tam na tarasie robię spacer Natalce:-p:-p:-p
już jestem po pracy.
Dziś nawet nie było tak źle. Załatwiłam papierkowe sprawy i nareszcie miałam czas wyjść i pogadać chwilę ze swoimi uczniami. bardzo mile mnie zaskoczyli.
Maluchy zrozpaczone, że jakaś inna pani do nich przyszła:sorry2:, klasa 4 i 6 wyściskała mnie i prosiła żebym ich odwiedzała:-D, a 2 gimnazjum, która w tamtym roku tak dawała popalić, miała przerażenie w oczach jak się dowiedzieli, że nie będę z nimi mieć lekcji w tym roku. :rofl2: No i bardzo dobrze, ze mną zawsze mogli się dogadać w sprawie przesunięcia sprawdzianu np. a nauczycielka, która będzie mnie zastępować jest bardzo rygorystyczna więc da im popalić.;-)

no proszę, czasem w pracy może być przyjemnie:-D:-D:-D
Ja tak szybciorkiem bo już mąż po mnie jedzie:happy2:
Misia gratulacje dla Natalki, nie obejrzysz się a już będzie raczkować:tak:
Fogia dobrze by było skonsultować się z lekarzem lepiej dmuchać na zimne
Karlita fajnie że zakupy Wam się udały:-)
Ja na piętnastą jadę do Pani doktor niech sprawdzi jak tam sytuacja od wewnątrz;-)

trzymam kciuki:tak::tak::tak:

heh dzień zapowidał się tak przyjemnie, a tu klops.:crazy:wsalismy rano o 9 bo mój kochany synek nie chciał zasnąć do godziny 22.30. mój maż pojechał po jakie stam części do samochodu, a ja zostałam z małym.w tzw międzyczasie, którego mało jest przy 15 miesięcznym, bardzo zywym chłopczyku, zadzwoniłm do sekretariatu, aby dowiedzieć się kiedy bedzie moja Pani promotor (muszę obronić pracę na studiach) i dowiedziałam się, że dziś i jutro i że pracę muszę oddac najpoźniej do jutra!!!!! a ja jeszcze połowy nie stworzyłąm. klops totalny.

aaa miałam się przedstawić bardziej szczegółowo. jesteśmy z centrum lublina, pracujemy w kazimierzu wieć nasz maluszek przemierza setki km tygodniowo żeby dojechac do pracy. właśnie utraciłam jedną z dwóch moich posad i muszę szukać czegoś na pełny etat w lublinie. stąd potrzebny mi żłobek. jestem chyba stosunkowo młodą mama bo mam 24 lata. spodobało mi się tu u Was jak jeszcze nigdzie wcześniej. postaram się pisać duuuzo, choć czasu mam mało:-ppozdrawiam Was serdecznie w ten chmurny i zimny dzien

oj, to słabo z tą pracą....a nie można później jej złożyć?:sorry2:

Mi zabrało ofert dla rodzin z jednym dzieckiem a z drugim w drodze albo jeszcze w głowie:-D:-D:-Dnp oferty takich wozkow jak ma Madzia, przedszkoli itp wg targi nastawione na rodziny oczekujące pierwszego dziecka
A widziałaś ofertę kolejnej szkoły pływania dla niemowlat:tak::tak:wkońcu Motycz i p. Świtkowska będą mieli konkurencję:-p:-p:-p:-p

Nasi znajomi kupili fotelik na targach z rabatem:tak:

no to szkoda, że nie dotarliśmy na targi....szukamy krzesełka do karmienia:sorry2::sorry2::sorry2:

ależ mam dziś lenia, najchętniej nic bym nie robiła za wyjątkiem jedzenia. Ciapię cały dzień i ciągle mi mało, a najchętniej nutellę z ogórkami kiszonymi. ;-):-D:-D Ciąża pełną parą. :-D:-D:-D

angielskiego :sorry2: ale bardzo bym chciała mojego ukochanego polskiego albo sztuki albo wiedzy o kulturze :sorry2::sorry2:

No mamuśka mniam mniam:-D:-D:-D:-D:-D

gdzie ten mój mąż .... obiad się rozgotuje :laugh2:

I jak mężulek dotarł czy dzisiaj dostał obiad w postaci pure:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

To jakis mały ten rabat chcieli Wam dać...
może już w niedziele wyczerpali budżet rabatowy:-p:-p:-p:-p
a jaki chcecie kupić fotelik???

no to szkoda, że nie dotarliśmy na targi....szukamy krzesełka do karmienia:sorry2::sorry2::sorry2:

Misia my mamy takie... Nowoczesne krzesełko dla dzieci - classic fresco bloom (bermuda blue leather) | Karmienie i posiłki | Krzesełka | BabyClub -Avent | Laktator | Artykuły dla niemowląt | sklep dla dzieci | Monitor oddechu | Medela
Jula dostała od tesciów na urodziny cholernia drogie i sama nigdy takiego nie kupiłabym ale w prezencie w imieniu Julci przyjęłam:-D:-D:-D:-D

Witajcie
karlita fajna kurteczka:) no i niezle Cie polozne pocieszyly, nie rysykowalabym na Twoim miejscu...;p
madzienka super krzesełko, jak tesciowie maja gest to trzeba korzystac:D:D:D
Ja przez weekend lezalam, bo jakis wirus mnie dopadl, wiec nie mialam kiedy nadrobic :( ale obiecuje, ze bede sie starala :)

reklama

super krzesełko:tak::tak::tak:i muszę powiedzieć, że z chęcią też bym takie przyjęła:-D:-D:-D
a serio, zastanawiam się, czy z komisu to można kupić czy lepiej nie?:sorry2::sorry2:

Witajcie
karlita fajna kurteczka:) no i niezle Cie polozne pocieszyly, nie rysykowalabym na Twoim miejscu...;p
madzienka super krzesełko, jak tesciowie maja gest to trzeba korzystac:D:D:D
Ja przez weekend lezalam, bo jakis wirus mnie dopadl, wiec nie mialam kiedy nadrobic :( ale obiecuje, ze bede sie starala :)

zdrówka, mam nadzieję, że już lepiej:tak::tak::tak:

moje dziecię dziś mnie zaskakuje:szok::szok::szok:nie dość, że siadła to jeszcze przeturlała się na kocyku:tak::tak::tak:...czyli zaczyna się powoli pilnowanie:baffled::baffled::rofl2::rofl2:

maltanka PW...

Ostatnia edycja:
Do góry