reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ta pogoda popsuła mi cały plan mam stertę prania a tutaj nic nie schnie i nie wiem co mam robić a tak w ogóle skończyła mi się kawa i nie chce mi się iść do sklepu bo jest taka zimnica i nie chce Nikosia ciągać po dworze. Gdzie tak prawdziwa Polska Złota Jesień

Fornetka podobno w następnym tygodniu ma być ciepło:tak::tak::tak:
Ja pranie zrobiłam i całą łazienkę zawiesiłam:sorry2:

Fogia super że wizyta w szkółce udana....a jakiego przedmiotu uczysz???

Karlita znowu mnie olała:no::no::no:chyba strzelę focha:blink::-p

Marta co ze spotkaniem i gdzie Ty podziewasz się???

A Maltanka gdzie??:szok:

Misia gratulacje dla Natalci:tak::tak::tak:

reklama
Ja tak szybciorkiem bo już mąż po mnie jedzie:happy2:
Misia gratulacje dla Natalki, nie obejrzysz się a już będzie raczkować:tak:
Fogia dobrze by było skonsultować się z lekarzem lepiej dmuchać na zimne
Karlita fajnie że zakupy Wam się udały:-)
Ja na piętnastą jadę do Pani doktor niech sprawdzi jak tam sytuacja od wewnątrz;-)

heh dzień zapowidał się tak przyjemnie, a tu klops.:crazy:wsalismy rano o 9 bo mój kochany synek nie chciał zasnąć do godziny 22.30. mój maż pojechał po jakie stam części do samochodu, a ja zostałam z małym.w tzw międzyczasie, którego mało jest przy 15 miesięcznym, bardzo zywym chłopczyku, zadzwoniłm do sekretariatu, aby dowiedzieć się kiedy bedzie moja Pani promotor (muszę obronić pracę na studiach) i dowiedziałam się, że dziś i jutro i że pracę muszę oddac najpoźniej do jutra!!!!! a ja jeszcze połowy nie stworzyłąm. klops totalny.

aaa miałam się przedstawić bardziej szczegółowo. jesteśmy z centrum lublina, pracujemy w kazimierzu wieć nasz maluszek przemierza setki km tygodniowo żeby dojechac do pracy. właśnie utraciłam jedną z dwóch moich posad i muszę szukać czegoś na pełny etat w lublinie. stąd potrzebny mi żłobek. jestem chyba stosunkowo młodą mama bo mam 24 lata. spodobało mi się tu u Was jak jeszcze nigdzie wcześniej. postaram się pisać duuuzo, choć czasu mam mało:-ppozdrawiam Was serdecznie w ten chmurny i zimny dzien

Halo Karlita czytasz moje posty????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

czytam :p
o materiałach Ci napisałam hehhehee

tam przyjmuje Monika i jej pracownica Kasia
polecam Monikę bo u Kaśki nie byłam

uzupełnienie to ok 1,5h zależy co chcesz :-D:-D

na giełdzie było średnio .... ale ja patrzyłam na tuniki, spodnie ...

na targu widziałam dużo sukienek na wesele przesliczne ale nie dla brzuchatków (czytaj nie dla mnie) i widziałam fajne kurteczki dla dziewczynek :-)

jeen
też jestem z centrum :-)

czytam :p
o materiałach Ci napisałam hehhehee

tam przyjmuje Monika i jej pracownica Kasia
polecam Monikę bo u Kaśki nie byłam

uzupełnienie to ok 1,5h zależy co chcesz :-D:-D

na giełdzie było średnio .... ale ja patrzyłam na tuniki, spodnie ...

na targu widziałam dużo sukienek na wesele przesliczne ale nie dla brzuchatków (czytaj nie dla mnie) i widziałam fajne kurteczki dla dziewczynek :-)

No a juz myślałam że mnie nie lubisz...
ja tam ubran nie widziałam:szok::szok::szok::szok:pytałam o targi brzuszek i maluszek:-D:-D:-D

Dzieki mam nadzieję że zapisana jestem do Moniki to taka blondynka??

mam dziś ganiany dzień ... mała nie chce spać ... a ja już wymiękam ..... zaraz mnie coś trafi ...

a te targi ;-)

cóż nie zachwyciły mnie ...
ale obejrzałam sobie dokładnie fotelik który chcemy kupić dla małego no i chusty mi się podobały ... rozmawiałam też z fizjoterapeutką o bólach kręgosłupa ale spodziewałam się większej ilości stoisk ;-)

mam masę ulotek, jak znajdę czas to poczytam :-D

mam dziś ganiany dzień ... mała nie chce spać ... a ja już wymiękam ..... zaraz mnie coś trafi ...

a te targi ;-)

cóż nie zachwyciły mnie ...
ale obejrzałam sobie dokładnie fotelik który chcemy kupić dla małego no i chusty mi się podobały ... rozmawiałam też z fizjoterapeutką o bólach kręgosłupa ale spodziewałam się większej ilości stoisk ;-)

mam masę ulotek, jak znajdę czas to poczytam :-D

Mi zabrało ofert dla rodzin z jednym dzieckiem a z drugim w drodze albo jeszcze w głowie:-D:-D:-Dnp oferty takich wozkow jak ma Madzia, przedszkoli itp wg targi nastawione na rodziny oczekujące pierwszego dziecka
A widziałaś ofertę kolejnej szkoły pływania dla niemowlat:tak::tak:wkońcu Motycz i p. Świtkowska będą mieli konkurencję:-p:-p:-p:-p

Nasi znajomi kupili fotelik na targach z rabatem:tak:

taaak nam też proponowali rabat 30 zł ... no śmiech na sali ...
pamiętam jak w Wawie byłam na targach ślubnych to np zniżki cenowe dochodziły do 50% a 30% to był standard ...

ja nawet o wózkach rozmawiałam w xlanderze na ich stoisku dopytywałam sie o podwójne ale takich nie mają ... z resztą Pan mi powiedział że nie ma duzo takich par co tak szybko mają dzieci (rok po roku) to go uświadomiłam ze ostatnio to coraz częstsze decyzje .... no ale co ja się będę z facetem sprzeczać ;)

a czy ta pływalnia miała swoje stoisko ?? bo jakoś ich nie zauważyłam ...

rozmawiałam też z położnymi z Kraśnickich ... w sumie były miłe ale udzielały wymijających odpowiedzi ... dowiedziałam się ze już mogę bez problemu rodzić naturalnie bo nie ma przeciwwskazań ale gdyby coś zaczęło pękać to mnie potną ... :no::no: to ja dziękuję żeby czekać aż zacznie mi brzuch pękać :no: bardzo optymistyczna wizja ...

a tu moja kurteczka :happy:

Uploaded with ImageShack.us

kolor caffe :-)

reklama
taaak nam też proponowali rabat 30 zł ... no śmiech na sali ...
pamiętam jak w Wawie byłam na targach ślubnych to np zniżki cenowe dochodziły do 50% a 30% to był standard ...

ja nawet o wózkach rozmawiałam w xlanderze na ich stoisku dopytywałam sie o podwójne ale takich nie mają ... z resztą Pan mi powiedział że nie ma duzo takich par co tak szybko mają dzieci (rok po roku) to go uświadomiłam ze ostatnio to coraz częstsze decyzje .... no ale co ja się będę z facetem sprzeczać ;)

a czy ta pływalnia miała swoje stoisko ?? bo jakoś ich nie zauważyłam ...

rozmawiałam też z położnymi z Kraśnickich ... w sumie były miłe ale udzielały wymijających odpowiedzi ... dowiedziałam się ze już mogę bez problemu rodzić naturalnie bo nie ma przeciwwskazań ale gdyby coś zaczęło pękać to mnie potną ... :no::no: to ja dziękuję żeby czekać aż zacznie mi brzuch pękać :no: bardzo optymistyczna wizja ...

a tu moja kurteczka :happy:

Uploaded with ImageShack.us

kolor caffe :-)

Nie wiem jaki fotelik chciałas kupic, bo oni kupili recaro i ponad 100zl mniej zaplacili niż w sklepie, jeszcze nie jest im potrzebny ale za ta cenę kupili wcześniej:-p:-p:-p

Tak była pływalnia kolo przedszkola Elfik....my zauważyliśmy bo zajęcia bedzie prowadził Pawła kolega więc znajoma twarz się nam w oczy rzuciła....:-):-):-)

Oj ja chyba też nie odwazyłabym się...jakby mi tak powiedzieli

A kurteczka sliczna....

Do góry