reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
mam już neta ale nadal trochę - ha więcej niż trochę - mieszkamy na kartonach.
Nie wiem ile to potrwa ale jestem zmęczona juz tą przeprowadzka, ale bardzo szczęśliwa.

Karol w przedszkolu jak ryba w wodzie, jest super, w ogóle Jego aklimatyzacja to mistrzostwo świata:D

W przyszły poniedziałek chętnie się z Wami spotkam, tylko napiszcie mi proszę gdzie i o której - będę wdzięczna za instrukcję dotarcia na miejsce ze Sławinka:D

Pozdrawiam serdecznie o do zobaczenia za tydzień.

Witaj w Lublinie, my z reguły spotykamy się w czwartki w Bugi na Fabrycznej BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. Galeria GALA w Lublinie , nie wiem jak bedzie w tym tygodniu ale na pewno damy znać...w poniedziałek było wyjątkowo...:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
byłam dziś na zajęciach ale wytrzymałam tylko 2 godziny. Nie mogłam wysiedzieć na twardym krześle, krzyż bolał mnie potwornie. Później zjedliśmy z Fifim obiadek u moich dziadków. A jak wróciliśmy do domu to młody zajął się zabawkami, a ja się położyłam no i oczywiście zasnęłam. :sorry2: Dobrze, że moje dziecko nie ma głupich pomysłów i w takich sytuacjach zawsze grzecznie się bawi obok mnie albo ogląda bajki. Nie jestem w stanie zapanować nad tym spaniem......:sorry2::sorry2:

Ale masz kochanego synka....odpoczwaj i spij!!!:tak::tak::tak:

właśnie zrobiłam szarlotkę dla leniwców...super ekspresowa i smaczna...właśnie wcinamy gorącą z lodami :-D

Super że imprezka udana...... a jaka to szarlotka, wkleisz przepis???

My po obiadku, popołudnie przesiedzieliśmy w domu a Wy gdzie podziewacie się??:baffled::baffled::baffled:
Kto wie gdzie w Lublinie jest sklep z materiałami?????
:blink::blink::blink::blink:

reklama
witam weczornie
melduję tylko że my już w domku
grzybobranie udane że hej:tak::tak::tak:, namroziłam mnustwo borowików, bo tylko takie w lesie były, trochę ususzyłam no i pospacerowaliśmy po lesie:tak::tak::tak:
teraz padam więc nie nadrabiam:no::no:

Super że imprezka udana...... a jaka to szarlotka, wkleisz przepis???

My po obiadku, popołudnie przesiedzieliśmy w domu a Wy gdzie podziewacie się??:baffled::baffled::baffled:
Kto wie gdzie w Lublinie jest sklep z materiałami?????
:blink::blink::blink::blink:

wklejone:tak::tak::tak:
materiałami na sukienki itd?

witam weczornie
melduję tylko że my już w domku
grzybobranie udane że hej:tak::tak::tak:, namroziłam mnustwo borowików, bo tylko takie w lesie były, trochę ususzyłam no i pospacerowaliśmy po lesie:tak::tak::tak:
teraz padam więc nie nadrabiam:no::no:

super, że grzybki udane:tak::tak:

i ja śpieszę z meldunkiem :-D

Madzia my basen zaczynamy w przyszłą niedzielę :-D

byliśmy dzisiaj na targu na giełdzie na targu
kupiłam sobie spodnie ciążowe Fogia polecam ten pawilon na targu - mają super spodnie, duży wybór ... ceny dość wysokie ale spodnie wydają się solidne :tak:

Madzianka u nas na Głębokiej w pawilonach jest sklep z materiałami i koło Galerii Centrum jest taki sklep :-D

ja na ten plac się piszę na 100% tylko nie we czwartek bo mam gina i od rana będę u rodziców :-D

Witam sie i ja
Ale miałam urwanie głowy i dla tego nie pisałam
od piątku albo w rozjazdach albo miałam gości na szczęście już po i teraz doprowadzam dom do porządku i siebie też
Maltanka dzięki bardzo za stronkę z przepisami zrobiłam ciasto marchewkowe i to aż 3 razy takie jest pyszne
Uciekam bo padam odezwę sie jutro do usłyszenia i życzę wszystkim spokojnej nocki

Witam o poranku!Ja juz nie spie od prawie godziny, bo jak wstalam z mezem to juz klasc mi sie nie oplacalo(na pol godz), wiec umylam włosy i zasiadlam na chwilke na bb zeby sie przywitac z Wami:-) Do pracy na 8 i na caly dzien:-( mam stresa jakiegos a juz niby nie pierwszy raz....nie wiem czemu. Pogoda zapowiada sie na dzisiaj paskudna, ZNOWU!!!:-(
karlita spodnie kupowalas na targu "pod zamkniem"? ja tam tez kupowalam ciazowe, sa solidne i fajne:-)
mandziula bardzo lubie zapach suszonych grzybow, ale osobiscie nie znam sie totalnie na nich:-( tylko pieczarka w sklepie;-)
misia bardzo fajny przepis, chyba wyprobuje:-)
izka super ze Karolek zaklimatyzowal sie bez problemu, bo Tobie jest łatwiej organizowac zycie tutaj:-)

Hej girls
witam porannie
u nas dalej szaro-buro i ponuro.

Młody już w przedszkolu, na szczęście mąż jest więc nie musiałam wychodzić rano w tą zimnicę. Na 10.30 muszę być w pracy. :baffled: Nie chce mi się jechać okropnie ale wyjścia nie mam. Przyjęli nareszcie dziewczynę, która będzie mnie zastępować i muszę ją wdrożyć, zdać dokumenty do dyrki itp.

Moje młode taką urządziło mi dyskotekę w brzuchu, że o spaniu nie było mowy. Dostawałam takie kopniaki, że co chwila skakałam do góry. :sorry2:

Jeszcze mam pytanko. Czy któraś z Was miała bądź słyszała o problemach z sercem w ciąży? Moje zawsze było bezproblemowe, a od jakiegoś czasu dopadają mnie takie dziwne kołatania, od wczoraj cały czas dokucza mi nerwoból przy sercu i lewej ręce. Nie wiem kurka co to za diabeł, czy to poważne i czy trzeba lecieć od razu do lekarza? Nie chciałabym siać paniki. Dajcie znać czy coś słyszałyście na ten temat.

karlita
są duże rozmiary tych spodni? I jak to wygląda cenowo?

Miłego dnia wszystkim Wam życzę.

reklama
Witam się z kawusią w ręku... i zapraszam do przyłączenia się :-)

Karlita odsypiasz nockę? Ja też w ciąży miałam takie bezsenne noce... to chyba z nadmiaru myśli :-)

Fogia zaciskam kciuki oby w pracy poszło szybko i bezproblemowo! A z tym sercem nie pomogę ale ja na twoim miejscu bym to zbadała dość szybko bo jednak zdrowe serce to podstawa :-) choć u ciebie to mogą być jeszcze nerwobóle po tych wszystkich przejściach...

Karlita ale wam zazdroszczę tego basenu... i to w niedzielę - super!

Idę zobaczyć co za przepis wklepiła Misia :-)

Do góry