Witajcie,
mam już neta ale nadal trochę - ha więcej niż trochę - mieszkamy na kartonach.
Nie wiem ile to potrwa ale jestem zmęczona juz tą przeprowadzka, ale bardzo szczęśliwa.
Karol w przedszkolu jak ryba w wodzie, jest super, w ogóle Jego aklimatyzacja to mistrzostwo świata
W przyszły poniedziałek chętnie się z Wami spotkam, tylko napiszcie mi proszę gdzie i o której - będę wdzięczna za instrukcję dotarcia na miejsce ze Sławinka
Pozdrawiam serdecznie o do zobaczenia za tydzień.
Witaj w Lublinie, my z reguły spotykamy się w czwartki w Bugi na Fabrycznej BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. Galeria GALA w Lublinie , nie wiem jak bedzie w tym tygodniu ale na pewno damy znać...w poniedziałek było wyjątkowo...
Hej dziewczyny
byłam dziś na zajęciach ale wytrzymałam tylko 2 godziny. Nie mogłam wysiedzieć na twardym krześle, krzyż bolał mnie potwornie. Później zjedliśmy z Fifim obiadek u moich dziadków. A jak wróciliśmy do domu to młody zajął się zabawkami, a ja się położyłam no i oczywiście zasnęłam. Dobrze, że moje dziecko nie ma głupich pomysłów i w takich sytuacjach zawsze grzecznie się bawi obok mnie albo ogląda bajki. Nie jestem w stanie zapanować nad tym spaniem......
Ale masz kochanego synka....odpoczwaj i spij!!!
właśnie zrobiłam szarlotkę dla leniwców...super ekspresowa i smaczna...właśnie wcinamy gorącą z lodami
Super że imprezka udana...... a jaka to szarlotka, wkleisz przepis???
My po obiadku, popołudnie przesiedzieliśmy w domu a Wy gdzie podziewacie się??
Kto wie gdzie w Lublinie jest sklep z materiałami?????