reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
mam już neta ale nadal trochę - ha więcej niż trochę - mieszkamy na kartonach.
Nie wiem ile to potrwa ale jestem zmęczona juz tą przeprowadzka, ale bardzo szczęśliwa.

Karol w przedszkolu jak ryba w wodzie, jest super, w ogóle Jego aklimatyzacja to mistrzostwo świata:D

W przyszły poniedziałek chętnie się z Wami spotkam, tylko napiszcie mi proszę gdzie i o której - będę wdzięczna za instrukcję dotarcia na miejsce ze Sławinka:D

Pozdrawiam serdecznie o do zobaczenia za tydzień.

Witaj w Lublinie, my z reguły spotykamy się w czwartki w Bugi na Fabrycznej BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. Galeria GALA w Lublinie , nie wiem jak bedzie w tym tygodniu ale na pewno damy znać...w poniedziałek było wyjątkowo...:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
byłam dziś na zajęciach ale wytrzymałam tylko 2 godziny. Nie mogłam wysiedzieć na twardym krześle, krzyż bolał mnie potwornie. Później zjedliśmy z Fifim obiadek u moich dziadków. A jak wróciliśmy do domu to młody zajął się zabawkami, a ja się położyłam no i oczywiście zasnęłam. :sorry2: Dobrze, że moje dziecko nie ma głupich pomysłów i w takich sytuacjach zawsze grzecznie się bawi obok mnie albo ogląda bajki. Nie jestem w stanie zapanować nad tym spaniem......:sorry2::sorry2:

Ale masz kochanego synka....odpoczwaj i spij!!!:tak::tak::tak:

właśnie zrobiłam szarlotkę dla leniwców...super ekspresowa i smaczna...właśnie wcinamy gorącą z lodami :-D

Super że imprezka udana...... a jaka to szarlotka, wkleisz przepis???

My po obiadku, popołudnie przesiedzieliśmy w domu a Wy gdzie podziewacie się??:baffled::baffled::baffled:
Kto wie gdzie w Lublinie jest sklep z materiałami?????
:blink::blink::blink::blink:

reklama
witam weczornie
melduję tylko że my już w domku
grzybobranie udane że hej:tak::tak::tak:, namroziłam mnustwo borowików, bo tylko takie w lesie były, trochę ususzyłam no i pospacerowaliśmy po lesie:tak::tak::tak:
teraz padam więc nie nadrabiam:no::no:

Super że imprezka udana...... a jaka to szarlotka, wkleisz przepis???

My po obiadku, popołudnie przesiedzieliśmy w domu a Wy gdzie podziewacie się??:baffled::baffled::baffled:
Kto wie gdzie w Lublinie jest sklep z materiałami?????
:blink::blink::blink::blink:

wklejone:tak::tak::tak:
materiałami na sukienki itd?

witam weczornie
melduję tylko że my już w domku
grzybobranie udane że hej:tak::tak::tak:, namroziłam mnustwo borowików, bo tylko takie w lesie były, trochę ususzyłam no i pospacerowaliśmy po lesie:tak::tak::tak:
teraz padam więc nie nadrabiam:no::no:

super, że grzybki udane:tak::tak:

i ja śpieszę z meldunkiem :-D

Madzia my basen zaczynamy w przyszłą niedzielę :-D

byliśmy dzisiaj na targu na giełdzie na targu
kupiłam sobie spodnie ciążowe Fogia polecam ten pawilon na targu - mają super spodnie, duży wybór ... ceny dość wysokie ale spodnie wydają się solidne :tak:

Madzianka u nas na Głębokiej w pawilonach jest sklep z materiałami i koło Galerii Centrum jest taki sklep :-D

ja na ten plac się piszę na 100% tylko nie we czwartek bo mam gina i od rana będę u rodziców :-D

Witam sie i ja
Ale miałam urwanie głowy i dla tego nie pisałam
od piątku albo w rozjazdach albo miałam gości na szczęście już po i teraz doprowadzam dom do porządku i siebie też
Maltanka dzięki bardzo za stronkę z przepisami zrobiłam ciasto marchewkowe i to aż 3 razy takie jest pyszne
Uciekam bo padam odezwę sie jutro do usłyszenia i życzę wszystkim spokojnej nocki

Witam o poranku!Ja juz nie spie od prawie godziny, bo jak wstalam z mezem to juz klasc mi sie nie oplacalo(na pol godz), wiec umylam włosy i zasiadlam na chwilke na bb zeby sie przywitac z Wami:-) Do pracy na 8 i na caly dzien:-( mam stresa jakiegos a juz niby nie pierwszy raz....nie wiem czemu. Pogoda zapowiada sie na dzisiaj paskudna, ZNOWU!!!:-(
karlita spodnie kupowalas na targu "pod zamkniem"? ja tam tez kupowalam ciazowe, sa solidne i fajne:-)
mandziula bardzo lubie zapach suszonych grzybow, ale osobiscie nie znam sie totalnie na nich:-( tylko pieczarka w sklepie;-)
misia bardzo fajny przepis, chyba wyprobuje:-)
izka super ze Karolek zaklimatyzowal sie bez problemu, bo Tobie jest łatwiej organizowac zycie tutaj:-)

Hej girls
witam porannie
u nas dalej szaro-buro i ponuro.

Młody już w przedszkolu, na szczęście mąż jest więc nie musiałam wychodzić rano w tą zimnicę. Na 10.30 muszę być w pracy. :baffled: Nie chce mi się jechać okropnie ale wyjścia nie mam. Przyjęli nareszcie dziewczynę, która będzie mnie zastępować i muszę ją wdrożyć, zdać dokumenty do dyrki itp.

Moje młode taką urządziło mi dyskotekę w brzuchu, że o spaniu nie było mowy. Dostawałam takie kopniaki, że co chwila skakałam do góry. :sorry2:

Jeszcze mam pytanko. Czy któraś z Was miała bądź słyszała o problemach z sercem w ciąży? Moje zawsze było bezproblemowe, a od jakiegoś czasu dopadają mnie takie dziwne kołatania, od wczoraj cały czas dokucza mi nerwoból przy sercu i lewej ręce. Nie wiem kurka co to za diabeł, czy to poważne i czy trzeba lecieć od razu do lekarza? Nie chciałabym siać paniki. Dajcie znać czy coś słyszałyście na ten temat.

karlita
są duże rozmiary tych spodni? I jak to wygląda cenowo?

Miłego dnia wszystkim Wam życzę.

reklama
Witam się z kawusią w ręku... i zapraszam do przyłączenia się :-)

Karlita odsypiasz nockę? Ja też w ciąży miałam takie bezsenne noce... to chyba z nadmiaru myśli :-)

Fogia zaciskam kciuki oby w pracy poszło szybko i bezproblemowo! A z tym sercem nie pomogę ale ja na twoim miejscu bym to zbadała dość szybko bo jednak zdrowe serce to podstawa :-) choć u ciebie to mogą być jeszcze nerwobóle po tych wszystkich przejściach...

Karlita ale wam zazdroszczę tego basenu... i to w niedzielę - super!

Idę zobaczyć co za przepis wklepiła Misia :-)

Do góry