reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

słońce wyszło hurrra
Zobacz załącznik 280501

Ja też muszę wyjść na zakupy bo mam ochotę na te drożdżóweczki....

My popołudniu wybieramy się w odwiedziny do 3 miesięcznej dzidzi...Jula od kiedy wstała chodzi i mówi "dzidzi pi i śpiewa aaa koki dwa":-):-):-)

i już po słońcu, leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
udanych odwiedzin:tak::tak:z Julki super starsza siostra będzie:tak::tak::tak:

oooo...po deszczu...słonko wyszło....no żesz z taką pogodą!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Najpierw się przywitam a później Was poczytam:-D
Miałam straszną noc. Zasnęłam o pierwszej a o czwartej już nie spałam, przeszkadzał mi deszcz, który dudnił w parapet i okna:wściekła/y:. Jeszcze zjadłam dwie kanapki, bo zaczęło mi burczeć w brzuchu i myślałam że zaraz usnę ale gdzie tam, pokręciłam się na łóżku i nic. Dopiero koło szóstej zasnęłam. Ledwo zamknęłam oczy a już budzik dzwonił:no:
Byłam w ciuchu, szukałam jakiegoś lekkiego kombinezonu na jesień, ale nic nie było. Za to kupiłam 2 cudne sweterki po 2 zł za sztukę, normalnie taniocha:-). Lubię ten ciuchland, bo ceny są śmiesznie niskie, a i dużo jest ubranek niemowlęcych.
Upiekłam już biszkopt jutro tylko przełożę masą i zrobiłam 3 porcje kulek czekoladowych. Już wymiękam, do końca dnia nic nie robię:laugh2:

Justyna współczuję nocki ale śpij póki możesz!!!:tak::tak::tak:

A co to za ciuchland??gdzie???:blink::blink::blink:

Misia to sie okaże:-p:-p:-p:-pkiedyś

A u mnie nadal świeci. :-):-)

A tak w ogóle to witajcie girls.

Miałam dziś bardzo przyjemny dzień. Co prawda rano musiałam podjechać do pracy ale udało się nie zastać obu pań dyr.
Później wyciągnęłam męża na zakupy ciuchowo - spożywcze. Przy których zgłodniałam potwornie, ze szczególnym wskazaniem na chińszczyznę. :-D:-D:-D:-D Doby mąż zabrał mnie na cincika na sajgonki, objadłam się jak mops. :-D:-D:-D

W planach mam jeszcze robienie muffinek ale to dopiero jak Fificiuch wróci z przedszkola. Obiecałam mu, że będzie robił za młodszego kucharza. ;-)

justyna współczuję nocki, co to za ciuch do którego chodzisz?
madzienka udanych odwiedzin
fogia no widać, że od razu lepiej się czujesz:tak:

położyłam małego spać, kręcił się godzinę w łóżeczku zanim usnął, myślałam, że coś mnie trafi, drożdżówki zrobiłam i nic więcej mi się nie chce

Justyna współczuję nocki ale śpij póki możesz!!!:tak::tak::tak:

A co to za ciuchland??gdzie???:blink::blink::blink:

Misia to sie okaże:-p:-p:-p:-pkiedyś

Madzienka ja już od dawna dobrze nie sypiam, ciągle spaceruje między łóżkiem a wc, jak leżę to nie mogę znaleźć dobrej pozycji, jak się przekręcam to wszystko mnie boli, normalnie czuje się jak osiemdziesięcioletnia babcia:-(. Jedynie co w dzień lepiej mi się śpi:-D
A ciuchland jest na ul. Kleeberga przy poczcie, a na górze jest pizzeria mimi

Madzienka ja już od dawna dobrze nie sypiam, ciągle spaceruje między łóżkiem a wc, jak leżę to nie mogę znaleźć dobrej pozycji, jak się przekręcam to wszystko mnie boli, normalnie czuje się jak osiemdziesięcioletnia babcia:-(. Jedynie co w dzień lepiej mi się śpi:-D
A ciuchland jest na ul. Kleeberga przy poczcie, a na górze jest pizzeria mimi

Aa dzięki, musze się tam kiedys wybrac...może cos Julce upoluję

A u mnie nadal świeci. :-):-)

A tak w ogóle to witajcie girls.

Miałam dziś bardzo przyjemny dzień. Co prawda rano musiałam podjechać do pracy ale udało się nie zastać obu pań dyr.
Później wyciągnęłam męża na zakupy ciuchowo - spożywcze. Przy których zgłodniałam potwornie, ze szczególnym wskazaniem na chińszczyznę. :-D:-D:-D:-D Doby mąż zabrał mnie na cincika na sajgonki, objadłam się jak mops. :-D:-D:-D

W planach mam jeszcze robienie muffinek ale to dopiero jak Fificiuch wróci z przedszkola. Obiecałam mu, że będzie robił za młodszego kucharza. ;-)

Fogia oby każdy nastepny dzień był tak przyjemny!!!!Rozumiem że na nastepnym spotkaniu jesteś??:-p:-p:-p

reklama
Do góry