reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej, u Was też pada?:confused: - Ja mam już dość:crazy:, na termometrze 9 stopni:szok: - normalnie listopad a nie wrzesień:no:.
Natchnienia nie mam, jedynie co rano w opiece byłam i druki na rodzinne wzięłam:tak:.
Zmykam spać.:-p

reklama
Hej, u Was też pada?:confused: - Ja mam już dość:crazy:, na termometrze 9 stopni:szok: - normalnie listopad a nie wrzesień:no:.
Natchnienia nie mam, jedynie co rano w opiece byłam i druki na rodzinne wzięłam:tak:.
Zmykam spać.:-p

U nas nie pada..świeci słoneczko i jest cieplutko:-p:-p:-p:-pżartuję nie dość że leje to jeszcze wieje tak że...brak mi słów

Ja chcę LATO!!!!!!i te skwary!!!!!

u nas też słońce:-p... na kartkach do kolorowania:-p

Madzia może jutro nam się uda wyjść na spacerek:sorry2:

wiecie co wczoraj założyłam Hubertowi te bodziaki tescowe, ostatnio by ła promocja 3-paki i jak na razie są super i nie rozciągają się na ramionach, aż żałuję, że wzięłam tylko jedną paczkę

Ostatnia edycja:

wiecie co wczoraj założyłam Hubertowi te bodziaki tescowe, ostatnio by ła promocja 3-paki i jak na razie są super i nie rozciągają się na ramionach, aż żałuję, że wzięłam tylko jedną paczkę

Mam nadzieję że uda nam się wyjść bo ja mam dosyć siedzenia w domu...Jula też...
Śpiące królewna jeszcze śpi więc mam spokój:-):-):-):-)

Ja też kupiłam Julcia ale w 5-pakach w promocji:tak::tak:

Ale dzisiaj senny dzień...ja się zwlokłam o 10 (ale wcześniej wstawałam) a moja królewna wstała o 11:-D:szok::szok::szok:
u nas chwilowo nie pada...ale zimno...i nie wiem, co robić ze spacerem?:baffled:wy wychodzicie?
Witamy sie i my na chwileczke.
Ja jestem po pierwszym dniu pracy, zlecial bardzo szybko bo głównie pracuje popoludniu a tam to co chwila jakis posilek maja dzieciaki. A poza tym to oni juz tylko sie bawia i maja czas dla siebie :-)
Wczoraj mialam zajrzec ale nie mialam internetu wiec lipa:-(
Pogoda jest do niczego, zabieram do pracy zapasowe skarpety bo buty mokre :-( Musze sobie jakies polbuty kupic bo mam tylko pantofle a juz mnie nogi bola od obcasa(nie przyzwyczajona jestem).
sienio jak Julcia??????? Jakie ma panie, tzn ktore???:-)
marz siły zycze! z kazdym dniem bedzie troszke lepiej, taka metoda małych kroczków. Mowie to jako osoba z drugiej strony "szyby", bo wiem jak to wygląda, z czasem bedzie dobrze, musisz byc twarda, a plakac tylko z boku,zeby synek nie widział. Tulaski!!!:-)
Madzienka super z tym pampersem!!!:-) Gratuluje wygranej!!!:-)
biedronka witam nowa mame!!!!
maltanka super ze Hubcio zadowolony basenem!!!:-)

Wiecej nie nadrobie, lece pod prysznic, wykorzystam ze Maks oglada bajke i chrupie kulki czekoladowe:-)

Super, że pierwszy dzień był udany, oby tak dalej w pracy:tak::tak:

to witam się i ja

jaką pogodę najbardziej lubimy-tą której akurat nie ma:-)

a tak poważnie to ten deszcz mnie do szłu doprowadza, fajnie jak popada, ale bez przesady, młody siedzi w wannie, sam poszedł i krzyczy żeby mu wody nalać, także mam parę minut na kawkę:tak:

1. do szatki nie wchodziłam, tylko P poszedł z Hubertem, nie wiedziałam, że można i nie wzięłam butów na zmianę, ale zs tego co mi opowiadał to nie ma tam przebieralni tylko jakieś pomieszczenia kotarami oddzielone:baffled: a młody nie usiedzi na tyłku żeby się spokojnie przebrać, nie wiem jak ja sama z nim dam radę:sorry2:

2. instruktor niezłe ciacho:-p:-p:-p ten co u nas na zdjęciach się przewijał:-p a na poważne, to P z nim trochę rozmiawiał i i sam stwierdził, że takie dziecko na naukę pływania to za małe jeszcze, teraz to może się tylko oswoić z wodą, nie powiedział dosłownie, że to bez sensu, ale o to chodziło, dziecko musi umieć słuchać, w Huberta przypadku polegało to na zabawie tylko i chlapaniu:-p zobaczymy jak mu będzie dalej szło, mam nadzieję, że załapie, następnym razem ja z nim idę:tak:

3. dzieci tak średnio nie było dużo

:tak::tak::tak:

mandziula
zadzwoń do nich i dopisz się do naszej grupy, podejrzewam, że miejsca jeszcze są, bo będziesz czekać i czekać na telefon, a zajęcia się już zaczeły

sundey fajnie, że w pracy ci się podoba

misia ten konkurs już nieważny, do 30 sierpnia był:sorry2:

karlita jak tam u was dzisiaj?

oooooo......przepraszam...nie spojrzałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam ze śniadankiem.
Przedszkolakom gratuluje rozpoczęcia roku przedszkolnego a mamom życze dużo siły...

maltankafajnie macie z tym basenem ja niestety z dojazdem miałabym ciężko

mandziula, misia2010 moje dziecie też coś ze spaniem ostatnio ciężko, dziś w nocy się obudziła o 4 i przez godzine musiałam ją tulić bo co ją położyłam to płakała. A już od kilku miesięcy wcale nie budziła się w nocy ...:no: A do tego zrezygnowała z drzemki w dzień i śpi tylko raz przed obiadem a potem szaleje do 20. :baffled:

karlita mam nadzieje że dzisiaj lepiej Wam się dzień zaczął i pobyt u teściów szybko minie

super suwaczki:tak::tak::tak:

u nas też słońce:-p... na kartkach do kolorowania:-p

heheh...my cały czas lecimy na bodziakach i pajacach tescowych...uważam że są niezłej jakości:tak:zwłaszcza w porównaniu ze śpiochami jakie raz kupiłam w realu...po 3 praniach się poprzecierały:wściekła/y::wściekła/y:

- Dlaczego blondynka nakleja plaster nicorette na maskę samochodu?
- Żeby mniej palił...

Ostatnia edycja:
I ja witam1

Całe szczeście wyszło słońce oby tak dalej z tego co widzę t mocno wieje ale my wybierzemy sie Misiu na krótki spacerek choćby po chlebek:-)
Sundey swietnie że racy jesteś zadowolona teraz to już z górki:-D:-D
Karlita jak Wy dzisiaj się macie?

Ja jestem delikatnie mówiąc zmartwiona bo na Gabi poleciała deska do prasowania i dziecko się popłakało:-( Teraz trzeba ją pobserwować czy aby wszystko w porzadku.:-( No tak zaczęła mi łazić po kątach że juz muszę mocno mieszkanie zabezpieczyć. pełza już ładnie.

Śpiące królewna jeszcze śpi więc mam spokój:-):-):-):-)

:szok::szok::szok: nie mogę ona jest the best:-D

- Dlaczego blondynka nakleja plaster nicorette na maskę samochodu?
- Żeby mniej palił...

:-D:-D:-D

misia my byliśmy na dworze tyle co w sklepie, a i tak małemu tak łapki zmarzły:baffled:
talia poobserwuj mała, jeszcze nie raz się przwróci czy guza nabije sobie

a my chodziliśmy tylko do sklepu po drożdże, boP sobie drożdżówek jeszcze zażyczył:tak: wieje trochę:crazy:

I ja witam1

Całe szczeście wyszło słońce oby tak dalej z tego co widzę t mocno wieje ale my wybierzemy sie Misiu na krótki spacerek choćby po chlebek:-)
Sundey swietnie że racy jesteś zadowolona teraz to już z górki:-D:-D
Karlita jak Wy dzisiaj się macie?

Ja jestem delikatnie mówiąc zmartwiona bo na Gabi poleciała deska do prasowania i dziecko się popłakało:-( Teraz trzeba ją pobserwować czy aby wszystko w porzadku.:-( No tak zaczęła mi łazić po kątach że juz muszę mocno mieszkanie zabezpieczyć. pełza już ładnie.

Gabi spodobało się pełzanie....to teraz musisz mieć oczy dookoła głowy:tak:poobserwuj...trzymam kciuki by nic się nie działo:tak::tak:

:szok::szok::szok: nie mogę ona jest the best:-D

:-D:-D:-D

misia my byliśmy na dworze tyle co w sklepie, a i tak małemu tak łapki zmarzły:baffled:
talia poobserwuj mała, jeszcze nie raz się przwróci czy guza nabije sobie

a my chodziliśmy tylko do sklepu po drożdże, boP sobie drożdżówek jeszcze zażyczył:tak: wieje trochę:crazy:

hmmmm....to my wyjdziemy koło 15....wrócimy z tatą, jak będzie po pracy....zakupy też trzeba zrobić:tak:wkurza mnie ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

słońce wyszło hurrra
Zobacz załącznik 280501

Ja też muszę wyjść na zakupy bo mam ochotę na te drożdżóweczki....

My popołudniu wybieramy się w odwiedziny do 3 miesięcznej dzidzi...Jula od kiedy wstała chodzi i mówi "dzidzi pi i śpiewa aaa koki dwa":-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Najpierw się przywitam a później Was poczytam:-D
Miałam straszną noc. Zasnęłam o pierwszej a o czwartej już nie spałam, przeszkadzał mi deszcz, który dudnił w parapet i okna:wściekła/y:. Jeszcze zjadłam dwie kanapki, bo zaczęło mi burczeć w brzuchu i myślałam że zaraz usnę ale gdzie tam, pokręciłam się na łóżku i nic. Dopiero koło szóstej zasnęłam. Ledwo zamknęłam oczy a już budzik dzwonił:no:
Byłam w ciuchu, szukałam jakiegoś lekkiego kombinezonu na jesień, ale nic nie było. Za to kupiłam 2 cudne sweterki po 2 zł za sztukę, normalnie taniocha:-). Lubię ten ciuchland, bo ceny są śmiesznie niskie, a i dużo jest ubranek niemowlęcych.
Upiekłam już biszkopt jutro tylko przełożę masą i zrobiłam 3 porcje kulek czekoladowych. Już wymiękam, do końca dnia nic nie robię:laugh2:

Do góry