reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej, u Was też pada?:confused: - Ja mam już dość:crazy:, na termometrze 9 stopni:szok: - normalnie listopad a nie wrzesień:no:.
Natchnienia nie mam, jedynie co rano w opiece byłam i druki na rodzinne wzięłam:tak:.
Zmykam spać.:-p

reklama
Hej, u Was też pada?:confused: - Ja mam już dość:crazy:, na termometrze 9 stopni:szok: - normalnie listopad a nie wrzesień:no:.
Natchnienia nie mam, jedynie co rano w opiece byłam i druki na rodzinne wzięłam:tak:.
Zmykam spać.:-p

U nas nie pada..świeci słoneczko i jest cieplutko:-p:-p:-p:-pżartuję nie dość że leje to jeszcze wieje tak że...brak mi słów

Ja chcę LATO!!!!!!i te skwary!!!!!

u nas też słońce:-p... na kartkach do kolorowania:-p

Madzia może jutro nam się uda wyjść na spacerek:sorry2:

wiecie co wczoraj założyłam Hubertowi te bodziaki tescowe, ostatnio by ła promocja 3-paki i jak na razie są super i nie rozciągają się na ramionach, aż żałuję, że wzięłam tylko jedną paczkę

Ostatnia edycja:

wiecie co wczoraj założyłam Hubertowi te bodziaki tescowe, ostatnio by ła promocja 3-paki i jak na razie są super i nie rozciągają się na ramionach, aż żałuję, że wzięłam tylko jedną paczkę

Mam nadzieję że uda nam się wyjść bo ja mam dosyć siedzenia w domu...Jula też...
Śpiące królewna jeszcze śpi więc mam spokój:-):-):-):-)

Ja też kupiłam Julcia ale w 5-pakach w promocji:tak::tak:

Ale dzisiaj senny dzień...ja się zwlokłam o 10 (ale wcześniej wstawałam) a moja królewna wstała o 11:-D:szok::szok::szok:
u nas chwilowo nie pada...ale zimno...i nie wiem, co robić ze spacerem?:baffled:wy wychodzicie?
Witamy sie i my na chwileczke.
Ja jestem po pierwszym dniu pracy, zlecial bardzo szybko bo głównie pracuje popoludniu a tam to co chwila jakis posilek maja dzieciaki. A poza tym to oni juz tylko sie bawia i maja czas dla siebie :-)
Wczoraj mialam zajrzec ale nie mialam internetu wiec lipa:-(
Pogoda jest do niczego, zabieram do pracy zapasowe skarpety bo buty mokre :-( Musze sobie jakies polbuty kupic bo mam tylko pantofle a juz mnie nogi bola od obcasa(nie przyzwyczajona jestem).
sienio jak Julcia??????? Jakie ma panie, tzn ktore???:-)
marz siły zycze! z kazdym dniem bedzie troszke lepiej, taka metoda małych kroczków. Mowie to jako osoba z drugiej strony "szyby", bo wiem jak to wygląda, z czasem bedzie dobrze, musisz byc twarda, a plakac tylko z boku,zeby synek nie widział. Tulaski!!!:-)
Madzienka super z tym pampersem!!!:-) Gratuluje wygranej!!!:-)
biedronka witam nowa mame!!!!
maltanka super ze Hubcio zadowolony basenem!!!:-)

Wiecej nie nadrobie, lece pod prysznic, wykorzystam ze Maks oglada bajke i chrupie kulki czekoladowe:-)

Super, że pierwszy dzień był udany, oby tak dalej w pracy:tak::tak:

to witam się i ja

jaką pogodę najbardziej lubimy-tą której akurat nie ma:-)

a tak poważnie to ten deszcz mnie do szłu doprowadza, fajnie jak popada, ale bez przesady, młody siedzi w wannie, sam poszedł i krzyczy żeby mu wody nalać, także mam parę minut na kawkę:tak:

1. do szatki nie wchodziłam, tylko P poszedł z Hubertem, nie wiedziałam, że można i nie wzięłam butów na zmianę, ale zs tego co mi opowiadał to nie ma tam przebieralni tylko jakieś pomieszczenia kotarami oddzielone:baffled: a młody nie usiedzi na tyłku żeby się spokojnie przebrać, nie wiem jak ja sama z nim dam radę:sorry2:

2. instruktor niezłe ciacho:-p:-p:-p ten co u nas na zdjęciach się przewijał:-p a na poważne, to P z nim trochę rozmiawiał i i sam stwierdził, że takie dziecko na naukę pływania to za małe jeszcze, teraz to może się tylko oswoić z wodą, nie powiedział dosłownie, że to bez sensu, ale o to chodziło, dziecko musi umieć słuchać, w Huberta przypadku polegało to na zabawie tylko i chlapaniu:-p zobaczymy jak mu będzie dalej szło, mam nadzieję, że załapie, następnym razem ja z nim idę:tak:

3. dzieci tak średnio nie było dużo

:tak::tak::tak:

mandziula
zadzwoń do nich i dopisz się do naszej grupy, podejrzewam, że miejsca jeszcze są, bo będziesz czekać i czekać na telefon, a zajęcia się już zaczeły

sundey fajnie, że w pracy ci się podoba

misia ten konkurs już nieważny, do 30 sierpnia był:sorry2:

karlita jak tam u was dzisiaj?

oooooo......przepraszam...nie spojrzałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam ze śniadankiem.
Przedszkolakom gratuluje rozpoczęcia roku przedszkolnego a mamom życze dużo siły...

maltankafajnie macie z tym basenem ja niestety z dojazdem miałabym ciężko

mandziula, misia2010 moje dziecie też coś ze spaniem ostatnio ciężko, dziś w nocy się obudziła o 4 i przez godzine musiałam ją tulić bo co ją położyłam to płakała. A już od kilku miesięcy wcale nie budziła się w nocy ...:no: A do tego zrezygnowała z drzemki w dzień i śpi tylko raz przed obiadem a potem szaleje do 20. :baffled:

karlita mam nadzieje że dzisiaj lepiej Wam się dzień zaczął i pobyt u teściów szybko minie

super suwaczki:tak::tak::tak:

u nas też słońce:-p... na kartkach do kolorowania:-p

heheh...my cały czas lecimy na bodziakach i pajacach tescowych...uważam że są niezłej jakości:tak:zwłaszcza w porównaniu ze śpiochami jakie raz kupiłam w realu...po 3 praniach się poprzecierały:wściekła/y::wściekła/y:

- Dlaczego blondynka nakleja plaster nicorette na maskę samochodu?
- Żeby mniej palił...

Ostatnia edycja:
I ja witam1

Całe szczeście wyszło słońce oby tak dalej z tego co widzę t mocno wieje ale my wybierzemy sie Misiu na krótki spacerek choćby po chlebek:-)
Sundey swietnie że racy jesteś zadowolona teraz to już z górki:-D:-D
Karlita jak Wy dzisiaj się macie?

Ja jestem delikatnie mówiąc zmartwiona bo na Gabi poleciała deska do prasowania i dziecko się popłakało:-( Teraz trzeba ją pobserwować czy aby wszystko w porzadku.:-( No tak zaczęła mi łazić po kątach że juz muszę mocno mieszkanie zabezpieczyć. pełza już ładnie.

Śpiące królewna jeszcze śpi więc mam spokój:-):-):-):-)

:szok::szok::szok: nie mogę ona jest the best:-D

- Dlaczego blondynka nakleja plaster nicorette na maskę samochodu?
- Żeby mniej palił...

:-D:-D:-D

misia my byliśmy na dworze tyle co w sklepie, a i tak małemu tak łapki zmarzły:baffled:
talia poobserwuj mała, jeszcze nie raz się przwróci czy guza nabije sobie

a my chodziliśmy tylko do sklepu po drożdże, boP sobie drożdżówek jeszcze zażyczył:tak: wieje trochę:crazy:

I ja witam1

Całe szczeście wyszło słońce oby tak dalej z tego co widzę t mocno wieje ale my wybierzemy sie Misiu na krótki spacerek choćby po chlebek:-)
Sundey swietnie że racy jesteś zadowolona teraz to już z górki:-D:-D
Karlita jak Wy dzisiaj się macie?

Ja jestem delikatnie mówiąc zmartwiona bo na Gabi poleciała deska do prasowania i dziecko się popłakało:-( Teraz trzeba ją pobserwować czy aby wszystko w porzadku.:-( No tak zaczęła mi łazić po kątach że juz muszę mocno mieszkanie zabezpieczyć. pełza już ładnie.

Gabi spodobało się pełzanie....to teraz musisz mieć oczy dookoła głowy:tak:poobserwuj...trzymam kciuki by nic się nie działo:tak::tak:

:szok::szok::szok: nie mogę ona jest the best:-D

:-D:-D:-D

misia my byliśmy na dworze tyle co w sklepie, a i tak małemu tak łapki zmarzły:baffled:
talia poobserwuj mała, jeszcze nie raz się przwróci czy guza nabije sobie

a my chodziliśmy tylko do sklepu po drożdże, boP sobie drożdżówek jeszcze zażyczył:tak: wieje trochę:crazy:

hmmmm....to my wyjdziemy koło 15....wrócimy z tatą, jak będzie po pracy....zakupy też trzeba zrobić:tak:wkurza mnie ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

słońce wyszło hurrra
Zobacz załącznik 280501

Ja też muszę wyjść na zakupy bo mam ochotę na te drożdżóweczki....

My popołudniu wybieramy się w odwiedziny do 3 miesięcznej dzidzi...Jula od kiedy wstała chodzi i mówi "dzidzi pi i śpiewa aaa koki dwa":-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Najpierw się przywitam a później Was poczytam:-D
Miałam straszną noc. Zasnęłam o pierwszej a o czwartej już nie spałam, przeszkadzał mi deszcz, który dudnił w parapet i okna:wściekła/y:. Jeszcze zjadłam dwie kanapki, bo zaczęło mi burczeć w brzuchu i myślałam że zaraz usnę ale gdzie tam, pokręciłam się na łóżku i nic. Dopiero koło szóstej zasnęłam. Ledwo zamknęłam oczy a już budzik dzwonił:no:
Byłam w ciuchu, szukałam jakiegoś lekkiego kombinezonu na jesień, ale nic nie było. Za to kupiłam 2 cudne sweterki po 2 zł za sztukę, normalnie taniocha:-). Lubię ten ciuchland, bo ceny są śmiesznie niskie, a i dużo jest ubranek niemowlęcych.
Upiekłam już biszkopt jutro tylko przełożę masą i zrobiłam 3 porcje kulek czekoladowych. Już wymiękam, do końca dnia nic nie robię:laugh2:

Do góry