reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Moja w końcu padła..u nas w klatce wiercą jakies dziury na nowego dostawcę internetu...w mieszkaniu wszystko podskakiwało...na szczęście poszli chyba do nastepnej....:tak::tak:

Madzia a proszę bardzo: :-) Słodkie drożdżówki z dżemem

ja robiłam z dżemem z czarnej porzeczki:tak:

Ale mi smaka narobiłaś...chyba ja tez takie zrobię:tak::tak:

Biedronka83 Witaj!
Maltanka na KTG byłam na izbie przyjęć na Jaczewskiego
Wiecie co mi tam się nie podoba, przyjeżdżają na izbę dziewczyny w pierwszych tygodniach ciąży z krwawieniem i czekają godzinę czasem dłużej aż lekarz raczy je przyjąć. A w tym czasie lekarze zajmują się swoimi pacjętkami. Moim zdaniem powinny być przyjmowane poza kolejnością. Siedzą takie bidulki załamane często zapłakane i czekają. Wczoraj właśnie widziałam taką dziewczynę i żal mi jej było. Sama to przechodziłam i wiem co to za ból myśleć że właśnie może w tym momencie traci się dziecko:-(

Oj zgadzam się...tam nie tyle trzeba mieć lekarza prowadzącego co ten lekarz musi być w tym czasie na dyżurze bo inaczej to możesz siedzieć i czekać...mnie na szczęście to ominęło i skakali koło mnie bo moja pani dr jest tam ordynatorem;-);-);-)

witajcie kochane

musiałam do was zajrzeć i sie wyżalić ...
normalnie mam dziś taki dzień ze nic tylko sie przywiązać do krzesła

Gabi wstała o 7 rano
o 9tej musiałam z nią wyjść na dwór ... taka była marudna lało strasznie ja przemokłam bo parasol trzymałam nad Gabi ... oczywiście mała była zachwycona .... az usiadła w kałuży i msiałysmy wracać ...

jak ja przebierałam mała wyrznęła na panelach a ze miała smoczek w buzi więc sobie rozcięła warge i ma siniaka pod nosem ....

później schodząc na dół po tych diabelskich schodach u teściów ... ja sie pośliznełam Gabi u mnie na rękach najdłysmy sie obie strachu... ja sie rozryczałam .... Gabi sie rozryczała ...

teraz ładnie usneła w reszcie wiec ja siadam do pracy .... mówie wam to jest zły dzień ....

Bidulki, uważajcie na siebie:tak:mam nadzieję że nic Wam się nie stało...buziaczki dla Was

reklama
jejku ale dzis zimno:no::no: normalnie jak ja ne lubie takiej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moje maleństwo padło na drugą drzemkę:tak: strasznie marudny juz był:-(

madzienka
nie zazdroszczę wiercenia:no::no:

talia dobrze że Gabi juz lepiej z ta butlą:tak::tak:

marz dzielna kobieta jesteś a Mateuszek napewno sobie dobrze poradzi w przedszkolu, jeszcze będziesz chciała żeby został z tobą w domku a on bedzie do przedszkola chciał:tak::tak::tak:

Marta, Fogia brawa dla waszych dzielnych chłopaków:tak::tak::tak:

maltanka pyszności....

karlita tulaski

biedronka witaj na forum i zachęcam do pisania:tak::tak:

Justyna uważaj na soebie, z wysokim cisnieniem nie ma zartów, a na KTG na Jaczewskiego jnajlepiej jechac tak koło 14 wtedy nie ma tak dużo ludzi;-);-);-)

ja chcę słoneczka jeszcze troszkę!!!!!!!!

A co tutaj tak pusto....:szok::szok::szok::szok:gdzie jesteście...

My mieliśmy jechać na basen ale wizyta Pawła u dentysty przedłużyła się:wściekła/y: i nie zdążyliśmy...:sorry2::sorry2::sorry2:
Ciekawe jak Hubcio, czy podobało mu się;-);-);-)

Ale mam dobrą wiadomość(jeszcze nieoficjalną)Akademia Zdrowego Rozwoju będzie w Lublinie:-):-):-):-)huuura:tak::tak: a ja wygrałam udział w warsztatach rozwoju ruchowego Akademii Zdrowego Rozwoju:-):-):-), które będą poprowadzone przez eksperta Instytutu Pampers, Dr Katarzynę Sempolską, skąd wywnioskowałam że akcja będzie w naszym mieście....czekam na oficjalną informację na stronce...

Witajcie
ja tylko na chwilke, bo mi doby na wszystko terazz nie starcza...
mialam wczoraj wejsc, ale juz nie dalam rady :(
marz mi dzis tez smutno bylo, jak weszlam i zobaczylam jak jakas dziewczynka placze to tez sie malo nie poryczalam, Julce tez chyba smutno bylo. Weszlam na chwile do sali a J pobiegla do kacika zabawek. Pozniej dalam buziaka i poszlam no i chyba wtedy nie bardzo sie jej to spodobalo. Nie wiem co bylo dalej, bo poszlam, ale jak ja moj brat odbieral to mowil, ze ok. Na pocieszenie Ci powiem, ze nie widzialam, zeby te dzieci jakos strasznie rozpaczaly jak juz rodzice poszli :):)

madzienka no, no:-p:-p:-p mam nadzieję, że za tydzień razem będziemy pływać:tak:

a my zaczeliśmy basen dzisiaj:tak: H na początku płakał, bo chciał ze mną iść, (a był z tatą w wodzie) a po tem złościł się bo nie chciał wychodzić:-pco mi się podoba to, że nawet mało ludzi, ale warunki przebieralniowo-szatniowe to mogli by mieć lepsze:-p

madzienka
za tydzień nie ma żadnych dentystów, jedziemy na basen:-p:tak:

to fajnie, że Pampers do nas zawita:tak:

madzienka no, no:-p:-p:-p mam nadzieję, że za tydzień razem będziemy pływać:tak:

a my zaczeliśmy basen dzisiaj:tak: H na początku płakał, bo chciał ze mną iść, (a był z tatą w wodzie) a po tem złościł się bo nie chciał wychodzić:-pco mi się podoba to, że nawet mało ludzi, ale warunki przebieralniowo-szatniowe to mogli by mieć lepsze:-p

madzienka
za tydzień nie ma żadnych dentystów, jedziemy na basen:-p:tak:

to fajnie, że Pampers do nas zawita:tak:

Obiecuje że za tydzień pływamy razem....a w szatni nie było przewijaków???:-:)-:)-(i jak instruktor....
Duzo bylo dzieci???
super że Hubertowi podobało sie:-):-):-):-)

Jutro niestety znowu ma lać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec może w piątek uda nam sie umówić chociaż na spacer, bo piaskownica to musi poczekać:tak:

Maltanka dzieki za namiary na ulicę trafiłam:-)na basen do Motycza jezdzicie???
Senio mi chyba było najbardziej smutno dlateo ze własnie działo sie to tak szybko ze nie mialam takiej chwili na do widzenia ale nic mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...
Madzienka super juz jestem ciekawa relacji:-)

Jestem po pazurkach dziewczyna spoko pracuje na intensywnej terapii w DSK dziekujmy Bogu za zdrowe maluchy:no::no:

Mówie dobranoc czekam na pizze i zaraz pifko otwieramy:-):-)

Ostatnia edycja:
Jestem po pazurkach dziewczyna spoko pracuje na intensywnej terapii w DSK dziekujmy Bogu za zdrowe maluchy:no::no:

Mówie dobranoc czekam na pizze i zaraz pifko otwieramy:-):-)

I jak zadowolona z pazurków...???
Myslalam że Ty jutro idziesz chciałam na kawkę zaprosić bo to na przeciwko mnie;-);-);-)

Smacznego..pizzę to i ja zjadłabym:-p:-p:-pi piwko

moje dziecko dopiero usneło:szok::szok: nie wiem o co mu dzis chodzi:no::no::no:

madzienka super wiadomości:tak::tak:

maltanka zazdroszczę pierwszego basenu, my ciagle czekamy na jakies info z ich strony, super ze Hubercik zdowolony:tak::tak::tak:

reklama
Mandziula a mój dla odmiany przed 20 sam zaprowadził M do łozka i po 20 juz spał:happy2:
Madzienka a ty na milenijnej mieszkasz czy na przeciw tego osiedla bo była m tam pierwszy raz i bardzo mi sie tam podoba

A ja pizze juz mam a M przy samochodzie jeszzce sie kreci jak zaraz nie przyjdzie to zaczynam bez niego:-)

Do góry