mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
my juz tez w domku, Mikołaj zasnął jeszcze w Bugi i śpi do tej pory, biedny bo w foteliku
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my juz tez w domku, Mikołaj zasnął jeszcze w Bugi i śpi do tej pory, biedny bo w foteliku)
Witajcie, i my już w domu...ja również dziękuję za spotkanie, bardzo miło było poznać nowe mamuśki, brzdące i zobaczyć się ze stałymi bywalczyniami Bugi....
Niestety Johnson nie spisał siepodobno kasę maja nam zwrócić.... i teraz pytanie/propozycja dla Was...
Chcemy żeby je zwrócili czy zorganizowali nam jeszcze jedno spotkanie bez naszego wkładu pieniężnego z logopedą...?????(jeśli będzie taka możliwość-taka jest moja propozycja)
Karlita kiedy Twoja mama mogłaby spotkac się z nami???
Co Wy na to???
Fotki tam gdzie zawsze ale później
Maltanka mam przyprawy
Zmykam obiad szykować
żartujecie, że ekspert nie dojechał... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny
![]()
ooo wiedziałam kiedy komputer włączyć, powracały;-)
madzienka dzięki za przyprawy, koffana jesteś:-)
widzę, że spotkanie udane, na następne i my się piszemy:-)
żartujecie, że ekspert nie dojechał... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny
madzienka wstawiaj foty tam gdzie trzeba;-)
tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi .....![]()
Za wejście kawę i opiekę(te składkowe)...tak powiedział ktoś Marcie przez telefon, ale to jak już ona wróci to Wam powie wszystko....