reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie, i my już w domu...ja również dziękuję za spotkanie, bardzo miło było poznać nowe mamuśki, brzdące i zobaczyć się ze stałymi bywalczyniami Bugi....
Niestety Johnson nie spisał sie:baffled::baffled::baffled: podobno kasę maja nam zwrócić.... i teraz pytanie/propozycja dla Was...

Chcemy żeby je zwrócili czy zorganizowali nam jeszcze jedno spotkanie bez naszego wkładu pieniężnego z logopedą...?????(jeśli będzie taka możliwość-taka jest moja propozycja)
Karlita kiedy Twoja mama mogłaby spotkac się z nami???

Co Wy na to???

Fotki tam gdzie zawsze ale później

Maltanka mam przyprawy:tak::tak::tak:

Zmykam obiad szykować

my juz tez w domku, Mikołaj zasnął jeszcze w Bugi i śpi do tej pory, biedny bo w foteliku;))

oj, to mu niezbyt wygodnie:no:a moja mała gada sobie i ani myśli spać...idziemy więc jeszcze na spacer:tak:może wtedy uśnie:sorry2:

Witajcie, i my już w domu...ja również dziękuję za spotkanie, bardzo miło było poznać nowe mamuśki, brzdące i zobaczyć się ze stałymi bywalczyniami Bugi....
Niestety Johnson nie spisał sie:baffled::baffled::baffled: podobno kasę maja nam zwrócić.... i teraz pytanie/propozycja dla Was...

Chcemy żeby je zwrócili czy zorganizowali nam jeszcze jedno spotkanie bez naszego wkładu pieniężnego z logopedą...?????(jeśli będzie taka możliwość-taka jest moja propozycja)
Karlita kiedy Twoja mama mogłaby spotkac się z nami???

Co Wy na to???

Fotki tam gdzie zawsze ale później

Maltanka mam przyprawy:tak::tak::tak:

Zmykam obiad szykować

hmmm....ja podejrzewam, że jak wrócę do pracy to na spotkanie się nie załapiemy...chyba, że będzie gdzieś o 17:sorry2:....ale myślę, że jeśli większość się wybiera na spotkanie z logopedą, to chyba lepiej na to przeznaczyć kasę:sorry2:

ooo wiedziałam kiedy komputer włączyć, powracały;-)

madzienka
dzięki za przyprawy, koffana jesteś:-):tak:

widzę, że spotkanie udane, na następne i my się piszemy:-):tak:

żartujecie, że ekspert nie dojechał:szok::szok::szok:... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny:szok::confused:

madzienka wstawiaj foty tam gdzie trzeba:tak:;-)

Madzianka jestem jak najbardziej ZA

rozmawiałam z mamą powiedziała, że po połowie września z chęcią się z nami spotka :-) bo teraz jest poczatek roku i wiadomo młyn w szkołach ...

i jak Wam bardziej pasuje spotkanie z logopedą?? rano czy popołudniu ?? żeby też pracujące mamy miały szansę do nas dołączyć ...

dzisiejsze spotkano świetne :-) miło było sie spotkać w większym gronie
maluszki są słodziaste!!! brzuchatki wyglądają kwitnąco

miło popatrzeć jak nasze dzieci rosną :-)

Fornetka jeszcze raz dzięki za ciuszki :-)

najbardziej szkoda mi było dziewczyn które dojechały spoza Lublina by dojechać na to spotkanie ...
a fizjoterapeuta zawiódł ?? są telefony!! zeby zadzwonić i przynajmniej poinformować że nie będzie zajęć!!

Gabi jeszcze nie śpi .... teraz siedzi na dywanie i drze mój rachunek telefoniczny ;-)
rosołek nastawiony :-)

DZIEWCZYNY CZY MOŻE KTÓRAŚ ZAUWAŻYŁA BUTELKĘ AVENTU W BUGI BO ZOSTAWIŁAM .... ?? JA NIE WIEM GDZIE MAM GŁOWĘ....

żartujecie, że ekspert nie dojechał:szok::szok::szok:... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny:szok::confused:

tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi ..... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
ooo wiedziałam kiedy komputer włączyć, powracały;-)

madzienka
dzięki za przyprawy, koffana jesteś:-):tak:

widzę, że spotkanie udane, na następne i my się piszemy:-):tak:

madzienka wstawiaj foty tam gdzie trzeba:tak:;-)

Za wejście kawę i opiekę(te składkowe)...tak powiedział ktoś Marcie przez telefon, ale to jak już ona wróci to Wam powie wszystko....

Fotki wstawione

Misia ale ja mysle o organizowaniu spotkania jak najszybciej żeby nie próbowali wymigać się:-D:-D:-D

Taka jest moja propozycja co do kasy...ale zobaczymy jakie będzie zdanie reszty dziewczyn.....

tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi ..... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

:baffled::baffled::baffled:

Za wejście kawę i opiekę(te składkowe)...tak powiedział ktoś Marcie przez telefon, ale to jak już ona wróci to Wam powie wszystko....

hmmm nie rozumiem, to wiem, że to składkowe miało być, to jakie j&j ma jeszcze pieniądze?

dziwne

a nie lepiej teraz już samemu organozować takie pogaduchy w bugi.

Witam się i ja, znaczy my :-)
my śpimy, ja nastawiam obiadek...

a co do następnego spotkania - jestem jak najbardziej za logopedą!!! Przynajmniej możemy być pewne że dojedzie :-)

Witam się i ja...miło było się z Wami spotkać:-)wielkie dzięki
Co do spotkania jestem za jeśli tylko będzie godzinowo mi odpowiadało to napewno będę...
Mateusz spi zasnął w samochodzie pózniej w pokoiku a teraz zmienił łożko i spi dalej:-)

reklama
Witamy sie i my :-)
Maksio pozarł pierogi i poszedl spac, jejku dzisiaj pozno poszedl spac, wieczorem to nie wiem o ktorej pojdzie spac!
Ja nastawilam zupe,zeby była na jutro tez. Jejku znowu musze sie przestawic na gotowanie na zas, bo przez te miesiace chyba sie rozleniwilam w domu. A teraz znowu....!!!

A co do spotkania z logopeda to ja jestem za tylko nie wiem czy zdolam przyjsc,bo nie wiem jak bedzie z praca.

A co do spotkania to jak zwykle było super!!! Ciezarowki wygladacie swietnie, az mi sie zatesknilo za tym okresem:-) Mojej kolezance tez sie podobało, i pewnie jak da rade to będzie na kolejnym spotkaniu:-)
talia super było Cie poznac!:-) jak malutka koffana????:-)
marz fajnie,ze sie pojawilaś:-) zapomniałam zapytać- jak Mateuszek i jego rodzice przed pojsciem do zlobka????

Mam nadzieję,że nastepne spotkanie bedzie w pelni spelnione:-) i że żadna strona nie zawali :-(

Do góry