reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W Motyczu woda na pewno jest podgrzewana:tak:bo tam są zajęcia z niemowlakami...

A może nowy basen na Uniwersytecie Przyrodniczym na Glebokiej;-)

reklama
i co i to chyba było by na tyle w kwestii basenów w Lublinie :-D
są jeszcze w szkołach niektórych ale ja nie wiem jak tam jest z wejściem :confused:
a do tego na Głębokiej nie ma problemu żeby sie dostać ?

:-)Ja też słyszałam o basenie w Motyczu. W Lublinie tak naprawdę nie ma basenów i zajęc przeznaczonych dla dzieci a szczególnie dla niemowlaków.Wiem też ,że można zorganizować grupę i zapisać sie na basen wraz z grupą mam i maluchów ,zagadać i wtedy jest możliwość podgrzania wody w basenie bo indywidualnie to napewno nie podgrzewają.

Po za tym bardzo,bardzo polecam groty solne-szczególnie teraz w zimę -naprawdę super sprawa dzieciaczki bawią sie jak w piaskownicy,mamusie sie relaksują a wszyscy wdychją mnóstwo jodu!! I też indywidualnie wychodzi drożej w grupie taniej i sa zabawki dla dzieciaczków :-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej dziewczęta,

Chwilę mnie nie było, a to dlatego, że jak moi panowie pojecali do Polski ja wzięłam się za malowanie i przeprowadzkę. Uszami mi to trochę wychodziło ale dałam radę.
Po drodze Sasha złapał bakterię, stąd czerwona pupa i biegunki, pomogły probiotyki i maść ze sterydami.
Hubert z Kajkiem wrócili tydzień temu, kończymy przeprowadzkę, a ja przy okazji zdecydowałam się na pracę (nie pamiętam czy wam pisałam, aczęłam uczyć plsiego).
W środę byłam w Dublinie na meczu Polska-Irlandia. Hubert został z chłopakami, bo on nie lubi piłki. Jak wróciłam powiedział, że to pierwszy i ostatni raz:))) Dodał, że mnie podziwia: znaczy się dobra terapia:)
To tyle u mnie.
Basen w Motyczu poleca moja koleżanka, podobno rewelka!

Hej,
co tu tak pusto...:confused: czyżby wszystkie Lubelanki ogarneła przedświąteczna gorączka :confused: może prędzej was w Plazie ustrzelę ;-):-D:-D

reklama
Do góry