reklama
balbion
Kwietnióweczka 2007
Hej.Pisałam tutaj ponad rok temu ,mialam starsznie dluga przerwe od najrozniejszych forów ale postanowilam znowu popisac bo zimno sie zrobilo nie ma z kim na spacerki pochodzic!!!
Mam na imie Dorota jestem mama 1,5rocznego chlopczyka i mieszkam w Lublinie na czubach-os.Widok.Jesli sa jakis mamusie z okolic to bardzo chetnie polazilabym na spacerki. Jesli jest Was wiecej to mozemy zorganizowac jakies spotkanie w wiekszym gronie :-)))))
Mam na imie Dorota jestem mama 1,5rocznego chlopczyka i mieszkam w Lublinie na czubach-os.Widok.Jesli sa jakis mamusie z okolic to bardzo chetnie polazilabym na spacerki. Jesli jest Was wiecej to mozemy zorganizowac jakies spotkanie w wiekszym gronie :-)))))
U mnie z tą ciążą to jedna wielka niespodzianka.Byłam właśnie we wrześniu u dr Swatowskiego,który stwierdził u mnie policystyczne jajniki,czyli o dzidzi niema co marzyć :-(,najpierw leczenie.Zlecił mi szereg badań,które robi się w trzecim dniu cyklu,więc czekałam na @,czekałam i się nie doczekałam.Test wyszedł pozytywny.Nie wiem który to tydzień,bo trzeba to określić przez usg,które mam zrobić w połowie listopada.Siedzę w domciu i zastanawiam się czy tam w brzuchu wszystko ok.Może powinnam pójść wcześniej na to usg,chociażby dla świętego spokoju.
SIBA, no to była super niespodzianka :-) Ja bym poszła wcześniej na to usg. Czemu masz się tle czasu bić z myślami, denerwować. Ja swoje 1 usg z Milenką poszłam zrobić w 6 tygodniu. Trzeba wiedzieć na czym się stoi. Nerwy przecież nie służą ani mamusi i maluszkowi.
anaconda27
styczniówka2006
Amandzia superaśna
A co do porodów to ja rodziłam w Radomiu i jak zajdę w drugą ciążę to też tam pojadę, choć nie ma rewelacji to nie jest źle i warunki dobre
A co do porodów to ja rodziłam w Radomiu i jak zajdę w drugą ciążę to też tam pojadę, choć nie ma rewelacji to nie jest źle i warunki dobre
Dziękuję w imieniu Amandzi za komplementy;-):-)
Siba daj znać jak będziesz po usg?;-):-)
Balbion witaj z powrotem
Anaconda aż do Radomia chciało Ci się jechać ale chyba pojechałaś tam zanim miałaś skurcze itp., co ? przecież ponad 100 km z Lublina to kurcze można w drodze urodzić
Eliza gratulacje dla Milenki za drugiego ząbeczka:-):-)
Ania jak tam Sasha i jego pupcia? Kiedy te Twoje chłopaki wracają?
Basia jak się miewasz? Co porabiasz?;-) Jak tam się Twój słodki przystojniaczek Kubuś sprawuje ?
Siba daj znać jak będziesz po usg?;-):-)
Balbion witaj z powrotem
Anaconda aż do Radomia chciało Ci się jechać ale chyba pojechałaś tam zanim miałaś skurcze itp., co ? przecież ponad 100 km z Lublina to kurcze można w drodze urodzić
Eliza gratulacje dla Milenki za drugiego ząbeczka:-):-)
Ania jak tam Sasha i jego pupcia? Kiedy te Twoje chłopaki wracają?
Basia jak się miewasz? Co porabiasz?;-) Jak tam się Twój słodki przystojniaczek Kubuś sprawuje ?
powiem Wam że ja na Kubusie prawie wogóle nie mam co narzekać
jest grzeczny i uśmiechnięty
sam potrafi sie bawić dłuższy czas
ładnie zasypia zarówno w dzień jak i w nocy
ładnie je
czego chcieć więcej :-)
no jeszcze mógłby tak nie chorować
jest grzeczny i uśmiechnięty
sam potrafi sie bawić dłuższy czas
ładnie zasypia zarówno w dzień jak i w nocy
ładnie je
czego chcieć więcej :-)
no jeszcze mógłby tak nie chorować
anaconda27
styczniówka2006
ja pochodzę z Radomia i m-c przed porodem przeprowadziłam się tam, tak że byłam spokojna:-):-):-)
Chcę małą zapisać na basen tylko nie za bardzo wiem gdzie tu jest, wie może któraś z was gdzie są dobre baseny w Lublinie?
ja pochodzę z Radomia i m-c przed porodem przeprowadziłam się tam, tak że byłam spokojna:-):-):-)
Chcę małą zapisać na basen tylko nie za bardzo wiem gdzie tu jest, wie może któraś z was gdzie są dobre baseny w Lublinie?
Pozwolę sobie wtrącic sie...polecam basen w Motyczu, jeśli macie mozliwość dojeżdzania Aqua Residence
reklama