reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Hej.Pisałam tutaj ponad rok temu ,mialam starsznie dluga przerwe od najrozniejszych forów ale postanowilam znowu popisac bo zimno sie zrobilo nie ma z kim na spacerki pochodzic!!!
Mam na imie Dorota jestem mama 1,5rocznego chlopczyka i mieszkam w Lublinie na czubach-os.Widok.Jesli sa jakis mamusie z okolic to bardzo chetnie polazilabym na spacerki. Jesli jest Was wiecej to mozemy zorganizowac jakies spotkanie w wiekszym gronie :-)))))

U mnie z tą ciążą to jedna wielka niespodzianka.Byłam właśnie we wrześniu u dr Swatowskiego,który stwierdził u mnie policystyczne jajniki,czyli o dzidzi niema co marzyć :-(,najpierw leczenie.Zlecił mi szereg badań,które robi się w trzecim dniu cyklu,więc czekałam na @,czekałam i się nie doczekałam.Test wyszedł pozytywny:szok::happy2:.Nie wiem który to tydzień,bo trzeba to określić przez usg,które mam zrobić w połowie listopada.Siedzę w domciu i zastanawiam się czy tam w brzuchu wszystko ok.Może powinnam pójść wcześniej na to usg,chociażby dla świętego spokoju.

SIBA, no to była super niespodzianka :-) Ja bym poszła wcześniej na to usg. Czemu masz się tle czasu bić z myślami, denerwować. Ja swoje 1 usg z Milenką poszłam zrobić w 6 tygodniu. Trzeba wiedzieć na czym się stoi. Nerwy przecież nie służą ani mamusi i maluszkowi.

Amandzia superaśna:tak::tak::tak:
A co do porodów to ja rodziłam w Radomiu i jak zajdę w drugą ciążę to też tam pojadę, choć nie ma rewelacji to nie jest źle i warunki dobre:tak::tak::tak:

Dziękuję w imieniu Amandzi za komplementy:tak::tak:;-):-)

Siba daj znać jak będziesz po usg?:sorry2::confused:;-):-)
Balbion witaj z powrotem:tak::tak::tak:
Anaconda aż do Radomia chciało Ci się jechać:szok::szok: ale chyba pojechałaś tam zanim miałaś skurcze itp., co ? przecież ponad 100 km z Lublina to kurcze można w drodze urodzić:szok::szok::szok::shocked2:
Eliza gratulacje dla Milenki za drugiego ząbeczka:tak::tak::-):-)
Ania jak tam Sasha i jego pupcia? :sorry2:Kiedy te Twoje chłopaki wracają?
Basia jak się miewasz? Co porabiasz?:sorry2:;-) Jak tam się Twój słodki przystojniaczek Kubuś sprawuje ?

powiem Wam że ja na Kubusie prawie wogóle nie mam co narzekać
jest grzeczny i uśmiechnięty
sam potrafi sie bawić dłuższy czas
ładnie zasypia zarówno w dzień jak i w nocy
ładnie je
czego chcieć więcej :-)
no jeszcze mógłby tak nie chorować :happy2:

ja pochodzę z Radomia i m-c przed porodem przeprowadziłam się tam, tak że byłam spokojna:-):-):-)
Chcę małą zapisać na basen tylko nie za bardzo wiem gdzie tu jest, wie może któraś z was gdzie są dobre baseny w Lublinie?

ja pochodzę z Radomia i m-c przed porodem przeprowadziłam się tam, tak że byłam spokojna:-):-):-)
Chcę małą zapisać na basen tylko nie za bardzo wiem gdzie tu jest, wie może któraś z was gdzie są dobre baseny w Lublinie?

Pozwolę sobie wtrącic sie...polecam basen w Motyczu, jeśli macie mozliwość dojeżdzania Aqua Residence:tak:

reklama
chyba tylko ten w Motyczu ma właśnie podgrzewaną wodę dla dzieci

no ale 3 latek to i chyba na Mosirze dał by radę , tak mysle ?
ale ja sama jeszcze nie byłam ;-)

Do góry