reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ALUŚKA, wszystkie najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu :-)(taką rocznicę pokazuje twój suwaczek)
Już kompa masz, to teraz będziesz już regularnie do nas zaglądać. Wrzuć jakieś foty Amandy, ciekawa jestem jak ursła. Niedługo nasze młode, będą miały roczek :-)
Ptasiorek dziękuję :-) dobrze suwaczek pokazuje to już a może dopiero 2 lata razem w stanie zaobrączkowania:-p;-)
Aluśka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

Hej dziewczyny:)

Mój mąż w Lublinie od wczoraj:( Tęsknię, chodzę i płaczę. I wiecie co? Sierota poleciał i nie zabrał karty do bankomatu, a wszystkie pieniądze przelał do banku - masakra:)
Kajek się popłakał wczoraj bo chciał przytulaska, buuuu.... Ja na tym Skype wbijałam sobie pazury w dłoń, żeby się nie poryczeć.
Aniu Tobie również dziekuję:tak::tak:
mam nadzieję że czas tej rozłąki szybko Wam zleci:sorry2::sorry2:
Nie smutaskuj się:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
ANA, trzymaj się, rozłąka z twoimi chłopakami ci szybko zleci... dobrze, że choć Sashka nie poleciał ;-)i z mamusią został :-)
A swoja drogą, to wszystkie chłopy to sieroty, gdzie oni głowy mają :confused: :-D.... bez nas by chyba zginęli :-D:-D

Witajcie,jestem tutaj pierwszy raz:biggrin2:.Szukałam informacji na temat porodówek w Lublinie,jestem drugi raz w ciąży.Pierwsze dziecko(teraz już 3-letni facet)rodziłam na Kraśnickich z dr Mazurkiem.Ale o tym może innym razem.Chciałam polecić dobrego stomatologa dziecięcego na Ametystowej,mój Daniel niestety ma już próchnicę :-( i wiem jak może wyglądać wizyta z takim maluchem u dentysty,tam na pewno nic na siłę

Witaj Siba :tak::tak::tak:
Gratuluję dzidzi w brzusiu :tak::-):-):-)
Który to już miesiąc?:happy2::happy2:

Eliza, Basia, Ania gdzie się podziewacie bo jakoś tak pusto mi tu bez Was:confused::confused::confused:

Hej,

Moje chłopaki dalej w Lublinie. Zaliczyli kino, pediatrę, stomatologa, cmentarze, a ja tu jak kołek tkwię:( Ale ponieważ się przeprowadzamy, pomalowałam salon z jadalnią i kuchnię. Jak zdążę, to machnę jeszcze sypialnie chłopaków i naszą. Sypialnia Sashki jest niewielka, Kaja w sumie większa, ale powinnam się wyrobić. Pod warunkiem, że naprawią mi piec, bo nie ma ogrzewania.
Sasha odparzył sobie pupkę, walczę z tym od soboty, skończy się lekarzem. Zaraz się do niego wybieram.

Aluśka - Amanda normalnie jak modelka!!!!

reklama
ALUŚ, jestem jestem.... Ale fakt mniej, bo ta pra-ca...:-p
ANA, ale szalejesz z remontami :szok: własnoręcznie tak malujesz? bez pomagierów?:confused: a twoje chłopaki po kinach lubelskich szaleją.... ;-) gdzie sprawiedliwość? :-D zostaw choć 1 ściankę ślubnemu :-D
Buziaczki dla Sashki, żeby się pupcia zagoiła :-)
SIBA,heloł :-) ja i kilka z nas, rodziłyśmy pierworodne w szpitalu przy al. Kraśnickich. Ja osobiście, jak kiedyś jeszcze będę miała okazję rodzić, to już tam nie pójdę. Myślę o szpitalu na Staszica, tam jest gin, którego poleciło mi kilka niezależnych kobitek, że taki rewelacyjny w prowadzeniu ciąży. Nazywa się Swatowski. Jak ponownie kiedyś zajdę w ciążę, to do niego się wybiorę z fasolą. :tak:

Do góry