reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a Ty PTASIORKU zarażaj się zarażaj :-)

... właśnie się migam przed małżeńskimi obowiązkami ;-) uciekłam z sypialni gwiżdzący czajnik wyłączyć... i zamiast wrócić skąd przyszłam to na bb znów zasiadłam :-D
.... a tak szczerze, to do końca grudnia uważać musimy, bo mam ten zabieg i jestem między szczepieniami żółtaczkowymi :sorry2:ale potem.... :-)

reklama
Ja mam zakazane siadać do kompa po godz.23 bo tak mój M nie mógł nie od niego odgonić i się wkurzał,że nie przychodzę spać:tak::tak::tak: A cóż on takiego ode mnie chce w nocy, boi się sam zasnąć?;-);-);-):-):-D

hey dziewczyny dawno mnie nie bylo tutaj.Niemam czasu niestety.....Pytacie o Aluśke a wiec ona nie ma dostepu do kompa tym bardzie do netu owszem byla u mnie ale loginu nie pamieta.:( pozdrawiam Justyna,Piotruś:)

hey dziewczyny dawno mnie nie bylo tutaj.Niemam czasu niestety.....Pytacie o Aluśke a wiec ona nie ma dostepu do kompa tym bardzie do netu owszem byla u mnie ale loginu nie pamieta.:( pozdrawiam Justyna,Piotruś:)

czy u niej wszystko w porządku ?
bo jakoś dziwnie brzmi mi twój post :dry:

pozdrów ją i niech sobie NOWE ZAŁOŻY KONTO i czasmi do nas wpadnie jak u Ciebie będzie
albo niech z Twojego pisze :tak:

Hej,
melduję się:) Mama poleciała mam teraz więcej czasu:)
Sashimi śpi, ja zaraz spadam na angielski, chłopaki zostaną sami w domu. Odciągnęłam mleko oczywiście, zobaczymy jak im pójdzie.
A oto foteczki:

ANA się odnalazła :-) gratulacje z wyjazdu rodzicielki... :-D będziesz tęsknić? :-D
Słodki ten Sashka, cały do wycałowania :-):tak:a Kaj.. cudo chłopak! aż mnie zatkało... ale ma piękne i długie włosy :szok:

reklama
Witam !!
Ja mam takie malutkie pytanie do Lublinianek ,jestem z Rzeszowa a niedlugo wybieram sie do Lublina- czy wiem moze ktoras czy w szpitalu PSK-4 na oddziale kardiologii sa TV na salach :confused:
Za wszelkie informacje bede wdzieczna ;-):happy2:

Pozdrawiam !! !! !!

Do góry