reklama
maltanka
Fanka BB :)
antuanet i jak podróż wam minęła?
karlita ojej możw wiesz mniej wiecej gdzie mogłaś ją zgubić??? haha i jak podobło się jej śpiewanie, u nas to teraz mini mini w samochodzie leci, aż strach pomyśleć że przez 5 godz jazdy teraz mam tego słuchać non stop
madziarka to obiad miałysmy dzisiaj identyczny... no ja nie miałam sałaty
madzienka fajny pomysł, ale to chyba Marta musi zgłosić? Marta do dzieła...:-)
sienio to może nas w końcu odwiedzisz na placu to dobrze, żer u teściowej udało się przetrwać
sundey to teraz obyś to szybko wyleczyła
marta to nieźle się chłopaki wyszaleli, że Julu się tak pospał, i zgłaszaj nas do tego konkursu
a my na zakupach jeszcze byliśmy w Plazie, ale jakoś nic nie było w h&m kupiłam Hubertowi tylko spodenki, ale nie było nawet w czym wybierać, na koniec zajechaliśmy do reala po pampki, i tak mnie jakoś nogi bolą, że chyba zaraz się położe
a i z tą pietruszką to ja też dawałam od początku
karlita ojej możw wiesz mniej wiecej gdzie mogłaś ją zgubić??? haha i jak podobło się jej śpiewanie, u nas to teraz mini mini w samochodzie leci, aż strach pomyśleć że przez 5 godz jazdy teraz mam tego słuchać non stop
madziarka to obiad miałysmy dzisiaj identyczny... no ja nie miałam sałaty
madzienka fajny pomysł, ale to chyba Marta musi zgłosić? Marta do dzieła...:-)
sienio to może nas w końcu odwiedzisz na placu to dobrze, żer u teściowej udało się przetrwać
sundey to teraz obyś to szybko wyleczyła
marta to nieźle się chłopaki wyszaleli, że Julu się tak pospał, i zgłaszaj nas do tego konkursu
a my na zakupach jeszcze byliśmy w Plazie, ale jakoś nic nie było w h&m kupiłam Hubertowi tylko spodenki, ale nie było nawet w czym wybierać, na koniec zajechaliśmy do reala po pampki, i tak mnie jakoś nogi bolą, że chyba zaraz się położe
a i z tą pietruszką to ja też dawałam od początku
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Hejka, wreszcie mam chwilkę dla siebie... chwilkę bo nie wiem kiedy Nela się znowu obudzi bo coś w nocy ostatnio mi się strasznie wierci...
Kurcze a ja nie oglądałam tej panoramy :-) a to co Mandziula podesłała jakoś mi się otworzyć nie chce - ale to nic jak tylko mój M. wstanie to go pomęczę żeby mi sprawdził czy to ja nie mam czegoś zainstalowanego czy to przeglądarka mi to blokuje...
wiecie, ja też jakaś zmęczona jestem.... może to ta pogoda nas tak powoli dobija...
Marta jeszcze ci tylko napiszę że była u mnie dziś siostra z dzieciakami niejadkami i jak po dworze przyszli na kolację zrobiłam im kanapeczki z wędlinką ogóreczkiem i twoim chlebkiem... siorka mówi że jej dzieci nie zjedzą takiego chleba więc dorobiłam jeszcze z bułeczką... a te jak się dosiadły to same kanapeczki z bułeczką zostały a twój chlebek poszedł jak nie wiem co! Jednym słowem - pyszny jest! :-);-)
i już nie wiem co miałam jeszcze napisać...
A Madzieńka super ten konkurs!!! To na serio specjalnie pod nas jest zrobiony! Wygramy jak nic!
Kurcze a ja nie oglądałam tej panoramy :-) a to co Mandziula podesłała jakoś mi się otworzyć nie chce - ale to nic jak tylko mój M. wstanie to go pomęczę żeby mi sprawdził czy to ja nie mam czegoś zainstalowanego czy to przeglądarka mi to blokuje...
wiecie, ja też jakaś zmęczona jestem.... może to ta pogoda nas tak powoli dobija...
Marta jeszcze ci tylko napiszę że była u mnie dziś siostra z dzieciakami niejadkami i jak po dworze przyszli na kolację zrobiłam im kanapeczki z wędlinką ogóreczkiem i twoim chlebkiem... siorka mówi że jej dzieci nie zjedzą takiego chleba więc dorobiłam jeszcze z bułeczką... a te jak się dosiadły to same kanapeczki z bułeczką zostały a twój chlebek poszedł jak nie wiem co! Jednym słowem - pyszny jest! :-);-)
i już nie wiem co miałam jeszcze napisać...
A Madzieńka super ten konkurs!!! To na serio specjalnie pod nas jest zrobiony! Wygramy jak nic!
Ha! Mandziula, Marta - widziałam Was Prezentowałyście się zawodowo
Wracając do wcześniejszych tematów - ja zupki też gotowałam sama, pietruszkę albo selera dawałam ale w symbolicznych ilościach. Wprowadzałam też buraka np, doprawiałam drobno posiekanym koperkiem... na żywioł szłam ogólnie. I patrzyłam co smakuje a czym pluje
Prałam w Jelpie albo Dzidziusiu - zależało to od tego co było w sklepie ;p Lowela jakoś zniechęciła mnie swoim zapachem ale wiem że wiele mam sobie chwali. Probki które miałam wykorzystałam i na tym się skończyło. Idę rozruszać mojego męża bo utknął przed tv, jakąś siatkówkę czy rękę ogląda a ja piwo przed kompem popijam, patologia! Idę go na film jakiś namowić.
Dobranoc (albo jak sie nie uda - do później!)
Wracając do wcześniejszych tematów - ja zupki też gotowałam sama, pietruszkę albo selera dawałam ale w symbolicznych ilościach. Wprowadzałam też buraka np, doprawiałam drobno posiekanym koperkiem... na żywioł szłam ogólnie. I patrzyłam co smakuje a czym pluje
Prałam w Jelpie albo Dzidziusiu - zależało to od tego co było w sklepie ;p Lowela jakoś zniechęciła mnie swoim zapachem ale wiem że wiele mam sobie chwali. Probki które miałam wykorzystałam i na tym się skończyło. Idę rozruszać mojego męża bo utknął przed tv, jakąś siatkówkę czy rękę ogląda a ja piwo przed kompem popijam, patologia! Idę go na film jakiś namowić.
Dobranoc (albo jak sie nie uda - do później!)
jej, jak ty to wytrzymujesz?? nie dość, że upał i bandaże to jeszcze maliny???Bylam juz zrywac malinki na dworze i myslalam ze sie rozpuszcze,a jeszcze jestem opasana dwoma bandazami elastycznymi w pasie(zalecenie chirurga,bo jak Karole podnosze zeby szwy nie poszly),to juz calkiem fajnie....
oj, słabo....ale szybko zleciteraz jeszcze po operacji to 2 miechy Karoli nie moge nosic....wiec wakacje wogole mam z glowy
hm...chyba pogoda tak wpływa, bo Natalka też krócej spała niż zwykle, za to teraz już padła, a ostatnio usypiała koło 24u nas nocka kiepska, nie dość że H poszedł późno spać to jeszcze pobudki co godzinę miałam do tego wstał o 6.30 wyspany mieliśmy na plac wyjść, ale przyjechał dziadek z babcią i dziadek rzucił stówkę:-) to mama pojechała do Reala na zakupy, pokupiłam mu parę rzeczy i traktor, no wiecie jak się dziecko ucieszyło, chodził cały czas z tym traktorem, nikomu nie chciał dać, ba nawet śpi teraz z nim, trzy razy próbowałam mu zabrać to się budził
to udał Ci się prezent
śpiworka raz próbowaliśmy, ale nie chciała spać, marudziła, więc wciąż nie wiem, czy by się sprawdziłmisia, fornetka ja z H też miałam ten problem, że się rozkopywał, budziłam się po 10 razy w nocy i sprawdzałam, a do tego nie wiem jakby mocno spał jak tylko położyłam kołdrę na niego to zaraz się budził, kładłam go spać w pajacyku żeby nóżki były ubrane, albo w piżamce i skarpetki zakładałam i w końcu odpuściłam po paru razach rozkopie się to śpi bez niczego, no teraz to kładę go tylko w body z krótkim rękawem i pod kocykiem, a co do śpiworka to hmmm różnie z tym bywa H by się chyba mi wściekł jakby nie mógł sobie pofikać nogami, no u nas by się to nie sprawdziło, ale niektórzy sobie chwalą;-)
niedługo i nas to czeka...ale mam nadzieję, że posmakują Natalce słoiczki, chociaż mam obawy czy zechce mleczko z butlibo wody to nie chciałatalia ja też gotowałam H od początku, jak tylko próbowałam pu podtknąć pod nos słoiczkowe obiadki od razu był w tył zwrot a jak na siłę próbowałam żeby spróbował chociaż to zaraz miał odruch wymiotny, ja robiłam zupki mniej więcej na oko, troszkę marchewki, kartofelka, pietruszka, kalafior, brokuł, buraczki ...co kto woli, a zaczynałam od krupniku, pomidorową z takich wiejskich pomidorów zaczynałam, później stopniowo mięsko wprowadzasz, tylko oddzielnie gotowane
a myślałam, że tylko Natalka nie toleruje fotelików...początkowo momentalnie usypiała, a potem jej się zmieniło i jest dosłownie tragediaśmieje się, że policji będę się tłumaczyć, że jadę na sygnalekarlita no to nieźle Gabi dała Ci popalić przez 6 godzin, ja pamietam jak w tamtym roku do Zakopanego jechaliśmy to H 2 godz maks bez spania dał się zabawiać w samochodzie, potem przerwa musiała być, ciekawe jak teraz bedzie
Witam!
Ja dopiero teraz bo nie mialam wczesniej czasu. Byla u nas Marta Julu poszalal z Maksem (doslownie) potem Maks padl mi na 2.5godziny wiec jak poszlam do gina to spal. W co do gina to mam potezne zapalenie i masek lekow dwa aktybiotyki do ust i do.... wydalam ponad 100zl. Lekarza super babka!!!!Zapisalam sie do niej na 13 sierpnia jak juz bede po kuracji- no czyli prawie miesiac bede sie leczyc.:-( ale najwazniejsze ze wiem co to i ze mozna to wyleczyc.
sienio fajnie ze Julcia zadowolona z pobytu u babci!!!:-)
Madzienka zazdroszcze wyjazdu! a ten konkurs to moze i fajny pomysl ;-)
dość długa kuracja...ale najważniejsze by była skuteczna
Marta1981 super zdjątko
hmm..ja chyba mykam spać, bo padam...a jutro dzień wrażeń...pierwszy basen Natalki ;-)
Dobrej nocki i udanego weekendu, zajrzę jak tylko znajdę chwilkę.
Ostatnia edycja:
Madziarka nie martw się, panoramę wczorajsza nagrałambo mi tez ta stronka nie chce otworzyć sie
Marta zgłaszaj nas, tylko musimy wszystkie nasze spotkania umieszczać na aktywnych mamach, bo to chyba na tym polega a nie tylko te organizowane przez AM
Marta ale zanim zgłosisz nas trzeba coś fajnego napisać o nas, naszej grupie, spotkaniach na stronce aktywne mamy....kto ma zdolności pisarskie zgłaszać się;-);-);-);-)
Shenen co do dostępu cierpliwości!!!!
Sienio to nie ja!!!!kto wykupił wszystkie fajne rzeczy w plazie...przyznawać się!!!!
Dobra zmykam
DOBRANOC!!!!!
Marta zgłaszaj nas, tylko musimy wszystkie nasze spotkania umieszczać na aktywnych mamach, bo to chyba na tym polega a nie tylko te organizowane przez AM
Marta ale zanim zgłosisz nas trzeba coś fajnego napisać o nas, naszej grupie, spotkaniach na stronce aktywne mamy....kto ma zdolności pisarskie zgłaszać się;-);-);-);-)
Sienio to nie ja!!!!kto wykupił wszystkie fajne rzeczy w plazie...przyznawać się!!!!
Dobra zmykam
DOBRANOC!!!!!
Ostatnia edycja:
Madziarka nie martw się, panoramę wczorajsza nagrałambo mi tez ta stronka nie chce otworzyć sie
Dobra zmykam
DOBRANOC!!!!!
Madzienka ależ ja cierpliwie czekam
Idę w koncu spać, szłam do T. żeby zaproponować mu obejrzenie "Patha Adamsa" a tu w TV akurat trwał Czary jak nic.
Dobranoc!
misia Gabi lubi swój fotelik. ma przypiete zabawki ale wiadomo jak się nie chce spać to nie uśnie a i zaczyna sie nudzić i trzeba zabawiać
Madzianka trzeba się spotkać i napisać wspólnie
Klub Lubelskich mam to klub przyjaźni. Więzi jakie się wytworzyły są niewyobrażalne. Niedawno obce sobie osoby są teraz niemal nierozłączne. Każde spotkanie przynosi wiele radości dzieciom jak i samym mamuśkom
Klub Lubelskich mam to klub przyjaźni. Więzi jakie się wytworzyły są niewyobrażalne. Niedawno obce sobie osoby są teraz niemal nierozłączne. Każde spotkanie przynosi wiele radości dzieciom jak i samym mamuśkom
reklama
Dobra zmykam
DOBRANOC!!!!!
Ja nie, ale wykupiłam wczoraj kapelusiki w next
Właśnie dobrze byłoby połączyć oba pomysły....wybrać "moderatora", ale zawsze łatwiej jak jest więcej pomysłów i każdy dorzuci coś od siebie