reklama
Ptasiorek - ja cały dzień zabiegana: rachunki, urzędy, zakupy, sprzątanie... Nadal w dwupaku Za to udało mi się przekonać mojego kochanego męża, że dam radę pojechać na lotnisko (na wszelki wypadek zabieramy ze sobą drugiego kierowcę).
Tak sobie myślę, że jak mnie nie ruszył ten dzień, to chyba przyjdzie mi nosić do Bożego Narodzenia
Tak sobie myślę, że jak mnie nie ruszył ten dzień, to chyba przyjdzie mi nosić do Bożego Narodzenia
Nie martw się, wyjść na pewno wyjdzie, a to przecież najważniejsze
ptasiorek, Też uważam, że Milenka jest prześliczna
Mi się w ciąży nie chciało ćwiczyć i przez to cierpię - do wagi sprzed ciąży brakuje mi 9 kilo... :-/ Teraz przestałam karmić piersią, to się dopiero za to wezmę...
ptasiorek, Też uważam, że Milenka jest prześliczna
Mi się w ciąży nie chciało ćwiczyć i przez to cierpię - do wagi sprzed ciąży brakuje mi 9 kilo... :-/ Teraz przestałam karmić piersią, to się dopiero za to wezmę...
eee, chyba ćwiczenia w ciąży nie mają znaczenia czy zostaje parę kilo po ciąży czy nie. Te ćwiczenia raczej mają za zadanie wzmacnianie, rozciąganie i relaksowanie a nie odchudzanie.;-)
agnie - mi po ciąży zostało 10 kg, zrzuciałm je prostym sposobem w 6 tygodni. Dieta ŻP - żryj połowę;-). Zaczęłam jeść dokładnie połowę tego co jadłam wcześniej - nie odmawiając sobie niczego. Tlko zamias kawałka ciasta - brała pół kawałka. Zamiast kotleta - pół kotleta. No i dużo warzyw. I poszło jak z płatka.;-)
agnie - mi po ciąży zostało 10 kg, zrzuciałm je prostym sposobem w 6 tygodni. Dieta ŻP - żryj połowę;-). Zaczęłam jeść dokładnie połowę tego co jadłam wcześniej - nie odmawiając sobie niczego. Tlko zamias kawałka ciasta - brała pół kawałka. Zamiast kotleta - pół kotleta. No i dużo warzyw. I poszło jak z płatka.;-)
Agnie, Dita - ja przestałam się martwić jak przeczytałam, że jak karmisz to tracisz dziennie do 500 kalorii, które organizm czerpie przede wszystkim z rezerw tłuszczowych nagromadzonych podczas ciąży, hurrrra, czyli jest dla mnie nadzieja
Pojechałam wczoraj po mamę, czuję się świetnie, zaczynam mieć skurcze dość regularnie, ale jeszcze nie często. Zaczynam wierzyć, że jednak jestem Matka Polka Terminator... Może jakbym przekopała ogródek to coś by się ruszyło???
Pojechałam wczoraj po mamę, czuję się świetnie, zaczynam mieć skurcze dość regularnie, ale jeszcze nie często. Zaczynam wierzyć, że jednak jestem Matka Polka Terminator... Może jakbym przekopała ogródek to coś by się ruszyło???
No jak się ANA nie odzywa od kilku godzin, a już wieczór... To może się te skurcze zagesiły i mała miss jest już po drugiej stronie :-):-):-) Czyżby ten wczorajszy dzień za kółkiem zadziałał przyśpieszajaco na dzidzię ;-) Czekamy na wieści :-)
reklama
:-)SUPER!!!! ANA już pewnie tuli małą księżniczkę :-):-):-)
Czekamy ANA na wasz powrót i wieści :-):-):-)