reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ptasiorek - ja cały dzień zabiegana: rachunki, urzędy, zakupy, sprzątanie... Nadal w dwupaku:( Za to udało mi się przekonać mojego kochanego męża, że dam radę pojechać na lotnisko (na wszelki wypadek zabieramy ze sobą drugiego kierowcę).
Tak sobie myślę, że jak mnie nie ruszył ten dzień, to chyba przyjdzie mi nosić do Bożego Narodzenia:(

Nie martw się, wyjść na pewno wyjdzie, a to przecież najważniejsze :-D
ptasiorek, Też uważam, że Milenka jest prześliczna :)
Mi się w ciąży nie chciało ćwiczyć i przez to cierpię - do wagi sprzed ciąży brakuje mi 9 kilo... :-/ Teraz przestałam karmić piersią, to się dopiero za to wezmę...

eee, chyba ćwiczenia w ciąży nie mają znaczenia czy zostaje parę kilo po ciąży czy nie. Te ćwiczenia raczej mają za zadanie wzmacnianie, rozciąganie i relaksowanie a nie odchudzanie.;-)

agnie - mi po ciąży zostało 10 kg, zrzuciałm je prostym sposobem w 6 tygodni. Dieta ŻP - żryj połowę;-):-D. Zaczęłam jeść dokładnie połowę tego co jadłam wcześniej - nie odmawiając sobie niczego. Tlko zamias kawałka ciasta - brała pół kawałka. Zamiast kotleta - pół kotleta. No i dużo warzyw. I poszło jak z płatka.;-)

Agnie, Dita - ja przestałam się martwić jak przeczytałam, że jak karmisz to tracisz dziennie do 500 kalorii, które organizm czerpie przede wszystkim z rezerw tłuszczowych nagromadzonych podczas ciąży, hurrrra, czyli jest dla mnie nadzieja:)

Pojechałam wczoraj po mamę, czuję się świetnie, zaczynam mieć skurcze dość regularnie, ale jeszcze nie często. Zaczynam wierzyć, że jednak jestem Matka Polka Terminator... Może jakbym przekopała ogródek to coś by się ruszyło???

No jak się ANA nie odzywa od kilku godzin, a już wieczór... To może się te skurcze zagesiły i mała miss jest już po drugiej stronie :-):-):-) Czyżby ten wczorajszy dzień za kółkiem zadziałał przyśpieszajaco na dzidzię :confused: ;-):-D Czekamy na wieści :tak::-)

Cześć - zbieram się do szpitala) Skurcze co 5 min, bolesne i bleeee, nieprzyjemne:( Mam nadzieję, że za chwilę będzie po wszystkim!
Buziaki dziewczyny i wielkie dzięki za troskę!

SUPER!!!! ANA już pewnie tuli małą księżniczkę :-):-):-)
Czekamy ANA na wasz powrót i wieści :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry