reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aniaklim - hihi, przypominają mi sie moje ciąże, pierwsza 11 dni,druga 8 dni po terminie;-). Oj, pamiętam, pamiętam, jak strasznie sie ten czas wtedy dłuży Trzymaj sie, w końcu to nastąpi:tak::-D
A z tą opieką w Irlandi - aaaaaaa:szok:.... średniowiecze....:szok:. No szok:szok:

aluśka - baby orajel poecam na zęby - jedyny żel który naprawde znieczula dziąsła.

pptasiorek
- zdrówka, zdrówka życze:tak:

reklama
Ana smaruje Amandzi na razie Bobodentem te dziąsełka:sorry2: i coś tam trochu pomaga:confused:

A tak przy okazji to się pochwalę że wyszedł Amandzie ten dokuczliwy ząbek:sorry2:-górna lewa jedyneczka:tak::tak::tak: teraz czekamy na następne:sorry2::laugh2::-p

Trzymam kciuki aby dzidziuś ze chciał wyjść już w tym tygodniu:sorry2::tak::-D:-D
.... pamiętam jak mi sie te ostatnie dni dłużyły och... :zawstydzona/y: pewnie jak by nie wywołali to jeszcze bym w ciąży chodziła:laugh2::laugh2::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::-p
Dita dzieki:tak::tak::tak: jak będą jej zęby bardzo dokuczać to wypróbujemy żel który podałaś:tak::tak::tak:

a ja polecam Dentinox

Anaklim czekamy też z niecierpliwością
a powiedź bo nie pamiętam wiesz co będzie ?

Ptasiorku angina to paskudxtwo oby szybko sobie poszła :tak:

Basia - teoretycznie czekamy na dziewczynkę, ale, że Kajetan też miał być dziewczynką (wg USG 3D u dr Czekierdowskiego), to teraz się nie nastawiamy:) Uwierzę jak mi położna na porodówce powie: masz dziewczynkę... Wprawdzie zwracam się do brzuszka per "księżniczko", ale imię dla chłopca też przygotowane:)
Kaj po pierwszym dniu w szkole - zadowolony, w tym roku pani mu się zmieniła, bardzo miła się wydawała rano, zobaczymy.

Aluśka - no dzielna Amanda!

Ptasiorek - jak się czujesz?

Dzięki dziewczyny, dziś już duuużo lepiej. Tylko katar i zatkany nos mi został.

ANA, ty nam musisz się teraz codziennie "zjawiać" na Lublinie, żebyśmy wiedziły, czy czasem nie pojechałaś rodzić ;-):tak: :-)

ANA, ty nam musisz się teraz codziennie "zjawiać" na Lublinie, żebyśmy wiedziły, czy czasem nie pojechałaś rodzić ;-):tak: :-)

OK:) Obiecałam mamie, że doczekam do czwartku, chciałabym odebrać ją z lotniska - 120 km w jedną stronę, ale mój H stwierdził, że chyba na głowę upadłam.... Eeeeeeee.... marudzi, ja lubię jeździć;)

Witajcie mamuśki:-D

Czytam was systematycznie ale jakos brak mi weny do pisania:laugh2: na zajęcia aktywne 9 miesięcy nie zapisałam się, bo szczerze to nie chciało mi się:baffled: i jeszcze remont zaczynamy...
Ćwicze w domu, bo kupiłam sobie płytkę tej pani co wymysliła program Aktywne 9 miesięcy:-p

Anaklim czekamy na twoje maleństwo i prosze nie strasz mnie że możesz urodzić chłopaka...my po usg tez mamy mieć dziewczynkę:tak: juz tak bardzo na nią nastawiłam się a jak urodzi się chłopak:szok:ale będzie się działo....

Ptasiorek ja też dołączam się do życzonek dużo zdrówka!!!!
Milenka Wasza jest cudna:-Dmusiałam to dodać bo ja patrze na jej zdjatko:laugh2:

U nas na razie wszystko ok, Julcia kopie jak szalona...w czwartek idziemy do lekarza....
Powolutku zaczynamy remont i zakupy mebli i tej całej wyprawki...
Jeszcze moja wyprawka do szpitala:szok:to dopiero kosmos, wogóle nie wiem co mi będzie potrzebne:baffled:

Pozdrawiam i życze milego popoludnia:-)

Cześć laseczki - melduję się dziś, jeszcze dwa w jednym.
Popijam mleczko, bo mam zgagę, ale symptomów porodu - ZERO!

Mdzienka - spokojnie, zobaczymy... Ja się wolę nie nastawiać, choć tak szczerze, to chyba już po ptakach:( Nastawiliśmy się oboje a nawet otroje:) Kaj chce siostrę! W tej ciąży dwóch lekarzy nie mających ze sobą żadnego kontaktu, powiedziało, po USG, że raczej dziewuszka, ale ja sama nie wiem???....
Co tam w Lublinie?

reklama
ANA, może dzięki jeździe samochodem popędzisz dzidzię do opuszczenia brzuszka :-D Sam doktor M, znany jest z tego, że swoim zniecierpliwionym dłużącym się oczekiwaniem pacientkom, doradza, by mąż przewiózł je po wertepach. Tyle, że pewnie w Irlandii, to macie drogi równe jak stolinica... i dupa blada z tej metody :-D:-D:-D
MADZIEŃKA, to i tak jesteś niezła, że ćwiczysz z płytą... mi się w ciąży, palcem kiwnąć nie chciało pod kątem aktywności fizycznej :-D:-D:-D
A torby do szpitala za wczesnie nie szykuj... bo kto tak się wyszykuje, ten potem dłuuugo czeka :-D jak ja!:-D:-D miesiąc przed terminem, możesz zacząć powoli zbierać manatki. Ja chyba ze 100 razy zmieniałam jej zawartość :-D

Do góry