reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

W sobotę o 15:57 przyszedł na świat Sasha:) Waży 3115 i ma 50 cm... To tyle w temacie księżniczki:( Drugie jajeczka:))))))
Dziś wróciliśmy do domu, padam na twarz, szczegóły jak się ogarnę:)
Dzięki za troskę!

reklama
Anaklim gratuluję syneczka!!!:tak:

Ale teraz to ja mam stresa.....:no:tak jak pisałam Wam wcześniej oczekujemy córeczki :-D juz trzech niezależnych lekarzy potwierdziło że będzie to dziewczynka:happy: jak myslicie mogą się jeszcze mylic:szok:???Ja juz tak bardzo nastawiłam się na Juleńkę:-D

Ale teraz to ja mam stresa.....:no:tak jak pisałam Wam wcześniej oczekujemy córeczki :-D juz trzech niezależnych lekarzy potwierdziło że będzie to dziewczynka:happy: jak myslicie mogą się jeszcze mylic:szok:???Ja juz tak bardzo nastawiłam się na Juleńkę:-D

MADZIEŃKA, spokojnie, :-D raczej nie. ANA pisała, że miała tylko jedno USG w tej ciąży, więc tylko raz miała podawaną informację jaka to płeć. Jak ci już 3 lekarzy powiedziało, że to dziewuszka, to raczej błędu będzie... i bedziesz miała swoją Juleńkę :-)

Ptasiorek - ja miaam jedno USG w Irlandii, a prywatnie robiłam jeszcze dwa:) U Mazurka, 4D,w 17 tyg, powiedział, że jajeczek nie widzi i prywatnie w klinice w Dublinie u dr Banaczka, powiedział, że Kaj będziemiał siostrę!
Też trochę się nastawiliśmy, a tu jajecka:)

Madzienka - ja mam po prostu takie "szczęście:)"

Dziewuszki, fotki wrzucę jak mój mąż odwirusuje kompa, bo się jakiś trojan przyplątał...

Ptasiorek - ja miaam jedno USG w Irlandii, a prywatnie robiłam jeszcze dwa:) U Mazurka, 4D,w 17 tyg, powiedział, że jajeczek nie widzi i prywatnie w klinice w Dublinie u dr Banaczka, powiedział, że Kaj będziemiał siostrę!
...
:-D to się trochę panom specjalistom na oczy rzuciło :-D To czekamy na foteczki Sashy. Pewnie śliczny tak jak Kajetan :tak::-)

reklama

Madzienka - ja mam po prostu takie "szczęście:)"

Dziewuszki, fotki wrzucę jak mój mąż odwirusuje kompa, bo się jakiś trojan przyplątał...

Anaklim jeszcze raz wielkie gratulacje:tak:

A stresa mam-nie ukrywam mi też Mazurek powiedział że będzie córeczka:confused:
teraz to mam obawy....

A jak to jest będę miała jeszcze jakieś usg...??po 30 tygodniu robią jeszcze??

A tak w ogóle to my świętujemy dzisiaj naszą
ODLICZANIE CZAS ZACZĄĆ!!!!!

Do góry