B
BBP
Gość
Kto prowadzi testy na niemowlakach i co testują?Piszesz o tym, że są nieetycznie, a na niemowlakach testy prowadzą, ale co tam, one nie mają nic do powiedzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto prowadzi testy na niemowlakach i co testują?Piszesz o tym, że są nieetycznie, a na niemowlakach testy prowadzą, ale co tam, one nie mają nic do powiedzenia
Ale nadal nie wiem jakie to ma znaczenie w tej dyskusji? Na to trzeba by osobny wątek założyć: czy badania kliniczne na dzieciach są etyczne?Piszesz o tym, że są nieetycznie, a na niemowlakach testy prowadzą, ale co tam, one nie mają nic do powiedzenia
Np. PfizerKto prowadzi testy na niemowlakach i co testują?
Jaki to ma związek ze szczepieniem w ciąży?Np. Pfizer
Zobacz załącznik 1290156
Test nie zawsze znaczy to samo co badanie.Np. Pfizer
Zobacz załącznik 1290156
Ojej, ale Ty jesteś śmieszna, boki zrywać!Czyli ty jesteś guru wszechwiedzy? Skoro mówisz innym co mają robić? Posiadłaś tajemną wiedzę o ewentualnej szkodliwości szczepionki? Jesteś wśród tych mistycznych wtajemniczonych?
W czym jeszcze jesteś specjalistką? Jak mamy żyć, co mamy robić? No mów nam bo ja nie wiem jak przeżyje bez twojej wybitnej wiedzy. Podziel się błagam!!!
Pfizer jest takim typem szczepienia, (mRNA) które możesz przyjąć w ciąży.Cześć. 1 czerwca przyjęłam pierwszą dawkę szczepionki pfizer teraz okazało się, że jestem w ciąży, druga dawka zaplanowana na 6 lipca. Byłoby to szczepienie w piątym tygodniu ciąży. Czy któraś z was była w takiej sytuacji i zdecydowała się przyjąć drugą dawkę? Jakie stanowisko mają w tym temacie wasi lekarze?
To co piszesz było prawdą rok temu, od początku pandemii zmieniło się już sporo. Przede wszystkim pierwsze informacje były optymistyczne, że kobiety w ciąży chorują rzadziej na covid-19, co było zaskoczeniem, no i niestety najnowsze badania pokazały, że Covid jest dla nich zagrożeniem, a ze względu na to, ze ciąża jest związana z dużym wysiłkiem dla organizmu, to również przebieg choroby możr być cięższy.A czy do Ciebie dociera że lekarze na chwilę obecną też nie mają wiedzy na ten temat? Czy to za trudne do zrozumienia?