Harinka
Fanka BB :)
Dla mnie tak, ponieważ nie mieliśmy żadnych lezaczków/bujaczków a do karmienia mamy takie drewniane krzesełko Safety1st. Więc sprzęty się nam nie dublują. Jak chcę żeby mała sobie bardziej na luzie posiedziała z nami przy stole to przypinamy ją w Chicco. Ma opcję ustawienia oparcia pod kątem prostym. Obniżam nieco oparcie jak daje małej butelkę z mlekiem. Jak chce wziąć prysznic to też zabieram ją w tym do łazienki jak ktoś ma dodatkowo bujaczki albo miękkie krzesełko do karmienia to pewnie mniej i krócej korzysta. Nawet mąż który na początku trochę kręcił nosem na ten zakup, teraz uznał że naprawdę się przydaje. A jak była malutka to chciałam mieć ją blisko więc większość czasu leżała w chicco. Jedyny minus że łatwo się brudzi jak dziecko już je ale można wyprać w pralce i nic się nie dzieje. Kupiłam nowe ale na olx jest taki wybór że jak bym miała się teraz decydować to chyba bralabym używane. U nas napewno zostanie dla drugiego dzieckaOoo super, bo właśnie się niedawno przeprowadziliśmy do domu, czyli warto do większych przestrzeni mieć taką kołyskę na kółkach, fajnie A powiedz mi proszę coś więcej o tej funkcji krzesełka, czy to praktyczne rozwiązanie?