reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy polecacie Chicco Baby Hug 4 w 1???

Ooo super, bo właśnie się niedawno przeprowadziliśmy do domu, czyli warto do większych przestrzeni mieć taką kołyskę na kółkach, fajnie 😊 A powiedz mi proszę coś więcej o tej funkcji krzesełka, czy to praktyczne rozwiązanie? 😉
Dla mnie tak, ponieważ nie mieliśmy żadnych lezaczków/bujaczków a do karmienia mamy takie drewniane krzesełko Safety1st. Więc sprzęty się nam nie dublują. Jak chcę żeby mała sobie bardziej na luzie posiedziała z nami przy stole to przypinamy ją w Chicco. Ma opcję ustawienia oparcia pod kątem prostym. Obniżam nieco oparcie jak daje małej butelkę z mlekiem. Jak chce wziąć prysznic to też zabieram ją w tym do łazienki🙈 jak ktoś ma dodatkowo bujaczki albo miękkie krzesełko do karmienia to pewnie mniej i krócej korzysta. Nawet mąż który na początku trochę kręcił nosem na ten zakup, teraz uznał że naprawdę się przydaje. A jak była malutka to chciałam mieć ją blisko więc większość czasu leżała w chicco. Jedyny minus że łatwo się brudzi jak dziecko już je ale można wyprać w pralce i nic się nie dzieje. Kupiłam nowe ale na olx jest taki wybór że jak bym miała się teraz decydować to chyba bralabym używane. U nas napewno zostanie dla drugiego dziecka

reklama
Dla mnie tak, ponieważ nie mieliśmy żadnych lezaczków/bujaczków a do karmienia mamy takie drewniane krzesełko Safety1st. Więc sprzęty się nam nie dublują. Jak chcę żeby mała sobie bardziej na luzie posiedziała z nami przy stole to przypinamy ją w Chicco. Ma opcję ustawienia oparcia pod kątem prostym. Obniżam nieco oparcie jak daje małej butelkę z mlekiem. Jak chce wziąć prysznic to też zabieram ją w tym do łazienki🙈 jak ktoś ma dodatkowo bujaczki albo miękkie krzesełko do karmienia to pewnie mniej i krócej korzysta. Nawet mąż który na początku trochę kręcił nosem na ten zakup, teraz uznał że naprawdę się przydaje. A jak była malutka to chciałam mieć ją blisko więc większość czasu leżała w chicco. Jedyny minus że łatwo się brudzi jak dziecko już je ale można wyprać w pralce i nic się nie dzieje. Kupiłam nowe ale na olx jest taki wybór że jak bym miała się teraz decydować to chyba bralabym używane. U nas napewno zostanie dla drugiego dziecka
Super, dzięki!!! 😘 Fajnie, że są ustawienia oparcia pod różnym kątem, o czym nie wiedziałam. Haha, nawet do łazienki można zawieźć? 😁 Bomba! A powiedz mi czy korzystałaś może podczas karmienia z tej
Ooo fajnie, że krzesełko ma opcję ustawienia pod różnym kątem. Nawet do łazienki można zawieźć? 😁 Nie no bomba!!! A korzystałaś może z tej dodatkowej tacki i pokrowca do karmienia, bo napisałaś, że się brudzi?

Super, dzięki!!! 😘 Fajnie, że są ustawienia oparcia pod różnym kątem, o czym nie wiedziałam. Haha, nawet do łazienki można zawieźć? 😁 Bomba! A powiedz mi czy korzystałaś może podczas karmienia z tej

Ooo fajnie, że krzesełko ma opcję ustawienia pod różnym kątem. Nawet do łazienki można zawieźć? 😁 Nie no bomba!!! A korzystałaś może z tej dodatkowej tacki i pokrowca do karmienia, bo napisałaś, że się brudzi?
Nie mam tej tacki i pokrowca. Córka na codzień je w drewnianym krzesełku a w tym Chicco sporadycznie, jakaś chrupkę albo śniadanie z nami. Jest na blw stąd też większy bałagan;)

Hejka Mamusie 😊 Zastanawiam się mocno nad zakupem Baby Huga 4 w 1 z Chicco. Czy Wam się przydaje i czy warto inwestować??? ☺ Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia z tym sprzętem.U nas sprawdziło się podczas drzemek córki i podczas domowych obowiązków. Bardzo podobały mi się wgrane melodie - zwłaszcza te do drzemek. Są spokojne, fajnie wyciszały nam dziecko. A gdy córa podrosła i nie chciała już leżeć na płasko to podnosiliśmy oparcie. Polecam :)
Hejka Mamusie 😊 Zastanawiam się mocno nad zakupem Baby Huga 4 w 1 z Chicco. Czy Wam się przydaje i czy warto inwestować??? ☺ Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia z tym sprzętem.

Hejka Mamusie 😊 Zastanawiam się mocno nad zakupem Baby Huga 4 w 1 z Chicco. Czy Wam się przydaje i czy warto inwestować??? ☺ Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia z tym sprzęte

A mieliście do tego też normalne łóżeczko? Czy pierwsze miesiące może spać całkowicie w tym?

U nas hug z dodatkowym materacem był tylko do drzemek w dzień. Dodatkowo normalne łóżeczko

reklama
Do góry