reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

Cleo, mi odkąd tylko pamiętam zawsze podobało się straaaaaaaaasznie imię Konstancja ;) ::), jest przepiękne! Ale problem w tym, że ze zdrobnieniem ja jakoś widzę mały problem ;), poza tym u mnie nikt by się nie zgodził na takie imię! :( Pozostałe wersje też fajne. :)

reklama
Reene zdrobnieniem od Konstancji moze być po prostu Koni (wiem, dziwnie brzmi ;D)
Agutko imie Agnieszka jest faworytem mojego męża, ciekawe czy to jakaś dawna miłość? Wiesz, on w końcu z twoich okolic jest :)

Cleoś,no wiesz,hm... Nie chcialam Ci nic wczesniej mowic,ale my ze soba bylismy dlugo... A teraz mamy romans... ::)
Hehe zartuje,oczywiscie. :D Nooo Agnieszki to sa fajne kobitki (patrz: agutkaZG ;D ),wiec mysle,ze Twoj maz dobrze by wybral. :D

agutko jak macie romans 450 km to wam wybaczam, niech on taki zostanie ;D

co do imienia dzisiaj rozmów czesć dalsza będzie :)

Cleoś,mi tam odleglosc nie przeszkadza. ;D Milosc wszystko zwyciezy,heheeh. ;D Jejku wybacz. :-*
Z ojcem Zuzi bylam w takim zwiazku - 500km. ;)
Powodzonka w rozmowie - czekam na relacje. :D

niestety wczoraj nic nie ustaliliśmy bo goście przyjechali i bedą do jutra a jutro jedziemy wszyscy razem na wesele. Sama już nie wiem czy mi sie chce tam jechac

edi pisze:
A ja chcialabym dać memu dziecku,jeśli będize chlopcem na imię Staś.
Tak miała na imię moja babcia,która umarła w czasie kiedy my się staralismy o dzidzię....

Mnie się strasznie podoba imię Staś i myślałam, że jak będzie synek, to tak go nazwiemy :) Mój tato ma tak na imię i jest przekochanym człowiekiem :) Zażartowałam już nawet, że tak zrobimy, na co szwagierka zareagowała słowami: "tylko nie Stanisław, strasznie brzydkie, nie dawajcie tak dziecku na imię, u nas się takich nie nadaje" ::) Coś na zasadzie - biedne dziecko, skrzywdzone imieniem przez rodziców ::)

A ja dalej obstaję przy Stasiu.. Podoba mi się jeszcze Krzyś - ale mąż ma tak na imię i nie zgadza się na juniora ;) A dla dziewczynki - Natalka, Marysia :)

reklama
Mnie Stas bardzo się podoba ;) nie tylko dlatego,że tak ma na imię mój tato,ale tak zwyczajnie "bo tak" ;D ale mojemu mężowi nie bardzo :p

Do góry