Dziękuję Kochane za wsparcie. Fajnie, że jesteście :-)
jak najbardziej polecamy się na przyszłość))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochane za wsparcie. Fajnie, że jesteście :-)
Hej, od dziś dołączam do Was, dziewczyny. Też mam endo i też zaczynam starać się o dziecko, bardzo się boję, że nie będę mogła zajść w ciążę. Jak szybko po laparotomii udało Wam się zajść w ciążę?
Fajnie, że ktoś się odezwał ;-) Mam nadzieję, że szybko mi się uda, ale najgorsze jest to, że cały czas o tym myślę .... och...
witamy witamy :-)Hej, od dziś dołączam do Was, dziewczyny. Też mam endo i też zaczynam starać się o dziecko, bardzo się boję, że nie będę mogła zajść w ciążę. Jak szybko po laparotomii udało Wam się zajść w ciążę?
witamy witamy :-)
u mnie to trwało ok 13-14 m-cy ,co prawda gin mi dawał pół roku i chciał mi zrobić "sztuczną menopauze" ale się nie dałam , wyluzowałam i się udało , aż on sam był w szoku i powiedział mi że to prawdziwy cud
owocnych staranek ;-)
Asieńka jak się czujesz??
Fajnie, że ktoś się odezwał ;-) Mam nadzieję, że szybko mi się uda, ale najgorsze jest to, że cały czas o tym myślę .... och...
witamy witamy :-)
u mnie to trwało ok 13-14 m-cy ,co prawda gin mi dawał pół roku i chciał mi zrobić "sztuczną menopauze" ale się nie dałam , wyluzowałam i się udało , aż on sam był w szoku i powiedział mi że to prawdziwy cud
owocnych staranek ;-)
Asieńka jak się czujesz??
PotwierdzamNajważniejsze jest pozytywne myslenie ;-)