AniaSm
Fanka BB :)
witaj ))Witajcie dziewuszki...przyjmiecie mnie do swego grona??
Odnośnie powyzszego - gdzieś czytałam że należy też leżeć na brzuchu przez kilka minut..
napisz coś więcej o sobie
Asiula odezwij się co u ciebie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj ))Witajcie dziewuszki...przyjmiecie mnie do swego grona??
Odnośnie powyzszego - gdzieś czytałam że należy też leżeć na brzuchu przez kilka minut..
na początek zrób sobie badania hormonów ,ja miałam za wysoką prolaktynę i musiałam ją najpierw zbić dopiero wtedy udało mi się zajśćJakie badania powinnam mieć zrobione? Jak normalnie funkcjonować aby nie zwariować?
witajhej dziewczyny dzis jakos siedze przy necie non stop i czytam o NASZYCH problemach ...przedstawie Wam moja historie, bo mam pare pytan.
4 lata temu mialam laparoskopie i 8cm cysty na jajnikach (obu). potem zaczelam brac duphaston, potem jednak z racji wieku przeszlam na antyki, biore je bez przerw na @ juz 3 lata. 10 dni temu odstawilam, w miedzy czasie pojawilo sie krwawienie z odtawienia, trwalo 4 dni, nic nie bolalo a teraz od 5 do 25 d.c. mam brac duphaston, poniewaz staramy sie z partnerem o dzidzie zastanawiam sie czy moze ktoras z Was jest podobnym "przypadkiem" do mnie? czy jest szansa na ciaze? jak obliczac dni plodne i czy w ogole przy endo ma to sens?
pozdrawiam !
M.