reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Mokka ja również GRATULUJE:-):-):-):-) naprawde świetnie!!!!
Ja was sobie dalej podczytuje i trzymam kciuki za nas wszystkie:tak:
U mnie nic się nie dzieje, w niedziele mam dostac @ więc czekam jak co miesiąc na cud:) no i śledze poczynania naszych polityków o refundacje in-vitro ehhh masakra
Buziaki kochane;-)

o tym całym sporze, to aż szkoda gadać...złość mnie zaraz dopada...
To trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!! Daj zanć w niedzielę co i jak!!

reklama
Mokka ja również GRATULUJE:-):-):-):-) naprawde świetnie!!!!
Ja was sobie dalej podczytuje i trzymam kciuki za nas wszystkie:tak:
U mnie nic się nie dzieje, w niedziele mam dostac @ więc czekam jak co miesiąc na cud:) no i śledze poczynania naszych polityków o refundacje in-vitro ehhh masakra
Buziaki kochane;-)
Dzięki, Asieńka ;-) Cuda się zdarzają!!!

o tym całym sporze, to aż szkoda gadać...złość mnie zaraz dopada...
To trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!! Daj zanć w niedzielę co i jak!!

heh mnie złość to mało powiedziane, mój mąż to już nie może mnie słuchac bo lecą najgorsze!:) Tak naprawde to nie wierze że sie udało ale jak zawsze mała iskierka jest ale nie nastawiam się :) W sobote mam impreze teściów( 30lat po ślubie) więc nie bede myślec:) buziaki dla Was:***

Cześć Dziewczyny :-)
Ale tu cicho :shocked2:
Asienka, Wikulaa trzymam kciuki, żeby kolejna @ nie przyszła :tak:
Wikulaa u mnie wszystko ok. Kilogramy pomału lecą w dół :-D, mimo słodkości i grzeszków :tak:. Hanusia tydzień temu miała chrzciny i wytrzymała w kościele 1,5 godziny bez marudzenia. W ogóle jest grzeczniutka i cały czas się śmieje. Jutro kończy 5 miesięcy - kurcze, ale ten czas leci :szok:. Wcina już mięsko, warzywka i owoce ze słoiczków. Na początku było plucie, ale jest coraz lepiej :tak: Karmię ją przykrytą tetrówką, bo po jedzeniu musiałabym ją przebierać, a sama ubieram fartuch :-D Ostatnio nauczyła się mówić mamamamamam.... - fajnie to brzmi :tak:
Dziewczyny piszcie co u Was, bo tu jakoś tak cicho ;-)
Mokka
jak się czujesz?

Cześć Dziewczyny :-)
Ale tu cicho :shocked2:
Asienka, Wikulaa trzymam kciuki, żeby kolejna @ nie przyszła :tak:
Wikulaa u mnie wszystko ok. Kilogramy pomału lecą w dół :-D, mimo słodkości i grzeszków :tak:. Hanusia tydzień temu miała chrzciny i wytrzymała w kościele 1,5 godziny bez marudzenia. W ogóle jest grzeczniutka i cały czas się śmieje. Jutro kończy 5 miesięcy - kurcze, ale ten czas leci :szok:. Wcina już mięsko, warzywka i owoce ze słoiczków. Na początku było plucie, ale jest coraz lepiej :tak: Karmię ją przykrytą tetrówką, bo po jedzeniu musiałabym ją przebierać, a sama ubieram fartuch :-D Ostatnio nauczyła się mówić mamamamamam.... - fajnie to brzmi :tak:
Dziewczyny piszcie co u Was, bo tu jakoś tak cicho ;-)
Mokka
jak się czujesz?

Hej, na razie cały czas mnie strasznie mdli , nie potrafię sobie z tym poradzić
madziamadzia, ale Twoja Hanusia już duża dziewczynka, skoro mięsko wcina ;-)

reklama
madziamadzia - do mnie niestety @ przylazłą i w tym cyklu będe miała robioną inseminację, dlatego znowu jestem pełna nadziei:)))
Dzieciaczki szybko rosną to fakt, a szczególnie czyjeś, hehhee

mokka - mdłości przjeda, dużo zdrówka życzę!!

Do góry