Dziewczyny, super jesteście! , mysle, ze optymizm to jedyna droga w każdej sytuacji chorobowej. dzięki bardzo za porady! Ja też słyszałam od mojej kuzynki,która ma to za sobą (i córeczkę po 3 latach starań), że właśnie zastrzyki u niej i u innych osób lepiej zadziałały niż pigułki. Ja jestem w Niemczech i muszę Wam powiedzieć że opieka jest tutaj bardzo dobra. Do lekarki po skierowanie na laparo poszłam we wtorek, w piątek byłam już po operacji. Tutaj są 3 kliniki leczenia endometriozy i w jednej z nich byłam operowana. No i właśnie mam w przyszłym tygodniu isc do kobiety polecanej przez te klinike, żeby mi ustawiła hormony. W piątek byłam jeszcze u lekarki, która mi dała wcześniej skierowanie, ona uważa że właściwie droga jest jasna i ze lepiej zastrzyki niz visanne. Z decyzja wolalabym poczekac do konsultacji jeszcze z druga lekarka, ale boje sie ze dostane wczesniej @ (pisałam, że sie na nia zanosi, ale na szczescie jeszcze nic), a wtedy juz trzeba zaczac cos brac. No i takie to dylematy rekonwalescentki pozdrawiam Was serdecznie ze słonecznych Niemiec i zycze dobrych mysli!
reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Wikulaa uściskałam Hanusię od e-ciotki
Tuszka będzie dobrze ;-)
Lecę, bo moja gwiazdeczka się obudziła i słyszę: agi, agi, ej, ej, ej
No pewnie, że fajne Daian, a jak u Ciebie humorek?Madziamadzia, fajnie to ujęłaś, że my się tu na BB nie straszymy... :-) Nie straszymy, bo my fajne kobity jesteśmy, nie? :-)
Tuszka będzie dobrze ;-)
Lecę, bo moja gwiazdeczka się obudziła i słyszę: agi, agi, ej, ej, ej
mokka
Początkująca w BB
Tuszka - ja brałam danazol i byłam wprowadzona w stan sztucznej menopauzy, też bardzo się tego bałam, ale nie było tak źle, nie miałam tych wszystkich skutków ubocznych, które są wypisane na ulotce. Dziewczyny mają rację, optymizm jest najważniejszy :-)
Wikulaa - co u Ciebie? Udało Ci się zafasolkować?? Trzymam cały czas za Ciebie kciuki!
Wikulaa - co u Ciebie? Udało Ci się zafasolkować?? Trzymam cały czas za Ciebie kciuki!
Miło, że pytasz)) Jeszcze mam kilka dnia do dnia spodziewanej (a raczej niespodziewanej) @, ale na razie tempka utrzymuje się na wysokim poziomie, zobaczymy co z tego będzie...
A jak u Ciebie?????
AniaSm
madziamadzia śliczne suwaczki , a zdjęcie w serduszku cudne :-)
wikula no to trzymam kciuki za pozytywny wynik ,oby @ nie doszła do Ciebie przez najbliższe kilka miesięcy ;-)
wikula no to trzymam kciuki za pozytywny wynik ,oby @ nie doszła do Ciebie przez najbliższe kilka miesięcy ;-)
madziamadzia
Dzięki AniaSm :-) U Ciebie misiek też trzyma ramkę z super przystojniakiem
Wikulaa, to ja tez trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła
Wikulaa, to ja tez trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła
mokka
Początkująca w BB
Miło, że pytasz)) Jeszcze mam kilka dnia do dnia spodziewanej (a raczej niespodziewanej) @, ale na razie tempka utrzymuje się na wysokim poziomie, zobaczymy co z tego będzie...
A jak u Ciebie?????
Ja też mam nadzieję, że już niedługo mi się uda ;-)
reklama
madziamadzia
Hej Dziewczyny :-) Co tu tak cicho? Odezwijcie się
Podziel się: