reklama
No to trzymamy kciuki!
U mnie..bomba..fakt,ze naturalnie sie nie udało, ale z ivf za pierwszym razem zaskoczylo!takze u mnie ewidentnie endo siadla na droznosc jajowodow..teraz cale dnie spedzam ze swoim 4miesiecznym juz szczesciem))takze nie poddawajcie sie dziiewcyzny!powodzenia!
U mnie..bomba..fakt,ze naturalnie sie nie udało, ale z ivf za pierwszym razem zaskoczylo!takze u mnie ewidentnie endo siadla na droznosc jajowodow..teraz cale dnie spedzam ze swoim 4miesiecznym juz szczesciem))takze nie poddawajcie sie dziiewcyzny!powodzenia!
Czesc, jestem tu nowa. Z wszelkimi mozliwymi chorobami... Endometriozy 3 st nie wyłączajac. po 9 latach staran, 4 laparoskopiach i 1 laparotomii zdecydowalismy sie na IMCI w Bialymstoku. Wczoraj minal 7 dpt , mialam podane 2 blastusie 1bb i 2bb... No i moja beta wyniosla 1,14... Załamka. Zrobie jeszcze jeden test w 10 dpt ale to wlasciwie tylko formalnosc. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, musi nam się udać!!!
Ja też leczę się w Bocianie. Zrobię jeszcze druga weryfikavję wyniku w 10dpt ale na cuda nie liczę. Został nam tylko jeden zamrozony zarodek , z 6 ktore sie zaczęly dzielic 3 nie doczekaly 3 doby, 2 mialam podane teraz przy transferze...wiec jeden slabeuszek czeka na mnie i zostanawiam się czy podawanie mi go ma w ogole sens.. Skoro nie przyjal się zaden z dwoch slabych zarodkow klasy 1bb i 2bb to niby jakim cudem ma się przyjac zamrozony 1bb? Ech...
reklama
Podziel się: