reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
No to trzymamy kciuki!

U mnie..bomba..fakt,ze naturalnie sie nie udało, ale z ivf za pierwszym razem zaskoczylo!takze u mnie ewidentnie endo siadla na droznosc jajowodow..teraz cale dnie spedzam ze swoim 4miesiecznym juz szczesciem:)))takze nie poddawajcie sie dziiewcyzny!powodzenia!:)

Czesc, jestem tu nowa. Z wszelkimi mozliwymi chorobami... Endometriozy 3 st nie wyłączajac. :( po 9 latach staran, 4 laparoskopiach i 1 laparotomii zdecydowalismy sie na IMCI w Bialymstoku. Wczoraj minal 7 dpt , mialam podane 2 blastusie 1bb i 2bb... No i moja beta wyniosla 1,14... Załamka. Zrobie jeszcze jeden test w 10 dpt ale to wlasciwie tylko formalnosc. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, musi nam się udać!!!

Mi się udało po 3 próbie właśnie w Białymstoku w Bocianie. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży bliźniaczej. Tobie też się uda nie poddawaj się. Masz jakieś zarodki zamrożone?

Ja też leczę się w Bocianie. Zrobię jeszcze druga weryfikavję wyniku w 10dpt ale na cuda nie liczę. Został nam tylko jeden zamrozony zarodek , z 6 ktore sie zaczęly dzielic 3 nie doczekaly 3 doby, 2 mialam podane teraz przy transferze...wiec jeden slabeuszek czeka na mnie i zostanawiam się czy podawanie mi go ma w ogole sens.. Skoro nie przyjal się zaden z dwoch slabych zarodkow klasy 1bb i 2bb to niby jakim cudem ma się przyjac zamrozony 1bb? Ech...

Dr M.
Wahalismy się miedzy Kriobankiem a Bocianem ale narzeczonemu spodobala sie nazwa kliniki i padlo na Bociana :) a dojezdzamy az z Poznania wiec stwierdzilismy, ze jak juz jezdzic 500 km to chociaz do jednej z najlepszych klinik.

No to witaj w klubie my też jesteśmy z pod Poznania i dokładnie tak samo stwierdziliśmy, że jeśli gdzieś się uda to tylko w Bocianie.

reklama
Do góry