reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
Aleeeee suuuuperrr!gratulacje!!!wszystkiego dobrego!
No i swiatelko w tunelu...dla nas z endo:) :) :)
Pozdrowienia!

Basidrak Gratuluję :) to cudowne uczucie widzieć te kreski na teście prawda? Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :)

A my wczasujemy nad polskim morzem ale woda strasznie zimna mimo tego świetnie się bawimy a dzieciaki ciagle w wodzie :) małe morsy :)

Basidrak gratuluje! oby teraz wszystko szło gładko!!! Daj znać po wizycie
Ania to na super pogodę trafiliście! Udanego wypoczynku

Dziewczyny, które miały cc - jakie miałyście wskazania? od jakiego lekarza zaświadczenia? Mi mój okulista odmówił (za mała wada), a przyznam, że nie wyobrażam sobie siebie przy sn... Już teraz panicznie się boję, nawet nie bólu, ale tego, że coś może się stać z maluszkiem

Wiesz, ja też myślałam,że przez moje różne dolegliwości to takie oczywiste, a tu zonk,trzeba kombinować. Niestety w naszym chorym kraju zmuszają wręcz do sn....

reklama
Mój gin do którego chodzę operowal mnie już kilka razy. Za kilka godzinmam wizytę. Obym zobaczyła serduszko tam gdzie ma być. Porozmawiaj z lekarzem i cc itd. Na te chwile jeszcze cieszę się po cichu.

Do góry