reklama
basidrak
Fanka BB :)
Zrobiłam drugi test - dwie kreski. Beta wczoraj 38800. Jestem w ciąży. Nie wiem w którym tygodniu. Do lekarza w poniedziałek
AniaSm
Basidrak Gratuluję to cudowne uczucie widzieć te kreski na teście prawda? Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku
A my wczasujemy nad polskim morzem ale woda strasznie zimna mimo tego świetnie się bawimy a dzieciaki ciagle w wodzie małe morsy
A my wczasujemy nad polskim morzem ale woda strasznie zimna mimo tego świetnie się bawimy a dzieciaki ciagle w wodzie małe morsy
basidrak
Jeszcze niedowierzaniem. W pon do lekarza jak zobaczę kropkę na ust to uwierzę.
A miałam urlop w Egipcie wykupiony...
A miałam urlop w Egipcie wykupiony...
basidrak
Moja beta na dziś 62 tys. Zrobiłam Ala kalkulator ciążowy ze niby jestem w 9 tygodniu. Jak ja do poniedziałku wytrzymam...
liju
Basidrak gratuluje! oby teraz wszystko szło gładko!!! Daj znać po wizycie
Ania to na super pogodę trafiliście! Udanego wypoczynku
Dziewczyny, które miały cc - jakie miałyście wskazania? od jakiego lekarza zaświadczenia? Mi mój okulista odmówił (za mała wada), a przyznam, że nie wyobrażam sobie siebie przy sn... Już teraz panicznie się boję, nawet nie bólu, ale tego, że coś może się stać z maluszkiem
Ania to na super pogodę trafiliście! Udanego wypoczynku
Dziewczyny, które miały cc - jakie miałyście wskazania? od jakiego lekarza zaświadczenia? Mi mój okulista odmówił (za mała wada), a przyznam, że nie wyobrażam sobie siebie przy sn... Już teraz panicznie się boję, nawet nie bólu, ale tego, że coś może się stać z maluszkiem
basidrak
Ja przez moja Endo będę mieć na bank cc nie ma szans na naturalny. Wyproznic się nie moge a co dopiero...
liju
Wiesz, ja też myślałam,że przez moje różne dolegliwości to takie oczywiste, a tu zonk,trzeba kombinować. Niestety w naszym chorym kraju zmuszają wręcz do sn....
reklama
basidrak
Mój gin do którego chodzę operowal mnie już kilka razy. Za kilka godzinmam wizytę. Obym zobaczyła serduszko tam gdzie ma być. Porozmawiaj z lekarzem i cc itd. Na te chwile jeszcze cieszę się po cichu.
Podziel się: