reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Tere, żyjemy, nadal w dwupaku :) ktg wychodzi dobrze, usg jeszcze nie miałam, ale juz nie odpuszczę, wiec moze dzis jutro mi zrobią... Ogólnie odstawilam wszystkie leki, dużo chodzę, krece się a szyja za pieruna nie chce puścić, skurczy brak, tzn ze2-3 dziennie ale one podobno nic nie zrobią... Także czekam aż Marcel się w końcu zdecyduje czego chce.
A jak pakowanie u ciebie? Da rade wszystko w samochodzie pomieścić dla dwójki dorosłych + Tim ;)?

reklama
Heja.

Tere fere u mnie wsio ok, a nawet i lepiej.

Byłam we wtorek na wizycie i Pawełek waży 1325 g i jest ponoć tydz do przodu. Szyjka mi się wydłużyła, aż doktorowa była w szoku że tak długiej to ona jeszcze nie widziała:-) Wyniki krwi też ponoć bardzo dobre więc się cieszę na maxa. Teraz mam miesiąc spokoju od usg, bo dr idzie na urlop, a ja w końcu mogę latać oczywiście z umiarem. Planujemy malowanie sypialni, bo Marek ma urlop od poniedziałku, ale jeszcze zawór w grzejniku muszę wymienić, bo mi w zimę kapało i nie chcę mieć teraz jak mały się urodzi surprise. Muszę jeszcze łóżeczko kupić, mam jedno na oku ale nie wiem....mój by chciał t większe 140x70 co się później na tapczanik zamienia, ale mnie to jakoś nie przekonuje. Zresztą nasza sypialnia jest mini:)

Dziewczyny mam pytanie. Jeśli @ dostałam wczoraj późnym popołudniem, a wynik FSH miałąm zrobić w 3 dc, to mogę iść na pobranie krwi w piątek rano czy w sobotę rano?....

Liju a wieczorkiem @ się rozkręciła czy było plamienie?? Jeśli plamienie to liczysz od dnia następnego:) Fsh można robić pomiędzy 2 a 4 dniem cyklu, a najlepiej 3 dnia.

Sony ja tam sie za bardzo nie znam, ale wydaje mi sie, ze lepiej jest kupic zwykle male lozeczko, bo dziec dlugo w nim pospi, a tapczanik kupic pozniej. Zreszta jak to takie wielkie ustrojstwo, to ci tylko miejsce zabierze, a dzieciak na poczatku nie potrzebuje tak duzo miejsca.

Miliaa to ty czekasz na skurcze??? ja myslalam, ze ci zrobia cc bez czekania na nie:baffled:

Miliaa nie wiem czy się wszystko zmieści, eM mówi, że nie, to powiedziałam, że wywalimy jego rzeczy i wtedy się zmieści...hihihihihihih:-D No to się obraził:baffled: To czekam na dalsze relacje.

Liju
myślę, że wtedy gdy lepiej Ci pasuje, bo w tej sytuacji zawsze 12 godzin masz w te albo we wte, tylko zaznacz lekarzowi kiedy dokładnie dostałaś.:-p

Sony ja bym wzięła mniejsze, bo ono i tak żeby było super ekstra to się trochę rozklekocze do momentu kiedy tapczanik z tego zrobicie. A pewnie i tak będziesz wtedy chciała coś nowego kupić. :tak:

ja mam tak porą*baną @, dlatego nie wiem jak policzyć. wieczorem było wiecej krwi, dlatego uznałam że to nie plamienie. zresztą dziś już prawie nic nie ma :dry: a pytam bo chcę mieć wyniki na poniedziałek i w piątek mogę zrobić u siebie i w ok południa pon odbiore, a w sobotę bym musiała jechać do szczecina i w pon przed wizytą odebrać

Gatto... Nie specjalnie na skurcze nie, bo przeciez mam cc, wiec to wszystko jedno. Mialam dzis usg i przeplywy ok, dzidziuś ok to stwierdzili ze krzywdę by nam zrobili gdyby pozwolili teraz na cc... Coś przebakuja o terminie za 2 tyg jak mój prof wróci. Ja tam nie wiem i wkurza mnie to czekanie ale jak to ma być dobre dla Marcela to luz, poczekam...
Tere... Mężowi ukrucisz a ty z Timem nabierzesz tyyyyle rzeczy :) a maz w jednych gaciach zostanie ;) udanego wypoczynku juz zycze chociaż pewnie jeszcze się odezwę :)

miliaa no ja liczę na to, że się odezwiesz... Ja planowane cięcie miała na 39tc, żeby właśnie mnie nie złapało, ale wiadomo, że im dłużej tym lepiej i bobuch większy i tłuściejszy...:-D

reklama
Do góry