reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy powody pierwszej cesarki kwalifikuja mnie do drugiej. Lekarz powiedzial ze gdybym nalegala mozna probowac rodzic sn ale on odradza. Ja nie zamierzam probowac. Nudnosci nadal sa, najgorsze wieczorem :-( ciezko zasnac.
Antosia nie wariuj, tempke masz super, podgladnij moj wykres, wykres niebieskie oczy, takie spadki to nic.
Mamakaja no to ciekawe co sie u Ciebie dzieje.
Ja tam nadal za was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamawczesnieka slyszalam w radiu ta wiadomosc :-) przyznam ze jakos lubie ta pare i czekalam na to wydarzenie. Co ma sie im w koncu urodzic?

reklama
Hej
Elmo podejrzewam że owu była wczoraj, jesli chodzi o weekend, to wykorzystalismy go na maksa haha przytulasy niestety( dla mnie i m super) były codziennie. Już mam dosyc tych termometrów, testów ..., wczoraj wstałam o 6 rano temp 36,35, ale po 20 minutach 36,75, sama nie wiem jak wpisywac te tempki. W domu wszystko jest proste, stałe godziny.... nie wiem czy nie powinnam wpisać tej niskiej..., dzisiaj śluz jeszcze rozciągliwy ale biały... i sama nie wiem czy to już kremowy, czy pozostałość nasienia sie rozciąga, tast niby słabszy...:szok: nic nie rozumiem.
Oczy niebiestkie GRATULACJE !~!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamakaja
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kiedy testujesz?
matik życzę abyś już w tym cyklu ujrzała II
Antosia, Dorcia za Was również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja z rodzinka wczoraj byłam w Hvide Sande i zówilismy 56 belonek:-D, łowi się fanie gorzej czyscic....
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Antosia tempka nadal wysoka.
macy mieszkam w UK juz 8 lat :)
Elmo z tego co mowia w TV to nie chciali znac plci dziecka. Ja tez ich lubie. Tacy normalni sie wydaja.
ja sobie kupial termometr owulacyjny ale pokazuje jakies dziwne rzeczy.

Krystianmartin owu raczej wczoraj. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby sie udalo!!! To moze porzuc juz teraz to mierzenie, choc na kilka dni, odpocznij... ??? Wczoraj chyba ten pierwszy pomiar bym naniosla...
Mamawczesniaka a co obstawiasz? Ja chłopca ;)

Krystianmartin nie jestem w ciąży,test negatywny,temperatura niska.Czekam na @ i zacznę starania w kolejnym cyklu:)

Antosiu...taki spadek to nie spadek ...przecież wiesz
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno i życzę Ci z całego serduszka żeby @ już nie przyszła !!!

Mamawcześniaka, to cały kraj poruszony. Też jestem ciekawa, co urodzi. :-D W UK na świat przyszła moja córka. Mieszkaliśmy tam 2 lata. :tak:
Elmo, jeszcze trochę i będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem. :-)

Macy no nie wiem czy cieszyc ;-) juz mi rosnie :-( oj cos czuje ze beeeeeede gruba. Ale co tam.
Ewelin co u Ciebie???

reklama
Elmo ta druga tempka to 36,75 a nike 37,5. No aż takich skoków to nie mam. A testy owu to bierze sie pod uwagę pierwszy pozytywny tak? Ja juz zakręcona jestem:eek:

Do góry