reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Dziewczyny, czytałam Was przez cały weekend, ale łącze miałam tak kiepskie, że nie dałam rady pisać, nie mogłam też pooglądać wykresików ;-)

Antosia, wow co za wykres!!! Piękny! Zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&&&
Elle, u Ciebie też wysoko! &&&&&&&&&&&&&&&&

Oczy niebieskie, nie miałam jeszcze okazji Cię przywitać ;-) Gratuluję dzidzi i przy takich przygotowaniach myślę, że będzie chłopczyk :tak:
Milena Tobie również i życzę Ci spełnienia marzeń o córeczce!

Kriystianmartin, Elmo ma rację - chill out :cool2:

Ja wypoczęłam nad morzem, chociaż nabiegałam się za moim urwisem, który koniecznie chciał dosiąść każdego autka/konia/helikoptera za 2zł :-D Zaczęliśmy już z mężem staranka, choć do owu jeszcze jakiś tydzień albo i więcej, ale w tym cyklu nie będę na to patrzyła, co ma być to będzie. Ostatnio tak sobie myślę, że może jednak wolałabym drugiego chłopca? Hehe, zaraz karzecie mi się stąd wyprowadzać ;-) Nie nie, diety nie zmieniam, zamierzam wymęczyć męża i jego rycerzyków codziennymi strankami i zobaczymy... będę przeszczęśliwa jak uda się zajść.
Moja mama dzwoni do mnie w piątek i mówi, że nad naszym domem latają trzy bociany i klekoczą :-D Ja jej na to, że fajnie, jeden dla mnie, jeden dla bratowej ale dla kogo ten trzeci? :-D

Elmo a co u Ciebie? jak samopoczucie?
Araki dzieki. Nikt Cie nie wygoni ja tez mysle o trzecim chłopcu he he. A wczoraj koło nas łowiła rodzinka i było tam 3 chłopców i pomyslałam ze tez tak bym chciała;-)

Ostatnia edycja:
Araki niech wam te bociany przyniosa szczescie!
Ja tam bede szczesliwa jak bede miec choc jednego chlopczyka... ;-)
Krystianmartin dzieki. Czuje sie dobrze. Tzn. roznie. W dzien ogolnie ok, ale wieczorem dopadaja mnie wszystkie dolegliwosci I fazy :-( ale staram sie nie narzekac. Coraz blizej do usg i powiem wam ze zaczynam sie denerwowac, chce uslyszec ze wszystko dobrze a jakby mi jeszcze przez te 2 tygodnie przeszly te nieszczesne mdlosci to chyba dopiero wtedy tak naprawde zaczne sie cieszyc ciaza. Takze niech leci i byle do sierpnia...

Elmo, czy smarujesz czymś brzuszek aby zapobiec rozstępom?
Słyszałyście dziewczyny coś o tym, że w ciąży nie wolno gładzić masować dotykać brzuszka bo to grozi poronieniem? Na marcówkach 2014 o tym piszą.

Oczy niebieskie tak juz smaruje. Czytalam tez o tym ze nie wskazane ale mysle ze nie ma co przesadzac. Jak ciaza nie jest zagrozona czy cos to jak sie 2 razy dziennie raz dwa posmaruje po brzuchu to chyba nic sie nie stanie.

Antosiu Twój wykres wygląda cudnie:-)
Krystianmartin trzymam kciuki cały czas, żeby się udało:-)
Elmo już 10 tydzień szok:szok: Ja też czekam niecierpliwie aż dzieciątko pokaże jakiej jest płci.No w sumie nie mam wątpliwości, że chłopak:-)
Elle Ewelin gdzie jesteście?
Ja mam meeega doła, nie powinnam się spodziewać ciąży ale jakoś mi tak przykro jest, miałąm cichą nadzieję, że się udało.A tu spadek temperatury....buuuuuu:-(

Ostatnia edycja:
mamakaja doskonale Ciebie rozumiem. Ja już w ogóle nie mam nadziei, przedwczoraj miałam ochotę na przytulanki a mój m mówi ze przecież co drugi dzień.... a ja że mam to gdzieś, mam dosyć, temp, pilnowania owu, czego mogę, czego nie... mam dosyć starania się o dziecko i wiesz co były super przytulanka, i w niedzielę też.....
Nie wiem ile się starasz, ja od marca zeszłego roku..
Sama widzisz ile rozczarowań mnie spotkało, ale najgorsze było usunięcie pustego jaja, potem nadzieja, bo podobno szybko się zachodzi po takim zabiegu.... minęło już 10 miesięcy...

reklama
Do góry