reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy powody pierwszej cesarki kwalifikuja mnie do drugiej. Lekarz powiedzial ze gdybym nalegala mozna probowac rodzic sn ale on odradza. Ja nie zamierzam probowac. Nudnosci nadal sa, najgorsze wieczorem :-( ciezko zasnac.
Antosia nie wariuj, tempke masz super, podgladnij moj wykres, wykres niebieskie oczy, takie spadki to nic.
Mamakaja no to ciekawe co sie u Ciebie dzieje.
Ja tam nadal za was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamawczesnieka slyszalam w radiu ta wiadomosc :-) przyznam ze jakos lubie ta pare i czekalam na to wydarzenie. Co ma sie im w koncu urodzic?

reklama
Hej
Elmo podejrzewam że owu była wczoraj, jesli chodzi o weekend, to wykorzystalismy go na maksa haha przytulasy niestety( dla mnie i m super) były codziennie. Już mam dosyc tych termometrów, testów ..., wczoraj wstałam o 6 rano temp 36,35, ale po 20 minutach 36,75, sama nie wiem jak wpisywac te tempki. W domu wszystko jest proste, stałe godziny.... nie wiem czy nie powinnam wpisać tej niskiej..., dzisiaj śluz jeszcze rozciągliwy ale biały... i sama nie wiem czy to już kremowy, czy pozostałość nasienia sie rozciąga, tast niby słabszy...:szok: nic nie rozumiem.
Oczy niebiestkie GRATULACJE !~!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamakaja
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kiedy testujesz?
matik życzę abyś już w tym cyklu ujrzała II
Antosia, Dorcia za Was również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja z rodzinka wczoraj byłam w Hvide Sande i zówilismy 56 belonek:-D, łowi się fanie gorzej czyscic....
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Antosia tempka nadal wysoka.
macy mieszkam w UK juz 8 lat :)
Elmo z tego co mowia w TV to nie chciali znac plci dziecka. Ja tez ich lubie. Tacy normalni sie wydaja.
ja sobie kupial termometr owulacyjny ale pokazuje jakies dziwne rzeczy.

Krystianmartin owu raczej wczoraj. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby sie udalo!!! To moze porzuc juz teraz to mierzenie, choc na kilka dni, odpocznij... ??? Wczoraj chyba ten pierwszy pomiar bym naniosla...
Mamawczesniaka a co obstawiasz? Ja chłopca ;)

Krystianmartin nie jestem w ciąży,test negatywny,temperatura niska.Czekam na @ i zacznę starania w kolejnym cyklu:)

Antosiu...taki spadek to nie spadek ...przecież wiesz
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno i życzę Ci z całego serduszka żeby @ już nie przyszła !!!

Mamawcześniaka, to cały kraj poruszony. Też jestem ciekawa, co urodzi. :-D W UK na świat przyszła moja córka. Mieszkaliśmy tam 2 lata. :tak:
Elmo, jeszcze trochę i będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem. :-)

Macy no nie wiem czy cieszyc ;-) juz mi rosnie :-( oj cos czuje ze beeeeeede gruba. Ale co tam.
Ewelin co u Ciebie???

reklama
Elmo ta druga tempka to 36,75 a nike 37,5. No aż takich skoków to nie mam. A testy owu to bierze sie pod uwagę pierwszy pozytywny tak? Ja juz zakręcona jestem:eek:

Do góry