Witam Was dziewczynki
dopiero teraz jestem bo rano byłam zrobić badanie hormonów ale wyniki dopiero w przyszłym tygodniu
ja już nie wytrzymałam i zrobiłam rano test ciążowy ale niestety negatywny... wiem że jeszcze wcześnie ale wiecie jak to jest
bolą mnie strasznie (.)(.) i tak sobie pomyślałam żeby sprawdzić bo nigdy przed @ mnie bolały. no nic poczekam jeszcze parę dni bo @ powinna przyjść w piątek ;-)
Elmo właśnie widzę jak zasuwa Twój suwaczek
już 10 tydzień?! kiedy to zleciało... pomyśl że jesteś coraz bliżej poznania płci (potwierdzenia że w brzuszku mieszka synek) bo chłopca zazwyczaj szybciej widać.
Antosia wykres masz ładny i taki mały spadek to nic nie oznacza więc się nie martw i czekam na testowanko
Dorcia wow tempka poszła w górę, super! a może właśnie te cykl jest tym szczęśliwym ;-)
Mamakaja to ładnie Ci się spóźnia @... tempka spadła ale ja cały czas mam zaciśnięte &&&&&&&& i fajnie byłoby jakby się jednak udało w tym cyklu
Krystianmartin i dobrze cieszcie się sobą i przytulajcie jak macie ochotę bo wtedy łatwiej zafasolkować, tak na luzie ;-) ale owulkę masz już za sobą i teraz u Ciebie będziemy wyczekiwać II kreseczek, a podobno lipiec owocny więc oby nam wszystkim przyniósł szczęście :-)
Araki zazdroszczę wypoczynku
przynajmniej będą siły na owocne przytulaski i działajcie bo owulka tuż tuż. w takim razie ten trzeci bocian niech będzie dla mnie bo ja żadnego w tym roku nie widziałam :-(