reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamawczesniaka, Antosia podaję wam łapkę - ja kilka dni po staraniach rzuciłam się na ptasie mleczko i zjadłam sama całe, aż wióry leciały :-DPrzez pół roku wcześniej odmawiałam sobie słodyczy to musiałam sobie odbić, organizm się domagał.

Dziewczyny, rozmawiałam dzisiaj z moją siostrą, która ma pół roczną córeczkę nt. szpitala i porodu. Polecała mi, żeby wcześniej się umówić z konkretną położną, która się będzie opiekowała mną przed i podczas porodu. Dowiedziałam się, że ta położna, którą mi poleciła, ponoć genialna, przeniosła się do innego szpitala, po generalnym remoncie, też w moim mieście. I teraz mam problem, czy rodzić w tym szpitalu, gdzie jest ta położna, czy jednak w tym, w którym pracuje lekarz, do którego pójdę. Musiałabym pójść do innego lekarza, notabene tego, u którego rodziłam 11 lat temu moją Córkę. Dodam, że obydwa szpitale i obydwaj lekarze mają bardzo dobre opinie.

Witajcie dziewczyny.
I znowu poniedziałek...

Antosia Dorcia Elle Mamakaja zycze wyyyyysokich tempek!

Co tam u was po weekendzie? Ja nawet odpoczelam ale dzis totalnie nie chcialo mi sie wstawac i przychodzic do pracy :-( Wszystkim którzy urlopuja zazdroszcze!

Krystianmartin juz po owu? Zaraz szukam Twojego wykresu.
Oczyniebieskie coz moge Ci doradzic. Mnie czeka druga cc wiec nie mam tego dylematu. Ale przy pierwszym porodzie kierowalam sie glownie tym gdzie jest najlepszy oddzial dla noworodków w tym sensie czy jest odpowiedni sprzet w razie gdyby cos bylo nie tak, czy jednak przewoza dziecko gdzie indziej. U mnie sa 4 szpitale poloznicze ale gdy sie cos dzieje naprawde groznego przewoza dziecko do jednego szpitala wiec zdecydowalam sie rodzic w tym glownym. Natomiast czy tam gdzie lekarz czy polozna? Moze tam gdzie polozna pod warunkiem ze mialabys ja naprawde umowiona na 100% bo jesli nie to jak trafisz do szpitala gdzie nie masz swojego lekarza nikt sie Toba nie zajmie. Polska rzeczywistosc :/

Czekam na was z ciastkiem :-)
Milego dnia!

Krystianmartin juz podejrzalam wykresik, mam nadzieje ze wykorzystaliscie weekend w pełni ;-)

Ewelin czy ten nasz suwaczek Cie nie przeraza? :szok:

Ostatnia edycja:
oczy niebieskie wiem ze jest taka mozliosc zeby zaplacic polzonej i ona np w innym szpitalu przy tobie tez bedzie u nas wiem ze byla taka mozliwosc .

Ja też się witam. :-) U nas kolejny dzień wysokich temperatur...

Elmo, a dlaczego będziesz miała cc? Jak nudności? Przeszły całkiem?

Hej dziewczynki;)
Elmo ja dzisiaj czuję się jak przed @ i temperatura też zaczyna spadać jak w normalnym owulacyjnym cyklu. U mnie nadzieja gaśnie. Obiecałam sobie że test zrobię jak będzie wyższa tempka, więc czekam do jutra:confused2::eek:

Hej.piszę z telefonu. Tempka mi spadła do 36,61 test wyszedł dziś negatywny.Mimo to @ się 2 dni spóźnia a cycki bolą i zamieniły się w kamienie.co jest?
Ewelin Elmo piekne suwaczki.

Witam i ja!
W UK wielkie poruszenie. Ksiezna rodzi! :D
Dzis i jutro maja byc burze a po burzach jest wysokie stezenie jonow ujemnych... hihihi :-)

reklama
Mamawcześniaka, mieszkasz w UK?
Antosiu, co Ty opowiadasz - dla mnie 36,93 to nadal wysoko. :tak: Nie trać nadziei!
Mamakaja, może stres opóźnia @?

Do góry