reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja dlaczego "pierwszy strzał" miałby być chybiony ????
Trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Elle ja też "coś " czasami czuję ale wiem że to nakręcanka...w zeszłym cyklu też czułam i cykl wcześniej też :baffled: Czekam spokojnie...choć mnie w środku rozrywa niepewność !!!
Również mocccccno trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&

reklama
czasami wklejam coś co jest ciekawe a nie j na tym polegam czy polecam polegać
ja owu wytyczyłam testem i tempką dzięki Wam a nie tej stronie
ale przynajmniej nie które dziewczyny dowiedziały się że i tak należy to potwierdzić temperaturą i testem :-)
ciągle się uczymy :-)
ja miałam teraz bardzo skąpy okres 1 dzień , 2 wczoraj już prawie nic i 3 dziś cisza dziwnie w zeszłym cyklu to ok 20 skrzepów wielkich wyleciało zemnie :no:
no nic czekam do owu i zobaczymy co to będzie w tym cyklu choć coraz słabiej wierze że się uda
ach jak widzę małe dzieci to tak mi na sercu radośnie płakać mi się chce od razu :blink:
Gratuluję nowym zaciążonym
mamakaja a ty jak robiłąś dziś test? przyszła @ czy jeszcze nie? ile masz do ok jeszcze dni?

dzien dobry wszystkim :)

chcialam tak napisac odnosnie tych nog w gore to nie spradza sie ;d jak nadie płodziłam;p to po kazdym stosunku mialam 10 minut nogi w gore:-D (opieralama o ścianę )a z colinem nie mialam nog w gore nawet myslalam ze wszystko mi wylecialo bo musialam szybko wstać tzn od razu ;p

a teraz przy 3 dziecku seks byl na stojaca ie sadzilam ze cos z tej spermy zostalo :-p

w tym roku 4 m-c nie licząc 2011 z 2 nie udanymi ciążami , wiem wiem ze niektóre kobiety latami czekają ale ja nie mam takiej cierpliwości po za tym jak będzie ten torbiel a nie daj boże 2 powstał to operacja a po operacjach kobiety mają takie komplikacje że aż strach co to w ogóle będzie się dziać , po prostu się tego boję najbardziej TORBIEL

Kurcze widać że dzisiaj sobota...wywiało prawie wszystkie dziewczyny...prawie wszystkie !!!:cool2::oo::oo::cool2:

Nie możemy się załamywać...musi być dobrze...musimy wierzyć....damy radę !!!

Matik lipiec to mój 5 miesiąc staranek "na maksa" wcześniej próbowaliśmy kilka razy ale po 3 nieudanych cyklach wracałam do antykoncepcji :szok::baffled:

Ja po obiadku wzięłam się do sprzątania...ojjj dawno mnie tak energia nie roznosiła !!! Ale już opadłam z sił !!!

Miłego weekendziku !!!

Hej dziewczyny.
Napisalam do was rano ale wcielo mi posta i sie zezloscilam :wściekła/y:

Antosia Mamakaja Elle
wykresy wygladaja ciekawie &&&&&&
Dorcia Ty z tego co pamietam łykałas antybiotyk moze on w koncu pomoze i uda sie poczac wymarzonego synka &&&&&& mocno Ci kibicuje! Wierze ze masz dosyc, ale mam nadzieje ze bedziesz walczyc. Ciezko podejsc do tego na spokojnie a tak byloby najlepiej.
Matik ja to wogole podziwiam ze z tym torbielem decydujesz sie na ciaze... no chyba ze to normalne a ja sie nie znam.
Paulus gratuluje synka. Mialas duzo szczescia. Mam nadzieje ze i ja je bede miala.
Ewelin co u Ciebie?

Hej Kochane ja tylko na chwilkę miłego weekendu wam życzyć :-)
Matik nie martw sie ja mam koleżankę co miała 2 torbiele na 1 jajniku i musieli jej usunąć ten jajnik i później zaszła w ciążę przy pierwszym cyklu starań a teraz jest juz w ciąży z 2 dzieckiem też przy pierwszym podejściu więc się nie martw :-)

Hej dziewczynki ;-)
Dzisiaj piękna pogoda więc znowu wybywam z domu. Może to i lepiej bo przestanę myśleć :rofl2:
Nic mnie nie boli, humor normalny tylko wszystko mi śmierdzi w domu:-D ale to raczej nie objaw, bo ja mam bardzo dobry węch od zawsze:tak:
Mamakaja czekam na dobre wieści!!!
Elle Dorcia jak u Was? Podglądam co chwilę wasze wykresy a wy pewnie jeszcze śpicie:-D Ja budzę się codziennie o 5:00 i za chwilę wpisuję tempkę. Dzisiaj co chwila budziły mnie dzieci, najpierw młodszy o 1:30 później starszy o 4:00 więc tempka zaburzona ale zostawiłam ją taką bo ładnie wygląda:-D
Krystianmartin co u Ciebie?
Ciężarówki jak wasze dolegliwości? Podobno powinny już się zmniejszać na tym etapie ciąży:tak: Ja przy swoich nie miałam żadnych od samego początku;-)No może przy drugim wymiotowałam tylko w dniu pozytywnego testu, ale raczej ze zdenerwowania;-)

reklama
Hello Antosiu

My mieliśmy weekend bez córki...więc troszkę zaszaleliśmy :-D
Wstałam co dopiero :szok:

Ja nie czuję nic co mogłabym uznać za objaw ciążowy...po prostu ciąży nie ma więc się nie doszukuję
W ovufriend zaznaczyłam wzdęcia bo mnie wczoraj męczyły,ale chyba dlatego że coś zjadłam a nie że ciężarna jestem :baffled:

Miłej niedzieli...u nas zapowiada się upalny dzionek !!!

Do góry