reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja dlaczego "pierwszy strzał" miałby być chybiony ????
Trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Elle ja też "coś " czasami czuję ale wiem że to nakręcanka...w zeszłym cyklu też czułam i cykl wcześniej też :baffled: Czekam spokojnie...choć mnie w środku rozrywa niepewność !!!
Również mocccccno trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&

reklama
czasami wklejam coś co jest ciekawe a nie j na tym polegam czy polecam polegać
ja owu wytyczyłam testem i tempką dzięki Wam a nie tej stronie
ale przynajmniej nie które dziewczyny dowiedziały się że i tak należy to potwierdzić temperaturą i testem :-)
ciągle się uczymy :-)
ja miałam teraz bardzo skąpy okres 1 dzień , 2 wczoraj już prawie nic i 3 dziś cisza dziwnie w zeszłym cyklu to ok 20 skrzepów wielkich wyleciało zemnie :no:
no nic czekam do owu i zobaczymy co to będzie w tym cyklu choć coraz słabiej wierze że się uda
ach jak widzę małe dzieci to tak mi na sercu radośnie płakać mi się chce od razu :blink:
Gratuluję nowym zaciążonym
mamakaja a ty jak robiłąś dziś test? przyszła @ czy jeszcze nie? ile masz do ok jeszcze dni?

dzien dobry wszystkim :)

chcialam tak napisac odnosnie tych nog w gore to nie spradza sie ;d jak nadie płodziłam;p to po kazdym stosunku mialam 10 minut nogi w gore:-D (opieralama o ścianę )a z colinem nie mialam nog w gore nawet myslalam ze wszystko mi wylecialo bo musialam szybko wstać tzn od razu ;p

a teraz przy 3 dziecku seks byl na stojaca ie sadzilam ze cos z tej spermy zostalo :-p

w tym roku 4 m-c nie licząc 2011 z 2 nie udanymi ciążami , wiem wiem ze niektóre kobiety latami czekają ale ja nie mam takiej cierpliwości po za tym jak będzie ten torbiel a nie daj boże 2 powstał to operacja a po operacjach kobiety mają takie komplikacje że aż strach co to w ogóle będzie się dziać , po prostu się tego boję najbardziej TORBIEL

Kurcze widać że dzisiaj sobota...wywiało prawie wszystkie dziewczyny...prawie wszystkie !!!:cool2::oo::oo::cool2:

Nie możemy się załamywać...musi być dobrze...musimy wierzyć....damy radę !!!

Matik lipiec to mój 5 miesiąc staranek "na maksa" wcześniej próbowaliśmy kilka razy ale po 3 nieudanych cyklach wracałam do antykoncepcji :szok::baffled:

Ja po obiadku wzięłam się do sprzątania...ojjj dawno mnie tak energia nie roznosiła !!! Ale już opadłam z sił !!!

Miłego weekendziku !!!

Hej dziewczyny.
Napisalam do was rano ale wcielo mi posta i sie zezloscilam :wściekła/y:

Antosia Mamakaja Elle
wykresy wygladaja ciekawie &&&&&&
Dorcia Ty z tego co pamietam łykałas antybiotyk moze on w koncu pomoze i uda sie poczac wymarzonego synka &&&&&& mocno Ci kibicuje! Wierze ze masz dosyc, ale mam nadzieje ze bedziesz walczyc. Ciezko podejsc do tego na spokojnie a tak byloby najlepiej.
Matik ja to wogole podziwiam ze z tym torbielem decydujesz sie na ciaze... no chyba ze to normalne a ja sie nie znam.
Paulus gratuluje synka. Mialas duzo szczescia. Mam nadzieje ze i ja je bede miala.
Ewelin co u Ciebie?

Hej Kochane ja tylko na chwilkę miłego weekendu wam życzyć :-)
Matik nie martw sie ja mam koleżankę co miała 2 torbiele na 1 jajniku i musieli jej usunąć ten jajnik i później zaszła w ciążę przy pierwszym cyklu starań a teraz jest juz w ciąży z 2 dzieckiem też przy pierwszym podejściu więc się nie martw :-)

Hej dziewczynki ;-)
Dzisiaj piękna pogoda więc znowu wybywam z domu. Może to i lepiej bo przestanę myśleć :rofl2:
Nic mnie nie boli, humor normalny tylko wszystko mi śmierdzi w domu:-D ale to raczej nie objaw, bo ja mam bardzo dobry węch od zawsze:tak:
Mamakaja czekam na dobre wieści!!!
Elle Dorcia jak u Was? Podglądam co chwilę wasze wykresy a wy pewnie jeszcze śpicie:-D Ja budzę się codziennie o 5:00 i za chwilę wpisuję tempkę. Dzisiaj co chwila budziły mnie dzieci, najpierw młodszy o 1:30 później starszy o 4:00 więc tempka zaburzona ale zostawiłam ją taką bo ładnie wygląda:-D
Krystianmartin co u Ciebie?
Ciężarówki jak wasze dolegliwości? Podobno powinny już się zmniejszać na tym etapie ciąży:tak: Ja przy swoich nie miałam żadnych od samego początku;-)No może przy drugim wymiotowałam tylko w dniu pozytywnego testu, ale raczej ze zdenerwowania;-)

reklama
Hello Antosiu

My mieliśmy weekend bez córki...więc troszkę zaszaleliśmy :-D
Wstałam co dopiero :szok:

Ja nie czuję nic co mogłabym uznać za objaw ciążowy...po prostu ciąży nie ma więc się nie doszukuję
W ovufriend zaznaczyłam wzdęcia bo mnie wczoraj męczyły,ale chyba dlatego że coś zjadłam a nie że ciężarna jestem :baffled:

Miłej niedzieli...u nas zapowiada się upalny dzionek !!!

Do góry