reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia A ja i tak myślę że Ci sią uda tym razem. Temperatura idzie w górę i niech się pnie wysoko:tak:♡♡♡♥♥♥♡♡♡♥♥♥

reklama
hejka dziewczynki. Ja caly czas podczytuje i trzymam za Was kciuki ale malo sie udzielam. Od kilku dni serduszkujemy z M. Przed mialam PH 4 a teraz mam 5,5 i za nic w swiecie nie moge go zmniejszyc.... POMOCY. Robie irigacje przed i uzywam Sylk ale nie pomaga. Dodam, ze nie mam jeszcze sluzu plodnego. Owulacja wypada za jakis tydzien u mnie.

Hej Antosia, my się jeszcze chyba nie znamy :-)
Mogę oficjalnie powiedzieć, że u mnie mdłości ruszyły pełną parą wczoraj już miałam cały dzień praktycznie, a dzisiaj już od rana umieram. Kończę 6 tydzień. Nie wymiotuję na szczęście.

Matik, ja tylko z ciekawości pytam. Moja przyjaciółka też miała torbiele i na ciąże musiała trochę czekać. Ginka poleciła jej serduszkowanie co 2-3 dzień, a nie codziennie. Dasz radę. Duże te torbiele? Co lekarze o tym mówią?
Daria, wnioski takie, że uprawiając seks, można zajść w ciążę. :-D
Oczy niebieskie, ja też w obu ciążach miałam cholerne nudności, ale wymiotów brak - nie liczę po jednym razie na głowę, bo to bardziej przypadki.
Mamawcześniaka, może sylk nie jest dla Ciebie odpowiedni? Próbowałaś limonkę? Trzymasz się diety?

Miłego dnia wszystkim. U nas takie ciepło, że można zdechnąć.

Oczy niebieskie, wybacz jeśli jeszcze Ci nie gratulowałam (choć wydawało mi się że już to zrobiłam) fajnie że podzieliłaś się swoimi doświadczeniami. Wiele staraczek tu zagląda i chętnie skorzysta z cennych rad. Ja starałam się o córcię bo synków wspaniałych już mam. Czekam na wielkie testowanie, które może już będzie we wtorek:tak:

Mamawcześniaka ja od owulacji nie katuję się dietą. Nadrabiam niedobór pomidorów i ziemniaków,no i przestałam pić mleko:-D a dzisiaj mam już PH 5

Antosia, jeszcze tylko dwa dni i ... jestem pełna nadziei !!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dzięki za wsparcie dziewczyny, moja dr, mówiła żeby się teraz starać tak by było najlepiej bo w ciąży ponoć się wchłaniają
ale dał mi na to 3 miesiące 2 już minęły od wizyty :no: torbiel jest nie duży 2,7 ale jest w takim miejscu że ostro daje mi się we znaki właśnie typowo ciążowe dlatego to jest takie okropne bo wszystko Ci mówi że tak a to tylko torbiel :no:

Do góry