reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
hejka dziewczynki. Ja caly czas podczytuje i trzymam za Was kciuki ale malo sie udzielam. Od kilku dni serduszkujemy z M. Przed mialam PH 4 a teraz mam 5,5 i za nic w swiecie nie moge go zmniejszyc.... POMOCY. Robie irigacje przed i uzywam Sylk ale nie pomaga. Dodam, ze nie mam jeszcze sluzu plodnego. Owulacja wypada za jakis tydzien u mnie.
Oczy niebieskie
Hej Antosia, my się jeszcze chyba nie znamy :-)
Mogę oficjalnie powiedzieć, że u mnie mdłości ruszyły pełną parą wczoraj już miałam cały dzień praktycznie, a dzisiaj już od rana umieram. Kończę 6 tydzień. Nie wymiotuję na szczęście.
Mogę oficjalnie powiedzieć, że u mnie mdłości ruszyły pełną parą wczoraj już miałam cały dzień praktycznie, a dzisiaj już od rana umieram. Kończę 6 tydzień. Nie wymiotuję na szczęście.
macy
Matik, ja tylko z ciekawości pytam. Moja przyjaciółka też miała torbiele i na ciąże musiała trochę czekać. Ginka poleciła jej serduszkowanie co 2-3 dzień, a nie codziennie. Dasz radę. Duże te torbiele? Co lekarze o tym mówią?
Daria, wnioski takie, że uprawiając seks, można zajść w ciążę.
Oczy niebieskie, ja też w obu ciążach miałam cholerne nudności, ale wymiotów brak - nie liczę po jednym razie na głowę, bo to bardziej przypadki.
Mamawcześniaka, może sylk nie jest dla Ciebie odpowiedni? Próbowałaś limonkę? Trzymasz się diety?
Miłego dnia wszystkim. U nas takie ciepło, że można zdechnąć.
Daria, wnioski takie, że uprawiając seks, można zajść w ciążę.
Oczy niebieskie, ja też w obu ciążach miałam cholerne nudności, ale wymiotów brak - nie liczę po jednym razie na głowę, bo to bardziej przypadki.
Mamawcześniaka, może sylk nie jest dla Ciebie odpowiedni? Próbowałaś limonkę? Trzymasz się diety?
Miłego dnia wszystkim. U nas takie ciepło, że można zdechnąć.
mamawczesniaka
macy w diecie nic nie zmienialam. Tak, probowlam limonki. Wlasnie sprawdzlam i jest 4,5 heh...
Antosia79
Oczy niebieskie, wybacz jeśli jeszcze Ci nie gratulowałam (choć wydawało mi się że już to zrobiłam) fajnie że podzieliłaś się swoimi doświadczeniami. Wiele staraczek tu zagląda i chętnie skorzysta z cennych rad. Ja starałam się o córcię bo synków wspaniałych już mam. Czekam na wielkie testowanie, które może już będzie we wtorek
mamawczesniaka
Antosia jak po owulacji bede maiala taki piekny wykresik jak Twoj to tez sobie dam spokoj z dieta!!
reklama
Matik2012
dzięki za wsparcie dziewczyny, moja dr, mówiła żeby się teraz starać tak by było najlepiej bo w ciąży ponoć się wchłaniają
ale dał mi na to 3 miesiące 2 już minęły od wizyty torbiel jest nie duży 2,7 ale jest w takim miejscu że ostro daje mi się we znaki właśnie typowo ciążowe dlatego to jest takie okropne bo wszystko Ci mówi że tak a to tylko torbiel
ale dał mi na to 3 miesiące 2 już minęły od wizyty torbiel jest nie duży 2,7 ale jest w takim miejscu że ostro daje mi się we znaki właśnie typowo ciążowe dlatego to jest takie okropne bo wszystko Ci mówi że tak a to tylko torbiel
Podziel się: