reklama
mamakaja
Fanka BB :)
Hejka :-)
Antosia ale wykres cudny, coś tam się dzieję na 100%
Elle co u mnie? Ból brzucha jak na @, jutro powinnam mieć choć nie chcę. A tak poza tym wczoraj zaszaleliśmy z mężemżeby to była O to bym chyba syna spłodziła hehe
Co myślicie o moim wykresie tak w ogóle?
Antosia ale wykres cudny, coś tam się dzieję na 100%
Elle co u mnie? Ból brzucha jak na @, jutro powinnam mieć choć nie chcę. A tak poza tym wczoraj zaszaleliśmy z mężemżeby to była O to bym chyba syna spłodziła hehe
Co myślicie o moim wykresie tak w ogóle?
Elle masz dopiero 20 dc...spokojnie...tempka wygląda całkiem, całkiem !!!
Mamakaja tempka w dół i nie czuję ,nic...po prostu nic...a gdybym była w ciąży to choć (.)(.) powinnam czuć...a nie czuję !!!
Tempka u Ciebie wyyyysoko ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamakaja tempka w dół i nie czuję ,nic...po prostu nic...a gdybym była w ciąży to choć (.)(.) powinnam czuć...a nie czuję !!!
Tempka u Ciebie wyyyysoko ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Dorcia ja właśnie codziennie coś tam czuję ale to może być nakręcanie... pamiętaj kochana czasami może nie warto patrzeć na temperaturę tylko słuchać serca ;-)
Mamakaja jak na moje oko to wykres wygląda bardzo ciążowo...tempka cały czas w górze więc pewnie nie przyjdzie @ :-)
Mamakaja jak na moje oko to wykres wygląda bardzo ciążowo...tempka cały czas w górze więc pewnie nie przyjdzie @ :-)
reklama
macy
Fanka BB :)
Paulus, fajnie, że się udało, ale akurat stawianie kalendarza chińskiego na pierwszym miejscu uznałabym za bardzo ryzykowne. Pewnie się udało, bo dieta i trafienie w owu.
Powodzenia dziewczyny. U niektórych wykresy wyglądają bardzo ciekawie. Nie poddawajcie się.
edit:
Mamakaja, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco.
Powodzenia dziewczyny. U niektórych wykresy wyglądają bardzo ciekawie. Nie poddawajcie się.
edit:
Mamakaja, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco.
Podziel się: