reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję Antosiu ...ale ja już chyba złudzeń nie mam ...niby mówi się że póki @ nie ma to nadzieja jest !!!
Trzymam i ja kochana za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia u mnie podobnie, już nie mam nadziei na ten cykl :dry:
Antosia ale piękna tempka! na pewno już mieszka u Ciebie mała fasoleczka :tak:
Miłej soboty dziewczyny :-)

Paulus gratulacje ! pewnie musi być to piękne uczucie jak się spełnia największe marzenie :tak:
Mamakaja a jak tam dziś u Ciebie?

Hejka :-)
Antosia ale wykres cudny, coś tam się dzieję na 100% :tak:
Elle co u mnie? Ból brzucha jak na @, jutro powinnam mieć choć nie chcę. A tak poza tym wczoraj zaszaleliśmy z mężem:laugh2:żeby to była O to bym chyba syna spłodziła hehe:-D:laugh2::rofl2:
Co myślicie o moim wykresie tak w ogóle?

Paulus gratulację:)
Dorcia ja cały czas trzymam kciuki, jeśli nie teraz to w sierpniu napewno się uda:-):-) Ale dlaczego teraz miałoby się nie udać?:-)

Elle masz dopiero 20 dc...spokojnie...tempka wygląda całkiem, całkiem !!!:tak:

Mamakaja tempka w dół i nie czuję ,nic...po prostu nic...a gdybym była w ciąży to choć (.)(.) powinnam czuć...a nie czuję !!!:no:
Tempka u Ciebie wyyyysoko ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mnie niby (.)(.) bolą ale nie chce mi się wierzyć Dorcia że zaszłam po jednym "strzale". Przecież to aż nierealne się wydaję:szok:
Zobaczymy co pokażą najbliższe dni;-)

Dorcia ja właśnie codziennie coś tam czuję ale to może być nakręcanie... pamiętaj kochana czasami może nie warto patrzeć na temperaturę tylko słuchać serca ;-)
Mamakaja jak na moje oko to wykres wygląda bardzo ciążowo...tempka cały czas w górze więc pewnie nie przyjdzie @ :-)

reklama
Paulus, fajnie, że się udało, ale akurat stawianie kalendarza chińskiego na pierwszym miejscu uznałabym za bardzo ryzykowne. Pewnie się udało, bo dieta i trafienie w owu.

Powodzenia dziewczyny. U niektórych wykresy wyglądają bardzo ciekawie. :tak: Nie poddawajcie się.

edit:
Mamakaja, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco.

Do góry