reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję Antosiu ...ale ja już chyba złudzeń nie mam ...niby mówi się że póki @ nie ma to nadzieja jest !!!
Trzymam i ja kochana za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia u mnie podobnie, już nie mam nadziei na ten cykl :dry:
Antosia ale piękna tempka! na pewno już mieszka u Ciebie mała fasoleczka :tak:
Miłej soboty dziewczyny :-)

Paulus gratulacje ! pewnie musi być to piękne uczucie jak się spełnia największe marzenie :tak:
Mamakaja a jak tam dziś u Ciebie?

Hejka :-)
Antosia ale wykres cudny, coś tam się dzieję na 100% :tak:
Elle co u mnie? Ból brzucha jak na @, jutro powinnam mieć choć nie chcę. A tak poza tym wczoraj zaszaleliśmy z mężem:laugh2:żeby to była O to bym chyba syna spłodziła hehe:-D:laugh2::rofl2:
Co myślicie o moim wykresie tak w ogóle?

Paulus gratulację:)
Dorcia ja cały czas trzymam kciuki, jeśli nie teraz to w sierpniu napewno się uda:-):-) Ale dlaczego teraz miałoby się nie udać?:-)

Elle masz dopiero 20 dc...spokojnie...tempka wygląda całkiem, całkiem !!!:tak:

Mamakaja tempka w dół i nie czuję ,nic...po prostu nic...a gdybym była w ciąży to choć (.)(.) powinnam czuć...a nie czuję !!!:no:
Tempka u Ciebie wyyyysoko ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mnie niby (.)(.) bolą ale nie chce mi się wierzyć Dorcia że zaszłam po jednym "strzale". Przecież to aż nierealne się wydaję:szok:
Zobaczymy co pokażą najbliższe dni;-)

Dorcia ja właśnie codziennie coś tam czuję ale to może być nakręcanie... pamiętaj kochana czasami może nie warto patrzeć na temperaturę tylko słuchać serca ;-)
Mamakaja jak na moje oko to wykres wygląda bardzo ciążowo...tempka cały czas w górze więc pewnie nie przyjdzie @ :-)

reklama
Paulus, fajnie, że się udało, ale akurat stawianie kalendarza chińskiego na pierwszym miejscu uznałabym za bardzo ryzykowne. Pewnie się udało, bo dieta i trafienie w owu.

Powodzenia dziewczyny. U niektórych wykresy wyglądają bardzo ciekawie. :tak: Nie poddawajcie się.

edit:
Mamakaja, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco.

Do góry