Witajcie.
Krystianmartin dzis jestem z delikatnym opoznieniem. Mam wolne :-) Wsadzilam małą do wanny wiec chwila luzu. Jak Ci tam na tych wczasach leci?
Misia znam to uczucie kiedy czlowiek po owulce jest pelen wiary a pozniej im blizej do testowania to jakos tak emocje słabna, nadzieja gasnie. To normalne, tez tak mialam. Pozniej ten brzuch mnie przez 2 dni tak bolal ze bylam na 100% pewna ze @ przyjdzie. Musisz to przerobic, nie przeskoczysz, ale czas tak szybko leci, zleci i Tobie i oby ten cykl skonczyl sie u Ciebie II trzymam okromnie
&&&&&&&&&&&&&&& czekam z niecierpliwoscia na wynik i wierze ze bedzie pozytywny ;-)
Araki Ciebie tyczy sie to samo!!! Wytrzymasz i oby @ nie przyszla
&&&&&&&&&&&&&&
Mamawczesniaka to nie sa tylko 4 owulacje ale az 4 i tego sie trzymaj!!!! Troszke trudniej chyba zajsc w ciaze z tym zakwaszaniem dziewczynkowym ale na starcie musisz nastawic sie baaaardzo pozytywnie, moj lekarz zawsze mi powtarza POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POŁOWA SUKCESU! A to ze synek byl wczesniakiem nie daje pewnosci ze druga ciaza bedzie zagrozona. Moja kolezanka ostatnio urodzila po terminie, bez najmniejszych komplikacji ciazowych sliczna coreczke, pierwsza ciaze w wiekszosci przelezala w szpitalu, ciagle skurcze, synek urodzil sie jako wczesniak. Takze pamietaj POZYTYWNE NASTAWIENIE
Elle rzeczywiscie troszke wczesnie na owulke ale ten agnus mogl sprawic ze ta kreska testowa bedzie sie pojawiala juz kilka dni wczesniej. Tez mialam takie sytuacje ze widzialam juz ja a pozniej znikala i pozniej znowu byla, ale testuj nadal conajmniej 2-3 razy dziennie a napewno wylapiesz pik. Przy tym agnusie spodziewaj sie tez owulki wczesniej, oby tak bylo zebys juz miala za soba te starania i z glowy ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzis mialam w planie sie byczyc. Ale juz mi tata dzwonil ze mi zrywa wisnie takze spedze popoludnie pod haslem DRYLOWANIE WIŚNI
Ehh ten tata.
Milego dnia babeczki.
Pozdrawiam was wszystkie goraco!