reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin fajnie że maci zielnik w parku ja tez mam w ogródku te 2 gatunki mięty ale najbardziej lubię mięte pieprzową, bardzo Ci dziękuję za te miłe bardzo miłe słowa bardzo chciałabym w nie uwierzyć :-)
Araki ja nadzieję też mam ale radosne oczekiwanie to nie jest bardzo boję sie rozczarowanie .

reklama
Witam i ja!

Misia84 widze, ze masz z mezem tak ja ze swoim. Nigdy nie wiadomo kiedy bedzie w domu..:crazy: mam tylko nadzieje, ze bedzie na czas staranek! Musze sprobowac herbatkie ze swiezej miety - bardzo lubie miete! :D

Elle87 juz sama nie wiem co do metody. Najpierw chialam metode Shettlesa ale po przeczytaniu o O+12 zrezygnowalam a teraz to juz sama nie wiem. Szkoda mi troche cyklu zeby probowac tylko jedna metoda. Mysle, ze beda staranka 2 dnie przed o i 12 godzin po.
Niestety ja staranka tylko do pozdziernika. Wiec tylko 4 owulacje..

cześc babeczki

&& trzymam za Was wszystkie I pozdrawiam przesyłając dużo dobrych myśli &&&&&

u mnie maż wczoraj miał usuwaną ósemke wiec ma 3cie dziecko w domu...

Dołączam się również z miętą:-)
U mnie trzeci dzień z rzędu temp. o 7 rano wynosi 36.5......
A tak się wkręciłam w to mierzenie tempki, że z niecierpliwością czekam na rano:-D

Elle, Ty dzisiaj się starasz?;-)
Mamawcześnieka czemu tylko do października? W takim razie trzymam kciuki żeby w którymś z tych 4 cykli się udało;-)
Miłego dnia:-):-):-)
Trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&& i &&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
mamakaja moj synek idzie do przedszkola we wrzesniu przyszlego roku i chialabym miec dzidzie przed tym czasem. Ja mam problem z utrzymaniem ciazy - synek urodzil sie w 26 tygodniu - wiec bede musiala lezec przez polowe ciazy :-(

Mamawcześniaka życzę Ci żebyś w kolejnej ciąży była do 40 tygodnia:-) To jaki malutki Twój synek musiał się urodzić,szok:szok:

Witajcie.
Krystianmartin dzis jestem z delikatnym opoznieniem. Mam wolne :-) Wsadzilam małą do wanny wiec chwila luzu. Jak Ci tam na tych wczasach leci?
Misia znam to uczucie kiedy czlowiek po owulce jest pelen wiary a pozniej im blizej do testowania to jakos tak emocje słabna, nadzieja gasnie. To normalne, tez tak mialam. Pozniej ten brzuch mnie przez 2 dni tak bolal ze bylam na 100% pewna ze @ przyjdzie. Musisz to przerobic, nie przeskoczysz, ale czas tak szybko leci, zleci i Tobie i oby ten cykl skonczyl sie u Ciebie II trzymam okromnie &&&&&&&&&&&&&&& czekam z niecierpliwoscia na wynik i wierze ze bedzie pozytywny ;-)
Araki Ciebie tyczy sie to samo!!! Wytrzymasz i oby @ nie przyszla &&&&&&&&&&&&&&
Mamawczesniaka to nie sa tylko 4 owulacje ale az 4 i tego sie trzymaj!!!! Troszke trudniej chyba zajsc w ciaze z tym zakwaszaniem dziewczynkowym ale na starcie musisz nastawic sie baaaardzo pozytywnie, moj lekarz zawsze mi powtarza POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POŁOWA SUKCESU! A to ze synek byl wczesniakiem nie daje pewnosci ze druga ciaza bedzie zagrozona. Moja kolezanka ostatnio urodzila po terminie, bez najmniejszych komplikacji ciazowych sliczna coreczke, pierwsza ciaze w wiekszosci przelezala w szpitalu, ciagle skurcze, synek urodzil sie jako wczesniak. Takze pamietaj POZYTYWNE NASTAWIENIE :tak:
Elle rzeczywiscie troszke wczesnie na owulke ale ten agnus mogl sprawic ze ta kreska testowa bedzie sie pojawiala juz kilka dni wczesniej. Tez mialam takie sytuacje ze widzialam juz ja a pozniej znikala i pozniej znowu byla, ale testuj nadal conajmniej 2-3 razy dziennie a napewno wylapiesz pik. Przy tym agnusie spodziewaj sie tez owulki wczesniej, oby tak bylo zebys juz miala za soba te starania i z glowy ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&

Dzis mialam w planie sie byczyc. Ale juz mi tata dzwonil ze mi zrywa wisnie takze spedze popoludnie pod haslem DRYLOWANIE WIŚNI :-D Ehh ten tata.
Milego dnia babeczki.
Pozdrawiam was wszystkie goraco!

Elmo biorąc pod uwage, ze mam @ to na wczasach leci mi tak jak w domu :-D:rofl2:, ale ogólnie bardzo dużo nad wodą przebywamy łowiąc rybki, opalając sie nad morzem... poza tym jestesmy razem a to najważniejsze. Zaczynam sie martwić że mi się nie uda pomimo iż m jest ze mną, aj chyba doła łapię:szok:
Wisienki mówisz... mniam ale bym zupki owocowej zjadła

reklama
Do góry