reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej,
witam z rana.

Maran no trzeba przyznac ze Twoje wykresy wygladaja wyjatkowo ładnie :tak: Fajnie ze udalo Ci sie juz zalatwic wszystko zebys mogla jezdzic autem. Kurde w dzisiejszych czasach bez auta to jak bez reki.
Verita 3 dni przed owulką to zdecydowanie za wczesnie. Musialabys utrzymywac wysokie ph do samej owulki a to mogloby byc ciezkie. Moze by sie udalo ale ja bym nie ryzykowala ;-)
Ewelin jak tam emocje rosną? :-)
Dorcia u Ciebie pewnie juz po owulce, no i jak?
Mama kubulki, Czarna chodzicie jeszcze? Dawac mi tu niebieskie ~~~
Eden Ty juz wogole calkiem o nas zapomnialas :-(
Krystianmartin jak przygotowania do komunii??? W domu robisz przyjecie? Sadzac po przygotowywanych dekoracjach to pewnie tak?
A reszta Planowaczek Staraczek Brzuchatek itd. gdzie sie podziewa????

Milego dnia Babeczki!

reklama
cześć babeczki , jakiś czas temu pisałam tutaj ,ale moje staranka się odwlekały i jakoś tak przestałam się udzielać, dziś wracam bo chcę się z Wami podzielić fajną informacją , już wiem w przybliżeniu kiedy mogę się starać :tak: jeśli wszystko będzie ok do sierpnia to w sierpniu odstawiam leki psychotropowe i działamy od września , moja pani dr jest dobrej myśli co do mnie i od dziś biorę tylko pół tabletki , trzymajcie kciuki aby wszystko było ok i aby się udało jak najprędzej:) pozdrawiam Was serdecznie.

Hej babeczki witam się z rana
Ostatnio jakoś czasu mi brakuje mi na wszystko, wszystkie wolne chwile spędzamy z małym na polu, a wieczorem nadrabiam zaległości w domu
Elmo Ty za chwilę startujesz, trzymam kciuki mocno zaciśnięte jak i za pozostałe z Was i za siebie samą też.
Ewelin, Antosia, Eden też się musi nam udać
Kobietka witaj , zostań z nami
Miłego piąteczku wszystkim

Elmo2 ja nadal mam na teście owu dwie krechy ... działaliśmy intensywnie środa czwartek :) I jeszcze jutro powtórka :) Ehhhhhhhhhhhhh zobaczymy co będzie...trzymam za Ciebie kciuki !!!

Witajcie kochane:)
Ja nie wiem czy to już norma że przed miesiącem staraniowym coś się nam zawsze chrzani z cyklem:szok: U mnie w tym miesiącu są jakieś dziwne objawy, a właściwie to brak tych co zawsze :baffled: Ból owulacyjny jakiś dziwny i kreski na testach LH bardzo blade albo wcale:angry:
Miałam nadzieję że w tym miesiącu więcej się nauczę a tu d..a
maran-atha oby po tym prysznicu nie dopadła was choroba
Elmo &&&&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia &&&&&&&&&&&&&&&&&
-po siedemnaście dla każdej z was :-D

Elle ja nie mam plamień przed tylko ból już na dwa dni przed@, a cykle wyregulowały mi się od kiedy biorę B-100, ale widać w tym cyklu chyba nawet nie będzie owulacji, niby ból jest ale bardziej pleców i jajniki bolały mnie wcześniej:baffled:
Meggie jasne że musi się udać:tak:Jak nie nam to komu:-D

A tu przesyłam wam ciekawy filmik
Jak odbywa się poczęcie dziecka - fantastyczne video - YouTube

czesc laseczki

witam sie z gigabrzuchem
cos mi klawiatura szwankuje

elmo Antosia dziekuje
elmo··········
daria co to za kobieta wg ktorej mozesz dopiero w lutym_

Antosia Ty wiesz kochana że ja wyjątkowo mocno kciuki trzymam za Ciebie :)
Kciukaski za wszystkie babeczki :)

Elmo2 za Ciebie również wyjątkowo mocno !!!

Ostatnia edycja:
Ale mialam dzien. Padam na twarz.
Dziewczyny dzieki za &&& i ~~~. Jestescie kochane. Ja za was tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze jest weekend.
Ide zaliczyc kapiel i moze ogladne jakis serialik :D chyba ze mi m zabierze laptopa. A ta druga wersja jest bardziej prawdopodobna :tak:Milego wieczoru!

Kobietka witaj.

Ja też się cieszę że jest już weekend :-D
Ból owulacyjny przyszedł i bledzioch na teście też :)
Ciekawe jak tam Nullka :tak:ma już 39 tydzień
Nullka trzymam &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i córeczkę

reklama
Antosiu zapomnialam do Ciebie napisac. Napewno owulka bedzie. Nakrecmy sie i wszystko sie chrzani :tak: Udanych obserwacji Ci zycze.

Do góry