reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej,
witam z rana.

Maran no trzeba przyznac ze Twoje wykresy wygladaja wyjatkowo ładnie :tak: Fajnie ze udalo Ci sie juz zalatwic wszystko zebys mogla jezdzic autem. Kurde w dzisiejszych czasach bez auta to jak bez reki.
Verita 3 dni przed owulką to zdecydowanie za wczesnie. Musialabys utrzymywac wysokie ph do samej owulki a to mogloby byc ciezkie. Moze by sie udalo ale ja bym nie ryzykowala ;-)
Ewelin jak tam emocje rosną? :-)
Dorcia u Ciebie pewnie juz po owulce, no i jak?
Mama kubulki, Czarna chodzicie jeszcze? Dawac mi tu niebieskie ~~~
Eden Ty juz wogole calkiem o nas zapomnialas :-(
Krystianmartin jak przygotowania do komunii??? W domu robisz przyjecie? Sadzac po przygotowywanych dekoracjach to pewnie tak?
A reszta Planowaczek Staraczek Brzuchatek itd. gdzie sie podziewa????

Milego dnia Babeczki!

reklama
cześć babeczki , jakiś czas temu pisałam tutaj ,ale moje staranka się odwlekały i jakoś tak przestałam się udzielać, dziś wracam bo chcę się z Wami podzielić fajną informacją , już wiem w przybliżeniu kiedy mogę się starać :tak: jeśli wszystko będzie ok do sierpnia to w sierpniu odstawiam leki psychotropowe i działamy od września , moja pani dr jest dobrej myśli co do mnie i od dziś biorę tylko pół tabletki , trzymajcie kciuki aby wszystko było ok i aby się udało jak najprędzej:) pozdrawiam Was serdecznie.

Hej babeczki witam się z rana
Ostatnio jakoś czasu mi brakuje mi na wszystko, wszystkie wolne chwile spędzamy z małym na polu, a wieczorem nadrabiam zaległości w domu
Elmo Ty za chwilę startujesz, trzymam kciuki mocno zaciśnięte jak i za pozostałe z Was i za siebie samą też.
Ewelin, Antosia, Eden też się musi nam udać
Kobietka witaj , zostań z nami
Miłego piąteczku wszystkim

Elmo2 ja nadal mam na teście owu dwie krechy ... działaliśmy intensywnie środa czwartek :) I jeszcze jutro powtórka :) Ehhhhhhhhhhhhh zobaczymy co będzie...trzymam za Ciebie kciuki !!!

Witajcie kochane:)
Ja nie wiem czy to już norma że przed miesiącem staraniowym coś się nam zawsze chrzani z cyklem:szok: U mnie w tym miesiącu są jakieś dziwne objawy, a właściwie to brak tych co zawsze :baffled: Ból owulacyjny jakiś dziwny i kreski na testach LH bardzo blade albo wcale:angry:
Miałam nadzieję że w tym miesiącu więcej się nauczę a tu d..a
maran-atha oby po tym prysznicu nie dopadła was choroba
Elmo &&&&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia &&&&&&&&&&&&&&&&&
-po siedemnaście dla każdej z was :-D

Elle ja nie mam plamień przed tylko ból już na dwa dni przed@, a cykle wyregulowały mi się od kiedy biorę B-100, ale widać w tym cyklu chyba nawet nie będzie owulacji, niby ból jest ale bardziej pleców i jajniki bolały mnie wcześniej:baffled:
Meggie jasne że musi się udać:tak:Jak nie nam to komu:-D

A tu przesyłam wam ciekawy filmik
Jak odbywa się poczęcie dziecka - fantastyczne video - YouTube

czesc laseczki

witam sie z gigabrzuchem
cos mi klawiatura szwankuje

elmo Antosia dziekuje
elmo··········
daria co to za kobieta wg ktorej mozesz dopiero w lutym_

Antosia Ty wiesz kochana że ja wyjątkowo mocno kciuki trzymam za Ciebie :)
Kciukaski za wszystkie babeczki :)

Elmo2 za Ciebie również wyjątkowo mocno !!!

Ostatnia edycja:
Ale mialam dzien. Padam na twarz.
Dziewczyny dzieki za &&& i ~~~. Jestescie kochane. Ja za was tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze jest weekend.
Ide zaliczyc kapiel i moze ogladne jakis serialik :D chyba ze mi m zabierze laptopa. A ta druga wersja jest bardziej prawdopodobna :tak:Milego wieczoru!

Kobietka witaj.

Ja też się cieszę że jest już weekend :-D
Ból owulacyjny przyszedł i bledzioch na teście też :)
Ciekawe jak tam Nullka :tak:ma już 39 tydzień
Nullka trzymam &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i córeczkę

reklama
Antosiu zapomnialam do Ciebie napisac. Napewno owulka bedzie. Nakrecmy sie i wszystko sie chrzani :tak: Udanych obserwacji Ci zycze.

Do góry