reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Haha oj dziewczyny rozsmieszacie mnie Ewelin trafne porównanie :-D
Temp 36,64 czyli w góre ale nic poza tym... Ewelin działa Ci dzis ovufriend??? Otwiera Ci sie moj wykres? Mi nie dziala, nie wiem o co chodzi, wszystko sie sprzysieglo przeciwko mnie wnerwa mam.

reklama
Ok zaskoczyło mi wreszcie. Naniosłam aktualności :-) ale obawiam się że w tym cyklu predzej przyjdzie @ niz owu. I cały mój misterny plan w p i z d u :wściekła/y: Opiłabym sie ale to zaburzy mi tempke :-D No nic. Stres niewskazany wiec chyba pojde dzis na rower... albo na ryby, to ponoc uspokaja :-D

Elmo no zobaczymy, te obserwacje to jakiś kosmos :)

Elle trzymam za Ciebie kciuki, no u mnie testy ovu idą jak szalone :D obecnie robię 3 dziennie no i musi się udać, trzymam się tego zakwaszania, irygacji itp, bo samo ph mam 5 i niżej nie daje rady zejść.

Tylko, że dzisiaj dałam się chyba ponieść za bardzo i były przytulanki a chwilę potem LH mi wyszły 2 kreski, czyli pik, który myślałam, że będzie jutro, no i mam zonka, bo początkowo chciałam 0+12 ale totalnie poległam a teraz to po ptakach bo to nawet to Shettlesa nie jest. :szok: zobaczymy troszkę się zapomniałam, a tak mi sżło z obserwacjami, cóż zostaje mi już tylko wiara, że to zakwaszanie działa haha lub kalendarz chiński :happy2:

a co u Was? ;-)

elmo może dzisiaj test będzie pozytywny a jutro skok temperatury. A rower to super sprawa, rozluznia, a teraz tak pięknie zaczyna wiosną pachnieć. A stres na bok bo podobno potrafi bardzo w cyklu namieszać.

Dziewczyny tu mama Wiktora karola 554 . Mam nową nazwę loginu. Ale nic u mnie się nie zmieniło.Nadal planuję córeczkę.:tak:
Ewelin00 dzięki za stronkę:-) Zaraz wejdę wypróbować:)

Ostatnia edycja:
Mam pytanie.Często używacie skrótu 0+12 . o co chodzi z tym skrótem ???:shocked2: chętnie bym się dowiedziała:-) i jeszcze jedno czy do zakwaszania wystarczy lactovaginal ? bo widzę, że w sporo "specyfików" musiałabym się zaopatrzyć hehe. No i na koniec dziękuję, że jesteście tu i mnie wspieracie( ja również postaram się Was wspierać ) i rozumiecie oczywiście.buźkaaaaaa:-)

Mamakaja ja też iestem mamą Wiktora :)
O+12 to skrót od 12 godzin po owulacji
Co do zakwaszania dziewczyny polecają gynoflor, lactovaginal i sylk. Ważna jest też odpowiednia dieta bogata w wapń i magnez i suplementy które powodują dodatkowe zakwaszenie i śluz sprzyjający żeńskim plemnikom. Dodatkowo do zakwaszania można stosować żurawinę w tabletkach :)

Mamakaja poczekaj na Eden ona Cie tu zasypie linkami :-) ale miala jakas impreze na weekendzie i pewnie trzezwieje bo cos nie zagdada hehe :-D
Eden
łer ar ju?
Tez chce Wiktorka :wściekła/y: :-)

Hej kochane..wpadam tylko na chwilke...ale natrzaskałyscie posciaków...az nie starcza mi czasu zeby Was nadrobic...
..cóz u mnie dzien jak co dzień...za miesiac wracam do pracy...małemu wprowadzam juz pokarm ..znaczy owoce i zupki warzywne...od maja bede juz wprowadzała mm...ale na piersi jeszcze zostaje..mysle ze tak do roku go pokarmie...ale zobaczymy jak to bedzie wyglądało wszytsko w praniu...maly jest juz taki ciekawski wszytskiego...i jest w takim okresie ze ani lezec ani siedziec...ale ogólnie to zloto chłopczyk...nastepna kolezanka z pracy w ciazy...oczywiscie ma chłopczyka wiec teraz liczy na dziewczynke...i pewnie bedzie ja miała...ech znowu mnie cos wzieło:wściekła/y:no ale cóz...
...dziewczynki zmykam..mały sie budzi...aaa witam nowe i stare staraczki i oczywiscie myslami z Wami i ogromnie trzymam kciuki za udane cykle rózowe i niebieskie...no i w koncu wiosnolato...sciskam mocno..pa.

reklama
Do góry