reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześc Babeczki :)
no ja też wpadłam zobaczyć czy Eden coś pisała, ale widze, ze cisza... tempki na wykresie tez nie zaznaczyła dziś...

Eden
co tam u Ciebie daj znać :) ??

reklama
Heloł, a więc niespodzianki raczej nie będzie :-) ufff ;-) dzisiaj zaczęło sie plamienie a tampki nie zapisałam bo rano nie zmierzyłam. Byłam tak zmęczona po cięzkiej nocy że zapomniałam. Młodszy się rozchorował, dostał antybiotyk. Starszy jakoś sie trzyma ale mnie też coś zbiera :(

Elmo, pytałaś czy Piranha odpisała, a więc nie odpisała i martwię się czy wszystko u niej w porządku...

Moim zdaniem Piranha ma problem z komputerem...ale nie wiem na pewno. Mam nadzieję że u niej wszystko w porządku i wkrótce do nas zajrzy:tak:

Eden dobrze że Ci ulżyło (mnie też :)) i oby żadne wirusy i bakterie Cię nie dopadły a synuś szybko wyzdrowiał.
Teraz jest sezon na anginę niestety więc uważajcie:szok:
Elmo , będę monitorować Twoją O i zamierzam mocno tupać w ziemię ...jakby księżyc się źle ustawił:-D Fajnie że będziesz majową staraczką

Hej. I jak tam u was pogoda? U mnie mega piękne słonce!!! Cos wspanialego, cieplo, ptaki cwierkaja. Jest tylko jedno ale... siedze w pracy :crazy:

Eden ufff. Ale wiedzialam ze tak bedzie ;-) Zdrówka dla Was! Kurujcie sie bo wreszcie mamy wyczekana wiosne!!! A w przyszlym tygodniu to juz wogole ma byc piekna pogoda.
Antosia dzieki. Ale wyglada na to ze ksiezyc nie bedzie mi sprzyjal w kilku najblizszych miesiacach. Bede miec owu doslownie przed sama pelnia, 2-3 dni wczesniej, a przy 28-29 cyklach musialabym chyba czekac kilka miesiecy aby wypadla wtedy pelnia. Nie wiem czy dobrze rozumuje ale tak czy inaczej u mnie decyzje juz zapadly, jesli tylko nie wydarzy sie nic nadzwyczajnego to od maja dzialamy. A jak bedzie córeczka to bedzie Hania ;-)

Krystianmartin
???

Milego dnia dziewczyny!

czesc Laseczki ;)
przygotowałam sobie listę rzeczy, które musze kupic do szpitala i ogólnie dla dzidziusia i wyszło mi 30 pozycji, a wydawało się, ze przecież wszystko mam po starszym dziecku eh.... ;)

Antosia dziękuje jeszcze raz! ;)
krystianmartin jak sie masz?
elmo Ty naprawde jesteś przygotowana!!!!!! musi się udać! jak Tobie się nie uda to przestanę wierzyc w te wszytskie metody......
Andziak jędruś jest ekstra!

miłego dnia babeczki!

Mama kubulki ja tez przestane wierzyc :-D haha no zobaczymy. Wiesz, bardzo Ci zazdroszcze ze juz niedlugo bedziesz miec w domu dzidziusia, ten zapach niemowlaka jest bezcenny. Z dnia na dzien powraca we mnie coraz wieksza chec posiadania takiego brzdaca. Tak patrze na Twoj suwaczek i mam cichą nadzieje ze jak Twoj maluszek bedzie juz na swiecie to ja juz bede przynajmniej wiedziala ze jestem w ciazy. A potem? Niech sie dzieje wola nieba (czyt. 1000 testów z sody i kapusty na płec hehe).
Pozdrawiam :)

reklama
witajcie :)
Elmo Ty portafisz mnie rozbawić :) ale Tobie sie uda... czuje to :)
mamokubulki u Ciebie to już niebawem I bedzie sinus nr 2 w domu... jejku jak to zleciało...
Eden no I super, że jest czas na przygotowania :)
czarna miło Cie widzieć :)

pozdrawiam I cieplej I słonecznej soboty wszystkim zycze I zdrówka dla małych chorowitków :*

Do góry