reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześc Babeczki :)
no ja też wpadłam zobaczyć czy Eden coś pisała, ale widze, ze cisza... tempki na wykresie tez nie zaznaczyła dziś...

Eden
co tam u Ciebie daj znać :) ??

reklama
Heloł, a więc niespodzianki raczej nie będzie :-) ufff ;-) dzisiaj zaczęło sie plamienie a tampki nie zapisałam bo rano nie zmierzyłam. Byłam tak zmęczona po cięzkiej nocy że zapomniałam. Młodszy się rozchorował, dostał antybiotyk. Starszy jakoś sie trzyma ale mnie też coś zbiera :(

Elmo, pytałaś czy Piranha odpisała, a więc nie odpisała i martwię się czy wszystko u niej w porządku...

Moim zdaniem Piranha ma problem z komputerem...ale nie wiem na pewno. Mam nadzieję że u niej wszystko w porządku i wkrótce do nas zajrzy:tak:

Eden dobrze że Ci ulżyło (mnie też :)) i oby żadne wirusy i bakterie Cię nie dopadły a synuś szybko wyzdrowiał.
Teraz jest sezon na anginę niestety więc uważajcie:szok:
Elmo , będę monitorować Twoją O i zamierzam mocno tupać w ziemię ...jakby księżyc się źle ustawił:-D Fajnie że będziesz majową staraczką

Hej. I jak tam u was pogoda? U mnie mega piękne słonce!!! Cos wspanialego, cieplo, ptaki cwierkaja. Jest tylko jedno ale... siedze w pracy :crazy:

Eden ufff. Ale wiedzialam ze tak bedzie ;-) Zdrówka dla Was! Kurujcie sie bo wreszcie mamy wyczekana wiosne!!! A w przyszlym tygodniu to juz wogole ma byc piekna pogoda.
Antosia dzieki. Ale wyglada na to ze ksiezyc nie bedzie mi sprzyjal w kilku najblizszych miesiacach. Bede miec owu doslownie przed sama pelnia, 2-3 dni wczesniej, a przy 28-29 cyklach musialabym chyba czekac kilka miesiecy aby wypadla wtedy pelnia. Nie wiem czy dobrze rozumuje ale tak czy inaczej u mnie decyzje juz zapadly, jesli tylko nie wydarzy sie nic nadzwyczajnego to od maja dzialamy. A jak bedzie córeczka to bedzie Hania ;-)

Krystianmartin
???

Milego dnia dziewczyny!

czesc Laseczki ;)
przygotowałam sobie listę rzeczy, które musze kupic do szpitala i ogólnie dla dzidziusia i wyszło mi 30 pozycji, a wydawało się, ze przecież wszystko mam po starszym dziecku eh.... ;)

Antosia dziękuje jeszcze raz! ;)
krystianmartin jak sie masz?
elmo Ty naprawde jesteś przygotowana!!!!!! musi się udać! jak Tobie się nie uda to przestanę wierzyc w te wszytskie metody......
Andziak jędruś jest ekstra!

miłego dnia babeczki!

Mama kubulki ja tez przestane wierzyc :-D haha no zobaczymy. Wiesz, bardzo Ci zazdroszcze ze juz niedlugo bedziesz miec w domu dzidziusia, ten zapach niemowlaka jest bezcenny. Z dnia na dzien powraca we mnie coraz wieksza chec posiadania takiego brzdaca. Tak patrze na Twoj suwaczek i mam cichą nadzieje ze jak Twoj maluszek bedzie juz na swiecie to ja juz bede przynajmniej wiedziala ze jestem w ciazy. A potem? Niech sie dzieje wola nieba (czyt. 1000 testów z sody i kapusty na płec hehe).
Pozdrawiam :)

reklama
witajcie :)
Elmo Ty portafisz mnie rozbawić :) ale Tobie sie uda... czuje to :)
mamokubulki u Ciebie to już niebawem I bedzie sinus nr 2 w domu... jejku jak to zleciało...
Eden no I super, że jest czas na przygotowania :)
czarna miło Cie widzieć :)

pozdrawiam I cieplej I słonecznej soboty wszystkim zycze I zdrówka dla małych chorowitków :*

Do góry