Elmo2
Fanka BB :)
Ewelin czytałam o tych Afrodytach. Jesli chodzi o moje zdanie to za pomoca zwyklych testow, objawow i temp. daje rade okreslic kiedy jest owu wiec mysle ze po co sobie mieszac? :-) jesli chodzi o próby 4-5 dni przed owu to Pirania tutaj podawala statystyki i ponoc najwieksze szanse (przy zachowaniu wszystkich innych czynnikow) na dziewczynke sa 2-3 dni prze owu. Jesli odleglosc sie zwieksza czyli 4-5 dni wzrastaja tez szanse na chlopca. Pirania pisala ze nie wie z czego to wynika ale ponoc tak jest. Wiec ja na Twoim miejscu probowalabym 3 dni przed owu, ale mowie teoretycznie bo w moim przypadku byloby to bardzo trudne bo raz mam owu 14 dc a nastepnym razem 16 dc. Co do kasiazki, ja mam w domu Planowanie Płci Dziecka Hazel Chesterman-Philips, ona tez skupia sie na odleglosci od owulki ale podaje czynniki na zwiekszenie szans jakimi sa wlasnie dieta, pozycje, chlodzenie badz przegrzewanie jajek ... nie pisze wprost o pH ale dieta w sumie wlasnie na to pH wplywa. Nie pisze tez o irygacjach ale ja zamierzam skorzystac z działania sody ;-)
Krystianmartin nie nakrecaj sie bo bedzie kara :-) to byla owulka i tego sie trzymaj. Miałas sie nie denerwowac w tym cyklu
Krystianmartin nie nakrecaj sie bo bedzie kara :-) to byla owulka i tego sie trzymaj. Miałas sie nie denerwowac w tym cyklu