reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jonas sprawdził się też Jagience z tego co pamiętam. jonas może być jednym z czynników, który można wziąć pod uwagę przy planowaniu płci, ale z pewnością nie jedynym

ja gdybym wygrała w lotto i planowała siostrzyczkę dla ewelinki wzięłabym go pod uwagę ale to pewnie dlatego, że mi się sprawdził

Czarodziejko, odpisałam.

Czarodziejko, Patrysiak zgadzam się te wszystkie kalendarze oraz jonas należy traktować z przymrużeniem oka jako dodatek do planowania :tak: mam spisane (Pirahna) kiedyś podawała najważniejsze 7 czynników przy planowaniu płci i tego zamierzam się trzymać. jakoś mimo wszystko wolałabym żeby oprócz tego i jonas i kalendarze pokazywały dziewczynkę :-D to chyba tylko i wyłącznie dla świętego spokoju. kurcze dziewczyny też się trochę stresujecie tym całym planowaniem czy wyjdzie, czy się uda...?

hej
Patrysiak witaj, matko Ewelinka ma juz 7 miesięcy, szok, strasznie szybko to zleciało, my
w swięta robilismy roczek Alana, co prawda z miesięczym opoznieniem bo młody ma juz skonczone 13 miesięcy, mówisz, ze
wracasz do pracy od wrzesnia

Mam strasznie podły humor i nie mam się komu wyżalić. Pokłóciłam się z M, aż mi się wszystkiego odechciało. Mam ochotę spakować dzieci i siebie i wyjechać do brata, ale tak sprawy nie załatwię... Ach może jutro coś więcej napisze bo muszę ochłonąć.

HEJ WIECZORKIEM
Troszke mi smutno albo raczej nijako. Byłam u gina na nfz, masakra, co prawda zrobił usg ale nawet nie powiedział czy jest dominujący pecherzyk, ja wspomniałam mu że wczoraj bardzo bolało mnie z lewej strony a dzisiaj rózowy śluz z rana.. a on no co jak za 2 tyg będzie okres to znaczy że może i owulacja ale w pani wieku nie liczył bym na to:szok:
Poza tym z pracą... pisałam, że nici a tu , niby jestem przyjeta ale czekaja na pieniążki z urzędu.....
i takie tam....
Sama nie wiem co o tym wszystkim myslec. Dobrej nocki

reklama
Witam i ja :)

okres dwupaku zakończony :) z radością informuję że 27.03. 2013 na świecie pojawił się nasz drugi Skarb Amelia :)
3370g i 55cm Naszego Szczęścia :)

i już tydzień Jej stuknął :-p

z dumny starszym bratem, który spisuje się na medal!!

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, by doznały tego wielkiego szczęścia jakim jest cud życia :) czy to w wersji różowej czy niebieskiej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry