ewelin00
Fanka BB :)
Elmo w książce Schetlesa jest opisane jak ph wpływa na pleć i o irygacjach pomagających uzyskać pożądane ph u kobiety, ale on zawsze uważał że to odstęp jest najważniejszy. Teraz mówi sie że ta teoria została obalona, tylko ze ja nie wiem kto ja obalił. Zresztą ona potwierdza stwierdzenie o ważności Ph przy planowaniu bo im bliżej owulacji to u kobiety rośnie ph. Im dalej od owulki to środowisko kwaśne jest A poza tym jego badania musiały być ważne i poparte badaniami ze powstała książka. Jakos o innych teoriach nie ma publikacji która byłaby ogólnie dostępna.Czy możne się mylę?
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy mogłam miec owulkę. 17 dc pozytywny test LH, 18 dc czyli 24 h po piku LH bol jajnika, tempka spadła 17 dc ale jescze znacznie nie skoczyła do góry.Czy to znaczy ze owulacje mialam 18 dnia tak jak wystąpił ból, bo śluzu wogole nie miałam, może troche 17 wodnistego.A może dopiero bedzie?
Miciur-ka piękna fotka, taka malutka kruszynka.
Wklejam jeszcze krzywą z in-gender, kiedy na chłopca a kiedy na dziewczynkę, to chyba piranha linka wklejała. Może widziałyscie.
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy mogłam miec owulkę. 17 dc pozytywny test LH, 18 dc czyli 24 h po piku LH bol jajnika, tempka spadła 17 dc ale jescze znacznie nie skoczyła do góry.Czy to znaczy ze owulacje mialam 18 dnia tak jak wystąpił ból, bo śluzu wogole nie miałam, może troche 17 wodnistego.A może dopiero bedzie?
Miciur-ka piękna fotka, taka malutka kruszynka.
Wklejam jeszcze krzywą z in-gender, kiedy na chłopca a kiedy na dziewczynkę, to chyba piranha linka wklejała. Może widziałyscie.
Załączniki
Ostatnia edycja: