Witam,
Maran, no nie powiem, że fajnie by było gdybyś miała synka z "wpadki"
Ale z autopsji wiem, że przy stosunku przerywanym raczej nie ma dużych szans na ciężę. Inaczej mialabym już kilkoro dzieci z seksu w owulację
krystainmartin, ludzie są tacy, że lepiej ugryźć się w język i nic nie gadać. Ja sobie tylko mogę wyobrazić co by mówili, że chcę 3 dziecko a jakbym powiedziała o planowaniu tzn. suplementach, ph, jonach to by kazali mi isć do psychologa
Więc nic nie gadam i robię swoje
Elmo, jak czytam o Twoich staraniach to jest niemożliwe żeby Ci się nie udało. Przepraszam Cię ale czasem jak piszesz np. o tej kąpieli, to się śmieję
W sumie to ja też już używam płynu do higieny intymnej o ph 3,5 więc jedziemy na tym samym wózku
A chrzestna mojego synka mieszka w Rzeszowie
Milla, ja też nonstop widze ludzi, którzy mają "parkę". Ale tak już jest, jak byłam w ciąży to wszędzie widziałam ciężarne...
mysiulka, dziwna ta Twoja bratowa, niestety sa takie osoby, które z zawiści źle życzą ale to się kiedyś obróci przeciwko nim.
iliaczek, na sali po urodzeniu synka, leżałam z dziewczyną, która miała 3 córki i urodziła synka
Nie wpadło mi wtedy do głowy żeby zapytać ją czy planowała.
Daria, rodzina mojego M też tylko pyta o starszego syna, młodszy jakby dla nich nie istniał
Jako matkę bardzo mnie to boli, nawet moja teściowa jak przychodzi do nas to młodszego zostawia z nami a ze starszym idzie do pokoju się bawić...
Andziak, no może coś w tym jest, że w rodzinie Twojego M sami faceci są i będą...?
myszka,
czarna zgadzam się z wami i nauczyłam się już to mieć w głębokim poważaniu bo nigdy wszystkim nie dogodzisz.
Ewelin, Sofi???????????
Dobranoc babeczki