reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama kubulki oczywiście zapraszam w moje strony :-) ja też lubie podkarpacie. Mówią że to koniec świata, ale ja byłam już w różnych miejscach na świecie, studiowałam 5 lat w Krakowie i wszędzie mi się podoba, ale tu właśnie jest moje miejsce na świecie.
Sofi czym się zajmujesz zawodowo? Kiedy wracasz do pracy?

Dziewczyny a jak tam zdrowie wasze i dzieciaków? Eden jak ospa?

reklama
Witam,

Ale zasypało :szok: wczoraj jeszcze zero śniegu i nawet słoneczko wyszło a dziś... masakra!
Młody właśnie usypia zatem mam troszke czasu pomiędzy gotowaniem a praniem na BB :) Musze jeszcze nadrobić zaległości w starych postach bo dawno nie czytałam...

Elmo, dzięki, że pytasz kochana. U nas juz po ospie, jelitówka tez się skończyła więc starszak poszedł do przedszkola. Ale jeszcze ma plamy czerwone po ospie, tak bardzo był obsypany i głębokie miał te wykwity :(

krystianmartin, jak u Ciebie? Czekam z niecierpliwością na + :tak:

porannakawo, a Ty gdzie sie podziałaś matko polko z Finlandii? :-)

Sofi, znam to, im dziecko starsze tym bardziej absorbujące i mniej czasu wolnego. Tak bym chciala już wiosnę, słoneczko i zieleń dookola.... ehh

eden jeśli chodzi o szwagierkę to kiedyś była inna, albo już taka była jak jest - a ja jestem ślepa :szok:hehe chcieliśmy żeby jej m był chrzestnym starszego synka to ona w jego imieniu odmówiła bo kasy mają mało... a podobno "dzieciom się nie odmawia" czasem mi się wydaje że przez takie coś dzieci nie mogą mieć...nam odmówili a do kuzynki swojej na chrzestnych poszli także tacy już są i raczej się nie zmienią zawsze na cały świat obrażeni...

my jak mówiliśmy że dzidzia niechce nam pokazać co ma między nóżkami to znajomi, ciotki mówili że kłamiemy i wiemy jak płeć powiem wam że pod koniec tak mnie to wnerwiało że myślałam że sfiksuję hehe ale dotrwałam do końca bez wariatkowa:)
a ile się nasłuchałam zabobonów i takich tam tak każdy zgadywał jaka płeć no ale co jak co mieli rację i urodził się synek...moja ciotka jak mnie zobaczyła to od razu powiedziała że chłopak bo pępek miałam wystający to jak stwierdziła siusiak go wypychał jak to usłyszłam to myślałam że padne ze śmiechu :-Dmoże jak by mówili że będzie córa to bym inaczej do tego podchodziła...proroków mam w rodzinie hehe

Ostatnia edycja:
czesc :)
u mnie tez nie ma wiosny za to ciagle wiatry straszne i leje... masakra też czekam na zielen i wiosne...

pozdrawiam serdecznie :*

Ja jestem nauczycielką w szkole ponadgimnazjalnej i już od kwietnia powinnam wracać, ale miesiąc przeciągnę zwolnieniem i wrócę na maj i czerwiec.
Krystianmartin za którymś razem się uda, głowa do góry -pamiętaj nie ma tego złego -mam na myśli strania -to przecież przyjemna rzecz -na fakt te chłopczykowe przyjemniejsze, ale co tam :-D Mysiulka te przesądy to można sobie między bajki włożyć -ja według wszystkich możliwych zabobonów powinnam mieć córkę, a jest Norbercik...
Elmo, a ty czym się zajmujesz?
W ogóle dziewczyny czym zajmujecie się zawodowo?
A Karola już tak dawno tu zaglądała...

krystianmartin masz jeszcze 3 dni do @ i temeperatura wysoka wiec nie wiadomo czy cykl juz stracony, przeciez testowałaś przed terminem @ a to za wcześnie jest... trzeba czekać do terminu i na razie sie nie stresować, że test negatywny :* nie smutkuj bo może akurat wszystko dobrze :*
sofi ja z wykształcenia pedagog pracy socjalnej i resocjalizacji, ale nie pracuje... jestem w domu z dziewczynkami... wiec zawód wykonywany KURA DOMOWA ;-)

czesc babeczki, czy Wam też chce sie tak spać? cały dzien chodze nieprzytomna......

sofi

faktycznie szkoda, ze sie nie załapałas na roczny urlop, czas tak szybko leci... zyczę Ci "bezbolesnego" powrotu do pracy ;)

krystianmartin cykl jeszcze nie jest stracony, tempka ładna, mimo negatywnego testu trzymam kciuki;)

elmo komu dac 1%?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry