reklama
ilaczek
Fanka BB :)
Maran-atha JAKA KURA DOMOWA??????
TO HOUSE MANAGER
JA TAK SIEBIE PRZEDSTAWIAM. JA Z WYKSZTAŁCENIA KSIĘGOWA RACHUNKOWOŚCI PRZEDSIĘBIORSTW I BANKOWOŚCI,
ALE OBECNIE HOUSE MANAGER A PO GODZINACH PRACA BIUROWA GOSPODARSTWA ROLNEGO:-)
POZDRAWIAM W TĄ SROGĄ ZIMĘ.
TO HOUSE MANAGER
JA TAK SIEBIE PRZEDSTAWIAM. JA Z WYKSZTAŁCENIA KSIĘGOWA RACHUNKOWOŚCI PRZEDSIĘBIORSTW I BANKOWOŚCI,
ALE OBECNIE HOUSE MANAGER A PO GODZINACH PRACA BIUROWA GOSPODARSTWA ROLNEGO:-)
POZDRAWIAM W TĄ SROGĄ ZIMĘ.
krystianmartin
dzisiaj 11 dpo.... dzięki za dobre słowo
Zobaczcie co z żalu zrobiłam na konkurs do kościołaZobacz załącznik 546384
Zobaczcie co z żalu zrobiłam na konkurs do kościołaZobacz załącznik 546384
Elmo2
Krystianmartin niezłe dzieło! Wow Artystka z Ciebie widze!
Eden czyli co policjantka??? :-)
Ilaczek House Manager mówisz? Heh to także mój drugi etat
Mama kubulki nie mam w tym roku konkretnego celu. Z tych rozliczeń które robiłam przekazałam na jakies lokalne osoby których wizytówki zgarniałam przeważnie przy ladach w sklepach.
Eden czyli co policjantka??? :-)
Ilaczek House Manager mówisz? Heh to także mój drugi etat
Mama kubulki nie mam w tym roku konkretnego celu. Z tych rozliczeń które robiłam przekazałam na jakies lokalne osoby których wizytówki zgarniałam przeważnie przy ladach w sklepach.
krystianmartin
Elmo2 artystka ze mnie na całego hehe szczególnie w życiu
aha test o czułości 25
aha test o czułości 25
Co do planowania tak ogolnie to sie jeszcze nie zabieramy konkretnie jeszcze... bo poki co cos mnie maz na dziecko namowic nie moze i mam straszne opory.
Ale zaczynam jak widac sie wczytywac w temat...
Maz oczywiscie tylko i wylacznie chce chlopca...
Ja mieszkam w Anglii tu sa bardzo modne i babki sobie chwala pomoc w zachodzeniu i rowniez wyborze plci aplikacji na smartfony!
Sciagnelam 2 ( '' my days'' i ''Maybe Baby '' i fajnie wygladaja dobre recenzje ... wszystko mozna zapisac pokazuja jaki dzien na dziewczynke jaki na chlopca dni plodne itd ... ! mozna dlugosc cyklu itd dostosowac ...
jak dla mnie praktyczne bo pod reka ( ja jestem chyba uzalezniona od mojego iPhona...)
wiec moze i takie cudo pomoze jak juz zaczniemy konkretnie bo latka leca...
Ale zaczynam jak widac sie wczytywac w temat...
Maz oczywiscie tylko i wylacznie chce chlopca...
Ja mieszkam w Anglii tu sa bardzo modne i babki sobie chwala pomoc w zachodzeniu i rowniez wyborze plci aplikacji na smartfony!
Sciagnelam 2 ( '' my days'' i ''Maybe Baby '' i fajnie wygladaja dobre recenzje ... wszystko mozna zapisac pokazuja jaki dzien na dziewczynke jaki na chlopca dni plodne itd ... ! mozna dlugosc cyklu itd dostosowac ...
jak dla mnie praktyczne bo pod reka ( ja jestem chyba uzalezniona od mojego iPhona...)
wiec moze i takie cudo pomoze jak juz zaczniemy konkretnie bo latka leca...
Hejka !!!
Witam się z rana :-) Ja wczoraj wychodząc z pracy tak poleciałam na lodzie że stukłam sobie biodro :-( superc co bo ludki w mojej pracy którzy się tym zajmują nie posypali niczym a lód był przykryty warstwą śniegu i nie wiedziałam że tam jest lód ale zgłosiłam do bhp-owca żeby nie było na razie jestem obolała ale zobaczymy oby rozeszło się po kościach zima u na strrrrrrrrraszna lubię zimę ale tylko jak jestem na nartach i mam wolne żeby z dzieciakami bo wariować na śniegu ale na co dzień i na drogach nie za bardzo! Ale nie ma ci się łamać pogodą od dzisiaj wiosna hihihhhii
Kochane Miłego Dnia !!!!!
Witam się z rana :-) Ja wczoraj wychodząc z pracy tak poleciałam na lodzie że stukłam sobie biodro :-( superc co bo ludki w mojej pracy którzy się tym zajmują nie posypali niczym a lód był przykryty warstwą śniegu i nie wiedziałam że tam jest lód ale zgłosiłam do bhp-owca żeby nie było na razie jestem obolała ale zobaczymy oby rozeszło się po kościach zima u na strrrrrrrrraszna lubię zimę ale tylko jak jestem na nartach i mam wolne żeby z dzieciakami bo wariować na śniegu ale na co dzień i na drogach nie za bardzo! Ale nie ma ci się łamać pogodą od dzisiaj wiosna hihihhhii
Kochane Miłego Dnia !!!!!
Elmo2
Witam. Słoneczko za oknem to od razu człowiekowi raźniej ciekawe jak długo poświeci. Wczoraj oglądałam program, czy to może wiadomości były gdzie tłumaczyli skąd teraz ogólnie tyle depresyjnego nastroju wisi w powietrzu, każdy jakieś doły łapie. Otóż np. u mnie w podkarpackim przez ostatnie 3 miesiące było zaledwie 10 dni ze słońcem Wiosno przyjdź już proszę.
JoannaMaj wnioskuję że to byłaby Twoja pierwsza ciąża. Aplikacje mówisz? Brzmi ciekawiej niż kalendarz chiński :-)
Krystianmartin jak tam u Ciebie dziś sytuacja?
Misia to niezła akcja. Oby to nie było nic poważnego. Tak ja też zimę lubię, ale głównie na nartach i max do grudnia ;-)
Czekam na was dziewczynki.
Miłego dnia!
JoannaMaj wnioskuję że to byłaby Twoja pierwsza ciąża. Aplikacje mówisz? Brzmi ciekawiej niż kalendarz chiński :-)
Krystianmartin jak tam u Ciebie dziś sytuacja?
Misia to niezła akcja. Oby to nie było nic poważnego. Tak ja też zimę lubię, ale głównie na nartach i max do grudnia ;-)
Czekam na was dziewczynki.
Miłego dnia!
krystianmartin
Elmo2 u mnie nadal temp 37,1, w nocy wycieczki do wc i robiłam o 3 test miałam wrażenie że widzę cień ale to chyba jeszcze mi się śniło bo rano negatyw na 100%. :-( Dla pewności powinnam zrobić bete, ale już mi wstyd tak co miesiąc latać do laboratorium. Czekam na @ i kolejny cykl..... serio mam dosyć.
reklama
eden77
Cześć babolki :-)
Aż chce się żyć jak słoneczko świeci, nie? Zaraz zmykam z młodym na spacer, jak mu powiedziałam, że zaraz wychdzimy to mi żyć nie daje i ciągnie za rękę )
krystianmartin, musialabys mieć test czułości 10ml/U . Ten 25ml/U to pokazuje ciążę najwcześniej w dniu @ albo nawet po terminie Kurczę, tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało &&&&&&&&&&&&&& )))
Aż chce się żyć jak słoneczko świeci, nie? Zaraz zmykam z młodym na spacer, jak mu powiedziałam, że zaraz wychdzimy to mi żyć nie daje i ciągnie za rękę )
krystianmartin, musialabys mieć test czułości 10ml/U . Ten 25ml/U to pokazuje ciążę najwcześniej w dniu @ albo nawet po terminie Kurczę, tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało &&&&&&&&&&&&&& )))
Podziel się: