czesc babeczki
mam pytanie do dziewczyn, które maja mierniki pH albo coś o nich wiedzą, powiedzcie czy końcówka do pomiaru jest w ktorymś z nich zdejmowana?, albo istnieją jakieś końcówki jednorazowe?
czy metalowa koncówka moze byc dezynfekowana? czy da sie ją tak odkręcić, zeby samą część metalowa sterylizowac w autoklawie? potrzebuję przebadac sporo pacjentów i nie wiem czy to byłoby wykonalne przy pHmetrze, proszę napiszcie co wiecie na ten temat..........
eh, ale zima nie odpuszcza........
Andziak gratuluję ciociu
bratowa załapie sie na roczny urlop macierzynski
planowała to, czy tak sie fartem udało dzis urodzic?
mysiulka tak niestety jest, nie wiem skad sie biora tacy zazdrosni ludzie, ja juz sie nie przyznaję, ze chcę mieć więcej dzieci, nie chce słuchac tych komentarzy...........
milla ja też mam takiego schiza, ze mi sie córka śni po nocach heheh to chyba szaleństwo
)))))
czarna jak sie masz?
elmo z której strony rzeszowa mieszkasz, wiesz gdzie jest dynów?
sofi gdzie jestes?
krystianmartin trzymam kciuki z calej siły!!!!!
iliaczek gratulacje dla Kasi! zuch dziewczynka
daria masz racje fajnie miec troje dzieci......... ja tez planuję zaczac starania jak młody bedzie miał kilka miesiecy, ale zobaczymy jak bedzie w praniu, oby był taki grzeczny jak Twoj Colin, bo jak bedzie taki absorbujacy jak Kubuś to sie wykonczę;/ pogadajcie z mężem, na pewno sie jakos dogadacie
maran życzę Ci kochana z całego serca, aby z tego spontanu był synuś
piranha jak tam zdrówko??????