Sofi
Zaangażowana w BB
Kate mam pytanie, czy używasz komputera jako jedynego środka antykoncepcyjnego? Ja mam największe obawy, czy to wystarczy, bo jeżeli nie to nie ma sensu kasy wydawać, a jeżeli skuteczność jest taka jak zapewniają, to może warto. Cenowo najlepiej z tych trzech wychodzi Pearly i mi on się podoba, ale nie wiem, czy gdybym się już decydowała, czy nie lepiej dołożyć kasę i kupić lady comp?
Pirania nie martw się, jak czytam twoje posty to mogę Ci powiedzieć, że jesteś wspaniałą matką. Ja mam wśród znajomych 3 latka który nic nie mówi i mama nie robi z tego specjalnie problemu, mówi, że ma ciężką mowę. Rodzina proponuje wizytę u logopedy itd. a ona nic.... Na pewno będzię OK. Wiesz, co cię niepokoi i można nad tym pracować. Krzyś jest mały i dzięki twojej uwadze można z nim wszystko wypracować.
Pirania nie martw się, jak czytam twoje posty to mogę Ci powiedzieć, że jesteś wspaniałą matką. Ja mam wśród znajomych 3 latka który nic nie mówi i mama nie robi z tego specjalnie problemu, mówi, że ma ciężką mowę. Rodzina proponuje wizytę u logopedy itd. a ona nic.... Na pewno będzię OK. Wiesz, co cię niepokoi i można nad tym pracować. Krzyś jest mały i dzięki twojej uwadze można z nim wszystko wypracować.