reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

sofi zobacz czymail doszedł bo były problemy z dodaniem załacznika

andziak synus sliczny jak cala reszta chlopcow

a ja dzis nakupowalam ubranek dziewczecych.... dla chrzesniaczki mojego m. Ale cudowne są te sukieneczki. :tak:

Spadam bo mam malego na kolanach.
Pozdr.

reklama
Mama Kubulki a Ty też masz termin jak ja:) ile waży twój Maluszek teraz?? Moja 470g nie wiem czy to dużo bo mało na pewno nie;p;p

Mama Kubulki a jaki synek był duży jak go urodziłaś, porównujesz swojego teraz ze starszym jeżeli chodzi o wagę??

No ja robiłam wszystko oprócz odstępu od owulki, dieta, pilnowałam zakwaszania, suplementy, cola light bezkofeinowa M też się słuchał:)

Mama Kubulki a jaki synek był duży jak go urodziłaś, porównujesz swojego teraz ze starszym jeżeli chodzi o wagę??

No ja robiłam wszystko oprócz odstępu od owulki, dieta, pilnowałam zakwaszania, suplementy, cola light bezkofeinowa M też się słuchał:)
Kubuś jak sie urodzil wazyl 2900 ( a jak mial 3 miesiace 8kg!!)
ale przyszedl na swiat 3 tyg przed terminem, przez cala cize mowiono mi, ze dziecko bedzie gigantyczne, w pomiarach byl nawet o 3 tyg wiekszy od normy, ale to tylko sprzet... tydzien przed porodem podobno z usg wazyl 3500, z tydzien pozniej jak sie urodzil 2900, ale Twoja Mała chyba jest calkiem duza....... dam znac jak sprawdze ile wazyl Kubus na tym etapie ciazy;)

znalazlam;) 21 tydzien 1 dzień wazył 525g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Antoś tylko 407g
jestem zaskoczona
moze Antoś jest jest jednak malutka chudziutka dziewczynka.............

Ostatnia edycja:
Dzięki Mama Kubulki, mój synek ważył 3700 jak się urodził, był w terminie:) a Ty 3 tyg przed terminem to i tak fajnie ważył niektóre dzieci tyle mają jak są w terminie

reklama
O jacie to naprawdę sporo!! To moja Malutka waży normalnie :) jak ja urodziłam 3700 to juz takie fajne do potrzymania było dziecko:)

Do góry