Cześć mamusie
Piranio, dzieci masz przeslodkie, Ty musisz mieć więcej dzieciaków jak Ci takie śliczności wychodzą ;-)
Proszę piranio doradź mi w kwestii tego mojego śluzu. I jesczcze mam pytanko; przed okresem mam kilka dni takich brazowych plamien, okres tez konczy mi sie brązowym plamieniem. Czy powinnam coś zażywac na to? I czy pierwszy dzień @ liczy się od tych plamień? czy jak ustaną i zaczyna się prawdziwa @?? Pytałam mojego gin to powiedział, że te plamenia to naturalne są, i powinnam liczyć pierwszy dzień cyklu własnie jak zaczynam plamic...??? sama nie wiem, w takim razie @ liczyła by ponad 10 dni
Czarna perło, ano przygotowuję się, notuję albo kopiuję i drukuję najważniejsze informacje. Tak naprawdę to nie wiem od kiedy zacząc. Na pewno nie mogę długo zwlekać ze względu na wiek moj i mojego M, który skonczyl 40 l.
Elmo, ja tez zaczelam czytac wczesniejsze posty, zaczęlam od tych sprzed roku
tak, tak, pewnie pomyslicie ze nienormalna jestem ale jesli się zdecyduję to musze być pprzygotowana na 200% Taka już jestem
Dziewczyny tam piszą o cyklu jonasa i wpływie na plec, ponoc to się sprawdza. Niestety strona którą podały jest nieaktualna. Czy coś o tym wiecie?
Mnie na razie sprawdzil sie ten kelendarz z familie i nie wiem czy go tez nie bede brala pod uwage przy staraniach. Tym bardziej, ze sprawdzil sie moim znajomym. Moja psiapsiolka jest teraz w cazy i wychodzi jej synek, jak sie sprawdzi to na bank biore to pod uwage, z pierwszym dzieckim tez sie jej sprawdzila corka...
Mowicie ile przytylyscie w ciazy... ja przytylam w obu 8 kg. Nie przekroczylam tym nawet 60 kg. Jak wychodzilam ze szpitala to wazylam mniej niz prezd ciaza
Czarodziejko, STO LAT dla Maksia!!!